Mitä asiakkaamme sanovat meistä: Kokemuksia Kidian palveluista

4,6
Perustuu 273 arvioon
 1. Maria

  Melkein kaikki tuotteet menivät kaupaksi ja myyntivoitto oli isompi mitä arvasinkaan! Kiitos paljon!

 2. Jenni

  Kidian vaivaton täyspalvelu oli todellakin vaivaton. Tavarat hinnoiteltiin ja myytiin puolestani ja tuotot kilahtivat tilille. Koko homma hoitui helposti ja luotettavasti. Täyden kympin palvelu!

 3. Hanna

 4. Anne

  Ihanan helppo tapa päästä eroon pienistä vaatteista ja turhasta tavarasta. Hinnoittelu on vastannut omaa käsitystä ja tyytyväinen olen ollut tuottoon. Homma toimii jouhevasti ja palvelu ystävällistä.

 5. Nimetön

  Provisio on iso, muuten tulisi täydet viisi tähteä 🙂

 6. Nimetön

  Loistavaa palvelua!

 7. Siiri

  Kidian täyspalvelu on loistava. Hinnoittelu on minulle myymisessä vaikeinta, joten mielihyvin annan sen asiantuntijoiden tehtäväksi. Olen erittäin tyytyväinen, viestintä toimi, kaikki vaiheet menivät sujuvasti ja Kidia maksoi myyntituoton tilille joutuisasti. Win-win ja luontokin kiittää.

 8. Nimetön

  80 tuotteesta jäi vain pieni pussukka jäljelle, ilahduttavaa on, että ihan siistit perusvaatteet ja lelut käyvät kaupaksi vaikka merkkivaatteita oli myynnissä vähäisesti. Jatkokierrätys on loistava etu, että voi luottaa sen järjestyvän asianmukaisesti.

 9. Heli

 10. Nimetön

  Olen ollut tyytyväinen palveluun. Myyntiprosentti on ollut lähellä 80 prosenttia. Jos jotain, niin toivoisin että kaikilta myyjiltä tehtäisiin nostoja someen.

 11. Rebecca

  Loistava tapa kierrättää tarpeettomat tavarat, olin todella tyytyväinen palveluun!

 12. Sanna

  Kiitokset aivan mahtavasta ja sujuvasta palvelusta. Kirppisjakso oli alkamaisillaan, kun hikihatussa siivosimme lapsemme huoneen liukuovikaapistosta viisi laatikollista leluja ja kirjoja. Vaatteet olin onneksi pessyt ja silittänyt hieman aiemmin.

  Miten vapauttava olikaan se tunne, kun saimme tavarat raahattua kirppikselle! Myyntituotto myös ylitti odotukset. Palvelulle viisi tähteä ja kiitokset meidän perheeltämme.

 13. Jonna

  Myynti sujui erittäin sujuvasti ja saadut ennakko-ohjeet olivat selkeät. Myynnin seuranta toimi myös hyvin. Tavaroiden myynti% oli uskomattoman hyvä!

 14. Annika

  Todella kätevä ja helppo tapa päästä turhista tavaroista eroon. Aion käyttää uudestaankin.

 15. Tanja

  Nettisivujen ohjeet hyvistä myyntituotteista olivat mielestäni oikein mainiot. Olin myös tyytyväinen myyntiin, joka vastasi hyvin keskimääräistä myyntiä Kidiassa – ei tarvinnut itse arpoa sopivia hintoja.

 16. Nimetön

  Ihana liike ja näppärästi hoitui myyminen ❤️

 17. Nimetön

  Olin erittäin tyytyväinen Kidian palveluun ja myyntiin. 80 tuotteesta ihan pari hassua jäi myymättä ja tuottoakin tuli oikein mukavasti. Voin ehdottomasti suositella Kidiaa kaikille ja olen suositellutkin.

 18. Laura

  Nettisivuilla on tosi kattavasti tietoa myyntijaksoista, niiden keskimääräisistä tuotoista, sesongin kysynnästä ja muusta myynnin edistämisestä. Oli helppoa ja jopa vähän koukuttavaa seurata oman myynnin etenemistä järjestelmästä. Säästin todella paljon aikaa ja vaivaa verrattuna siihen, että olisin myynyt vaatteet itse. Ja mieltä lämmittää ajatus siitä, että rakastetut vaatteet vielä jatkavat elämäänsä.

