Haluaisitko työskennellä lastenvaatteiden kierrätyksen parissa?

Kidia on lastenvaatteiden, -tarvikkeiden ja lelujen kierrättämiseen erikoistunut second hand -myymäläketju. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden ostaa ja myydä lastenvaatteita sekä muita tarvikkeita helposti ja mukavasti.

Henkilökuntamme huolehtii täyden palvelun periaatteella kaikkien tuotteiden hinnoittelusta ja esillepanosta. Asiakaspalvelu on meille sydämen asia, josta emme tingi.

Kidialla on myymälät Kauppakeskus Hertsissä Helsingissä, Kauppakeskus Myyrmannissa Vantaalla sekä Kauppakeskus Lippulaivassa Espoossa.

Haluaisitko työskennellä mukavassa työporukassa vastuullisesti toimivassa yrityksessä, jonka tavoitteena on edistää kierrätystä Suomessa?

Juuri nyt etsimme osa-aikaisia kassatyöntekijöitä epäsäännöllisiin tuuraushommiin. Sopisiko sinulle työvuoro silloin tällöin kivassa työporukassa? Haluaisitko tehdä töitä vaikkapa opiskelujen ohessa? Pääsetkö töihin tarvittaessa lyhyellä varoitusajalla?

Täytä avoin hakemus tällä sivulla ⤵️

Otamme sinuun yhteyttä, jos avoimia paikkoja ilmaantuu.

HAE MONIPUOLISEEN SECOND HAND -MYYJÄN TYÖHÖN KIDIALLE

Second hand -myyjän työ Kidialla sisältää asiakaspalvelua sekä myytävien kirpparituotteiden käsittelyä. Myymälätyö Kidialla on takuulla monipuolista, eikä meillä pääse ainakaan tylsistymään. Työmme on ajoittain hyvin kiireistä, joten työpäiviin ei sisälly juurikaan paikallaan oleilua. Työtä tehdään hyvällä fiiliksellä yhdessä työkavereiden kanssa positiivisessa työympäristössä. Työ sisältää sopivassa suhteessa tekstiilien käsittelyyn liittyviä rutiinihommia ja luovaa työtä myymälän esillepanon sekä sometyön parissa. Asiakastyö meillä Kidialla on huippumukavaa, sillä meillä on aivan varmasti maailman ihanimmat asiakkaat!

Työ sisältää monipuolisesti erilaisia tehtäviä:

 • Kassatyötä
 • Asiakaspalvelua myymälässä ja muissa kanavissa
 • Tuotteiden hinnoittelua
 • Vaatteiden henkarointia
 • Hintalappujen kiinnittämistä
 • Tuotteiden esillepanoa ja hyllyttämistä
 • Myymälän siisteydestä huolehtimista
 • Lopettavien myyjien tuotteiden keräilyä
 • Sisällön tuottamista Kidian Instagram-tileille

MILLAISTA IHMISTÄ ETSIMME?

Työkokemustausta tässä työssä voi olla hyvinkin monipuolinen, mutta arvostamme kuitenkin kokemusta työelämästä ja erityisesti asiakastyöstä.

 • Etsimme oma-aloitteista henkilöä, joka osaa rohkeasti ja itsenäisesti tarttua kaikkiin mahdollisiin myymälän työtehtäviin.
 • Olet joustava ja viihdyt monipuolisessa vauhdikkaassa työssä, jossa työtehtävät vaihtelevat.
 • Teet töitä ripeästi ja tehokkaasti, positiivisella otteella.
 • Seuraat tarkasti ohjeita ja sisäistät nopeasti tärkeät työvaiheet.
 • Sinulla tulee olla nohevaa päättelykykyä ja hyvät ongelmanratkaisutaidot.
 • Meillä asiakas on kaiken työmme keskiössä, joten ennen kaikkea sinulla tulee olla sydän paikallaan.
 • Olet empaattinen, ystävällinen ja asiakaspalveluhenkinen.
 • Osaat kuunnella asiakkaita ja sinulla on aito halu olla avuksi. 
 • Pidät lapsista ja osaat ottaa lapsiasiakkaat huomioon.
 • Olet iloinen ja positiivinen persoona, jolla on nauru herkässä ja kohtuullisen hyvä huumorintaju.
 • Sinulla on visuaalista silmää ja nautit kauniin myymäläympäristön luomisesta.
 • lnnostut uusista asioista ja haluat kehittyä työssäsi.
 • Nautit työstä, jossa näet oman työsi tuloksen hyvin konkreettisesti.
 • On tärkeää, että osaat tehdä sujuvasti töitä tietokoneen kanssa. Käytämme työssämme monenlaisia järjestelmiä ja ohjelmia.
 • Sujuva suomenkielen taito ja kirjallisen viestinnän perustaidot ovat tässä työssä välttämättömiä.