 19. Johanna

  Kidia on ehdottomasti vaivattomin ja mukavin tapa kierrättää lasten pieniksi jääneet vaatteet. Kidiassa on todella mukava palvelu ja reilut hinnat. Siellä on aina mukava poiketa.

 20. Salla

  Kaikki toimii niin mutkattomasti! Aina tarttuu myös jotakin mukaan.

 21. Nimetön

  Olin tyytyväinen palveluun, myyntitulos oli hyvä ja tämä tuntui helpolta ja vaivattomalta tavalta kierrättää lapseni vaatteita. Aion varmasti käyttää palvelua uudelleen. Kiitos! 🙂

 22. Annukka

  Tosi vaivatonta! Kirppari-Kallesta oli koukuttavaa seurata myyntiä reaaliajassa.

 23. Susanna

  Asiantuntevaa toimintaa, loistavaa palvelua!

 24. Nimetön

 25. Kati

  Kätevä systeemi. Selkeät ohjeet vaatteiden kunnosta ja merkeistä. Oma aika ei tuhlaannu siihen, että pitää ravata järjestämässä pöytää, joka pahimmillaan on sotkuinen kun ehtii selkänsä kääntää. Tavara todellakin liikkuu ja myynnin näkee suht reaaliajassa.

 26. Hanna

 27. Sofia

  Kiitos! tosi kiva liike ja henkilökunta ja täyspavelu tosi kätevä. Suosittelen!

 28. Anna

  Hieman hintava, mutta vaivaton palvelu. Tulen varmasti uudelleen.

 29. Nimetön

 30. Linda

  Kivasti hoitui. Melkein kaikki meni kaupaksi ja loppulahjoitus toimi myös hyvin. Kaksi myyntijaksoa onnistuneesti takana 🙂

 31. Hanna

  Vaatteiden valmistelu myytäväksi oli jossain määrin työlästä (mm. silittäminen), mutta ohjeet olivat kyllä todella selkeät. Suurin osa meni kaupaksi ja hienoa oli, että loput saattoi Kidian kautta lahjoittaa suoraan Hopelle.

 32. Marina K.

  Olen ollut todella tyytyväinen palveluun. Helpottaa hirveästi kun ei itse tarvitse miettiä hinnoittelua vaan ammattilainen hinnoittelee puolestasi. Olen ollut nyt pari kertaa myyjänä ja ihan muutama tuote ei ole mennyt kaupaksi. Viime kerralla suurin osa tuotteistani oli myyty kahden ekan päivän aikana 🤩

 33. Essi

  Vaivaton itselle. Laadukas palvelu. Varaan varmasti pian uuden täyspalvelun.

 34. Taru

  Palvelu oli juuri mitä luvattiin, helppoa ja toimivaa! Ohjeet ja viestintä myyntijaksoon liittyen oli selkeää, ja lähes kaikki tuotteeni myytiin

 35. Nimetön

  Palvelu oli kaiken huolellisen valmistelun ja silittämisen jälkeen vaivaton ja myyntiä oli todella helppo seurata. Kauppa kävi tosi hyvin ja myymättä jääneistä sai kätevästi valittua eteenpäin kierrätettävät ja itselle jäävät tuotteet. Ainoa miinus oli paikoitellen randomilta vaikuttava hinnoittelu. Vaikka kuinka olin opiskellut ohjesivut tarkkaan ja valikoinut myyntiin mielestäni hyvät tuotteet, joidenkin tuotteiden kohdalla hinnoittelu ei mielestäni ollut kohdallaan.

 36. Kaisa

  Helppo ja vaivaton vaihtoehto kierrättää hyväkuntoisia vaatteita ja saada kierrätyksestä vielä hieman rahaakin.

 37. Tiina

  Positiivista on se, että yksittäisistä tuotteista voi saada hyvän hinnan. Lisäksi palvelu (mm varaukset) helppokäyttöinen.
  Kuitenkin myyntivoitto jää helposti varsin pieneksi eritoten kiinteiden kustannusten kattamisen jälkeen. Palvelukonsepti ei myöskään kannusta pienten, edullisten tuotteiden myyntiin (mm sukat, huivit tms). Näistä myyjälle jää käteen varsin vähän ottaen huomioon, että esim 120 tuotteen myynnissä myyntivoittoa alkaa todellisuudessa kertyä vasta kun myyntiä yli 140€ edestä (josta myyjälle jää puolet eli juuri palvelumaksun kattamisen verran).

  • Anu (store manager)

   Kiitos palautteesta! On totta, että myymällä paljon hyvin edullisia tuotteita, meidän palvelukonseptilla tuotto voi jäädä vähäiseksi. Monia hyvin edullisia tuotteita, kuten sukkia voi onneksi myydä useamman parin erissä. 🙂

 38. Jonna

  Olin todella tyytyväinen palveluun. Ainoa ”miinus” oli että tuli myös ostettua aika paljon kun kävin viemässä tavarat myyntiin 🙂

 39. Elina

  Onnistunut myyntikokemus! Vaatteet menivät kivasti kaupaksi hyvillä hinnoilla ja myyntiä oli mukava seurata Kirpparikallesta.

 40. Laura

  Todella
  hyvin suunniteltu palvelukokonaisuus. Tuotteet menivät kaupaksi ja kaikki sujui helposti. Aion tulla myyjäksi toistekin.

 41. Iida

  Olin oikein tyytyväinen myyntijaksooni. Lähes kaikki tuotteet myytiin nopeasti. Tuotteet oli hinnoiteltu järkevästi.

 42. Pinja

  Tämä on niin vaivatonta asiakkaalle ja tuotot ovat aina iloinen yllätys. Olen todella tyytyväinen palveluun.

 43. Jaana

  Kiitos Kidian olen päässyt eroon useista kassillisista lastenvaatteita ja leluja, se työtuntimäärä joka näiden myymiseen itsenäisesti olisi mennyt on valtava. Menekki Kidialla on kiitettävä. Olen käyttänyt palvelua 3 kertaa, ensimmäisellä kerralla 120 kpl paketti, toisella 80, ja kolmannella riitti 40 tuotteen paketti. Itseasettamaani myyntitavoitteeseen olen päässyt aina. Aion ostaa jatkossakin myyntipaikan sesonkien alkuun. Vinkkinä, jos tallessa on uutta/omasta mielestä edelleen huomattavan arvokasta tavaraa, kannattaa myydä itse. Kidialla myydään pääsääntöisesti kohtuulliseen jälleenmyyntihintaan, joten lähellä alkuperäistä ostohintaa ei tuotteestaan kannata tavoitella. Tarkista heidän sivuiltaan ennen myyntiä mikä menee kaupaksi jottei tuotteita jää hinnoittelematta ja palautuu takaisin ilman että on käynyt myynnissä (nukkainen, kulunut, sisustustuote, huono menekki tms.)

 44. Siiri

  Ihanaa, että tarkoitatte tälläistä täyden palvelun myyntijaksoa. Sain vihdoin lasten pieniä vaatteita eteenpäin ja tilaa kaappeihin. Tulen jatkossakin käyttämään tätä palvelua.

 45. Sari

  Kaikki sujui todella vaivattomasti, kiitos ystävällisestä asiakaspalvelusta myös!

 46. Nimetön

  Kiitos laadukkaasta palvelusta ja hinnoittelusta. Kiitos, että tuotteet pääsivät myyntiin hetkeä aikaisemmin kuin piti.

 47. Suvi

  Kaikki sujui vaivattomasti ja jokaiseen prosessin vaiheeseen löytyi helposti ohjeet. Olen todella tyytyväinen, että valitsin juuri Kidian!

 48. Laura

  Todella helppo tapa saada pieneksi jääneet lastenvaatteet kiertoon, aivan loistava asiakaspalvelu. Iso suositus ja käytän jatkossakin.

 49. Veera

  Todella helppo täydenpalvelun kirppisjakso. Tavarat menivät hyvin kaupaksi. Sopii täydellisesti kiireiseen elämänvaiheeseen. Aion käyttää palvelua jatkossakin.

 50. Karoliina

  Helppoa ja vaivatonta! Parasta se, ettei tarvitse hakea takaisin myymättä jääneitä tuotteita 🙂

 51. Nimetön

  Kiitos loistavasta konseptista! Saimme myytyä Kidian kautta lähes kaikki myyntiin tuomamamme lastenvaatteet ja seurattua myyntiä reaaliaikaisesti. Uusi myyntijakso on jo varattuna seuraavan sesongin tuotteille. Helppoa ja vaivatonta!