KIINNOSTUS LASTENVAATTEITA KOHTAAN ON TÄRKEÄÄ

Tässä työssä on hyvin tärkeää, että tunnet tavalla tai toisella lastenvaatteiden maailman ja lastenvaatemerkit. Seuraat ehkä lastenvaatteiden trendejä, ryhmiä ja somea. Sinulla on tuntumaa lastenvaatteiden jälleenmyyntiarvon arviointiin. Sinulla on ehkä kokemusta lastenvaatteiden myynnistä tai kierrättämisestä. On tärkeää, että olet kiinnostunut kierrättämisestä, second handista ja kirpparimyynnistä.

USKALLAT HEITTÄYTYÄ INSTAGRAM-SISÄLLÖN TUOTTAMISEEN

Meille Kidialla Instagram on tärkeä markkinoinnin ja asiakaspalvelun kanava. Olemme Instan kautta yhteydessä asiakkaisiimme päivittäin ja julkaisemme paljon tärppejä valikoimastamme mm. stooreissa. Haluamme julkaista persoonallista ja aitoa somesisältöä, jonka kautta henkilöstömme ja myymälämme tulevat tutuksi asiakkaillemme. Meillä koko henkilöstö osallistuu sisällön tuottamiseen Instagramissa.

Meille on siis tärkeää, että pystyt tuottaamaan sisältöä Instagram-tileillemme – myös omilla kasvoillasi. Plussaa on, jos sinulla on kokemusta Instagramista ja osaat tuottaa kivan näköisiä stooreja ja reelsejä. Ehkä hallitset myös Tiktokin? Huomaathan kuitenkin, ettemme etsi some-ammattilaista – ihan perustason osaaminen ja uskallus somejulkaisujen tekemiseen riittävät!

VUOROTYÖTÄ MONIPUOLISILLA TYÖAJOILLA

Hakemuksessa voit kertoa tarkemmin, millaisesta työsuhteesta/työajoista olet kiinnostunut ja missä myymälässämme työskentelisit mieluiten. Mitä joustavampi olet, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on työllistyä meille.

Myymälämme sijaitsevat kauppakeskuksissa ja ovat avoinna kaikkina viikonpäivinä. Myyjän työtä Kidialla tehdään kaikkina viikonpäivinä kello 8-21 välillä 6-8 tunnin työvuoroissa.

Emme voi tarjota pelkkää arki- tai päivätyötä. Tällä hetkellä etsimme etenkin tuuraajia, jotka haluavat tehdä töitä osa-aikaisesti epäsäännöllisissä työvuoroissa ja jotka pääsevät töihin tarvittaessa lyhyellä varoitusajalla.

Palkkaus on Kaupan alan TES:n mukainen (palkkaryhmä B1).

TARJOAMME TURVALLISEN JA VIIHTYISÄN TYÖPAIKAN VASTUULLISESSA YRITYKSESSÄ

Etsimme henkilöä, joka haluaa sitoutua meihin ja viihtyy Kidialla pidempään. Mekin lupaamme sitoutua sinuun.

Tarjoamme sinulle turvallisen ja mukavan työpaikan, jossa nauretaan paljon sekä merkityksellisen työn, jossa voit olla mukana edistämässä lapsiperheiden kierrätyskulttuuria. Saat olla osa työyhteisöä, jossa sinusta aidosti välitetään. Työpaikkamme on rento ja lämminhenkinen. Kidialla saat olla oma itsesi.

Haluamme huolehtia työhyvinvoinnistasi. Meillä pyritään tekemään työt työajalla ja pitämään kaikki työpäivään kuuluvat tauot. Panostamme myös laadukkaaseen perehdytykseen.

Innostuitko? Täytä heti hakemus! Lisätietoa tehtävästä antaa tarvittaessa Anu (anu@kidia.fi / puh. 0401752533)

TÄYTÄ HAKEMUS TÄSTÄ