 52. Riikka

  Kidian kautta oli ihana toimia. Vaatteet menivät hurjan hyvin kaupaksi. Hyvää oli se, että koska tiesi että te hinnoittelette, tuli oikeasti kiinnitettyä huomiota siihen että vaatteet olivat siistit ja silitetyt ja hyväkuntoiset.

 53. Nimetön

  Olin todella tyytyväinen Kidian täyspalveluun, ylivoimaisesti suurin osa kirppisvaatteista meni kaupaksi ja ei tarvinnut itse pähkäillä vaatteiden ja tavaroiden hinnoittelua 🙂 Voin lämpimästi suositella tätä palvelua!

 54. Johanna

  Myyntipalvelun helppous on etu. Kidian perimä provisio on aika suolainen, mutta ilmeisesti hinnoittelu toimi, koska myyntiin jättämäni tuotteet myytiin kahta lukuunottamatta.

 55. Nimetön

  Täyspalvelu toimi loistavasti: piti vain esivalmistella myytävät tuotteet (pesu, tuuletus, pakkaaminen jne.) ja toimittaa tavarat kaupalle, kaikki muu sujui Kidian toimesta. Tavarani menivät hyvin kaupaksi ja myyntiä oli helppo seurata Kirpparikallen kautta. Sain vaatteiden lisäksi myytyä hyvin muitakin lastentarvikkeita. Kidia tarjosi hyvät ohjeet ja ystävällisen palvelun. Käytän palvelua myös jatkossa!

 56. Nimetön

  Muuten olin todella tyytyväinen palveluun, sen helppouteen ja tavaroiden menekkiin, mutta provisio 50 % on aika kova.

 57. Maria

  Erittäin tyytyväinen – saitte hyvän hinnan hyväkuntoisista vauvanvaatteista, jolloin tilitettäväksi jäi kivan suuruinen summa.

 58. Sara

 59. Laura

  Kaikki meni helposti ja sujuvasti ja kaikki tuotteeni 40 kpl meni kaupaksi myyntijakson aikana 🙂

 60. Mirja

  Hyvä ja toimiva palvelu kaikin puolin 😊

 61. Nimetön

  Tuotteet myivät paremmin, mitä osasin odottaa ja Kidian ohjeistus hyvin myyvistä tuotteista piti todellakin paikkaansa. Ekalla kerralla vaikein vaihe oli valikoida sopivat tuotteet myyntiin ja arvioida, onko tuote vielä myyntikunnossa. Hauskinta oli seurata myyntiä verkkopalvelussa reaaliajassa.

 62. Nimetön

  Palvelu oli vaivaton ja myyntiprosentti todella hyvä. Mahdollisuus jatkokierrätykseen Hopelle on loistava juttu. Muutamia tuotteita olisin itse hinnoitellut hieman korkeammalle, mutta toisaalta myynti oli hyvä ja siten varmasti kompensoi tilannetta. Olen tyytyväinen ja tulen varmasti käyttämään jatkossa palveluanne.

 63. Susanna

  Olen kokenut palvelun erittäin toimivaksi kiireiseen lapsiperhearkeen. Olen hyödyntänyt palveluja n. 2krt vuodessa, jolloin tavaraa ei keräänny liian suuria määriä nurkkiin.
  Ihanan helppoa käydä vain tipauttamassa tavarat, ja seurailla myyntiä verkossa ☺️

 64. Anna

  Tämä oli jo kolmas myyntijakso Kidialla ja kaikki sujui upeasti! Hinnoittelu on järkevää, tavaroista on myyty joka kerta reippaasti yli 90% ja myyntitilitys on saapunut nopeasti. Uusi jakso menee ehdottomasti varaukseen taas ensi keväänä.

 65. Marjut

  Ystävällistä ja tehokasta palvelua. Kannattaa noudattaa Kidian ohjeita sen suhteen, mitä laittaa myyntiin. Erityisesti jos on paljon hieman arvokkaampaa tavaraa tämä on melko vaivaton tapa kierrättää ja hieman tienata.

 66. Nimetön

  Olin tyytyväinen vaivattomuuteen. Parin tuotteen jääminen pois myynnistä vähän jäi mietityttämään, mutta muuten olen tyytyväinen.

 67. Nimetön

  Helppo ja toimiva, tuotto yllätti sekä se että lähes kaikki myyntiin laitetut menivät kaupaksi

 68. Nimetön

  Kätevä ja vaivaton tapa myydä ylimääräiset lastenvaatteet ja – tarvikkeet.

 69. Janiina

  Palvelu oli äärimmäisen helppo, ja voittoa tein tuplat siihen, mitä olin arvoinut/toivonut etukäteen. Loistava palvelu, jota tulen käyttämään säännöllisesti jatkossakin. 🙂

 70. Anu

  Kidian täyspalvelu oli todella helppo tapa myydä lasten vaatteita ja tarvikkeita. Myytävien vaatteiden valinta ja silitys vaativat hiukan panostusta, mutta myyntikin oli sitten huomattavasti parempi kuin odotin. Suosittelen lämpimästi!

 71. Noora

 72. Niina

 73. Cassandra

  Kiitos myyntijaksosta ja palvelusta! Sain suuren osan tuotteistani myytyä, joten tämä tekikin myyntijaksosta supervaivattoman. Sain mama, sekä bebe tavaraa myytyä samalla vaivalla. Viikon myyntihinta on ehkä hieman korkea jos myy ns.tavallista tavaraa eikä ole arvokkaita merkkituotteita. Suuret kiitokset kuitenkin, teette mahtavaa työtä!

 74. Maria

  Kaikki toimi saumattomasti jakson varaamisesta myyntien tilitykseen asti. Myyntijakson aikana pystyy netissä seuraamaan miten tavarat menevät kaupaksi ja arvostan erityisesti sitä, että tuotteet on selkeästi nimetty järjestelmään. 👌🏻

 75. Mira

  Vaatteet meni hyvin kaupaksi ja myymättä jääneiden vaatteiden jatkokierrätys Hopen kautta on aivan huippu asia! Nykyaikaista kaupankäyntiä ja hyvän asian tukemista niin monella tasolla. Kiitos taas!

 76. Anna-Maria

  Hei, myynti onnistui oikein hyvin ja vaivatonta siitä asti kun toin tavarat. Kuitenkin 120 tuotteen pesu ja silitys oli valtava työ ja koen, että 50% provisio jakson erillisen maksun päälle oli turhan iso. Tämä on myös pohdituttanut kavereitani, joille olen palvelusta kertonut. Olisiko kuitenkin tuoton jako esim. 40/60 tai 45/55 (myyjän hyväksi)? Myyn teillä varmasti jatkossakin, mutta kalliimmat tuotteet kannattaa myydä itse tuoton jäädessä vähän vaatimattomaksi suhteessa suoraan myyntiin. Kiitos silti, huippu palvelu!

 77. Tuula

 78. Nimetön

  Selkeät ohjeet ja palvelun hinnoittelu. On erinomaista, että myynnin etenemistä voi seurata Kirpparikallesta. Lisänä toivoisin vielä, että Kirpparikallesta näkyisi suoraan myytyjen tuotteiden yhteislukumäärä. Kiitos lapsiperheen arkea helpottavan konseptin kehittämisestä!

 79. Nimetön

  Erittäin sujuva palvelu, jota tulen varmasti käyttämään vielä useita kertoja!

 80. Nimetön

 81. Annu

  Tämän helpompaa ei lastenvaatteiden ja tarvikkeiden myyminen voi olla! Kidialla on ihanan ystävällistä henkilökuntaa ja joustavaa palvelua. Kirpparikallesta oli hauska seurata myynnin etenemistä ja Kidian kautta lähes kaikki myytäväksi tuomani vaatteet, lelut, kirjat ja lastenhoitotarvikkeet löysivät uuden kodin. Aion jatkossakin hyödyntää Kidian palveluita!

 82. Mari J.

  Loistava, todellakin vaivaton täyspalvelu! Harjaantuneet silmät olivat karsineet tahraiset ja rikkinäiset vaatteet myynnistä, kiva tietää, että myynnissä on vain käyttökelpoista. Hinnat tuotteille olivat osuvat, kauppa kävi. ”Tavistuotteillakin” voittoa tuli mukavasti. Ostan palvelun uudelleenkin!

 83. Mari

  Kierrätettävien vaatteiden pesussa ja silittämisessä oli mulle urakkaa aivan riittämiin. Helpotus jättää hinnoittelu ammattilaisille! Kirppari-Kalle oli loistava lisä kokonaisuuteen. Myynti ja hinnoittelu tosi läpinäkyvää. Kidian kävijämäärät näyttävät takaavan hyvän myynnin. Erityisesti kengät löysivät kierrättäjänsä. Kidian nettisivujen kuvaukset ja ohjeistukset on kirjoitettu tosi huolellisesti, niistä sai selkeän kuvan siitä, mikä Kidiassa liikkuu.

 84. Maria

  Varausmaksu oli kova, mutta voitto siihen nähden hyvä.

 85. Nimetön

  Helppoa ja hyvät myyntivoitot. Käytän jatkossakin

 86. Heli

  Erinomaisen toimiva palvelupaketti kaikkinensa. Ystävällinen kohtaaminen asioidessa. Ehdottoman suositeltava homma!

 87. Noora

  Kidia on helppo tapa myydä ja kierrättää lastenvaatteita, koska sinun ei tarvitse huolehtia vaatteiden hinnoittelusta eikä esillepanosta itse. Hankin itselleni palvelukokonaisuuden, jossa vein etukäteen määritellyn määrän vaatteita aluksi myyntiin ja ne vaatteet, jotka eivät menneet kaupaksi, Kidia laittoi kiertoon muulla tavoin.

 88. Taru M.

  Palvelu oli ensiluokkaista! ihanan helppo tapa siirtää meille pieneksi jääneitä vaatteita uusille omistajilleen.

 89. Matleena M.

  Vaivaton ja ihana palvelu kiireisen arjen keskelle. Homma toimi mutkitta ja tuotteet oli osattu hinnoitella selvästi oikein, kun melkein kaikki tuotteet meni melko nopeasti ja sellaisilla hinnoilla, joihin olin itse todellakin tyytyväinen. Nyt on kaapeissa taas tilaa!

 90. Veera

 91. Nimetön

  Helppoa ja sujuvaa

 92. Kaisa

  Tosi hyvä myyntijakso! Tuotteet myi paremmin kuin ensimmäisellä jaksollani, vaikka sekin oli ihan hyvä. Ehkä olin lukenut hyvin ohjeenne ja myin merinovillaa ja talvihaalareita juuri oikeaan aikaan 😉

 93. Anne-Mari

  Kidian palvelu toimi täydellisesti ja oli ihanan vaivatonta. Oli kiva pystyä seuraamaan myyntiä netissä. Tuotteiden hinnoittelu onnistui mielestäni myös hyvin. Ainakin tällä kertaa omat tavarani menivät todella hyvin kaupaksi ja tuon varmasti lisää myyntiin uudelleen.

 94. Hanna

  Todella toimiva ja vaivaton konsepti! Tulen käyttämään jatkossakin. 🙂

 95. Venla

  Sujuva palvelu, hyvää markkinointia somessa – ja ihanan siisti liiketila! Kiitos ❤️

 96. Anni

  Kiitos, vaatteiden myynti oli ihanan helppoa ja kaikki sujui ilman mitään turhaa säätöä. Vaatteet menivät hyvin kaupaksi. Varmasti olen jatkossakin asiakas.

 97. Henna

  Kaikki sujui hienosti ja vaatteet menijät kaupaksi todella hyvin. Toimintamalli oli selkeä, kuten myös nettisivujen ohjeet ja myyjälle tulevat mailit. Myymälä on siisti ja sieltä on helppo tehdä löytöjä. Ehdottomasti käytän palvelua uudelleen. Vahva suositus!!!

 98. Nimetön

  Nopea ja helppo palvelu. Himpun edullisesti osa vaatteista myytiin mutta hyvä kun menivät kaupaksi.

 99. Nimetön

 100. Sofia

  Toista kertaa myymässä Kidialla ja taas erittäin tyytyväinen! Yli 80% myyntiin viedyistä tuotteista meni ja loput kätevästi suoraan kierrätykseen. Tuottokin myös jälkeen mukava!


Haluatko sinäkin meille myyjäksi? Varaa myyntipalvelu!