Etsimme työkaveria Kidialle

Hakuaika tähän tehtävään on päättynyt. Saimme tehtävään yli 50 hakemusta. Olemme olleet yhteydessä kaikkiin hakijoihin. Lämmin kiitos kaikille hakijoille!

OLETKO ETSIMÄMME LASTENVAATTEIDEN SECOND HAND -MYYJÄ?

Me Kidialla uskomme, että kierrättämisen tulisi olla mahdollisimman helppoa. Haluamme tarjota perheille vaivattoman tavan laittaa tarpeettomat lastenvaatteet ja muut tarvikkeet kiertoon. Kaunis second hand -myymälämme on mukava paikka tehdä ostoksia. Kidia on paljon enemmän kuin perinteinen itsepalvelukirpputori, sillä myymälässämme kaikki vaatteet on lajiteltu esille siististi kokojen mukaan. Tämä helpottaa löytöjen tekemistä. Kidialla myyjien ei tarvitse koskaan huolehtia myyntipaikan järjestelystä tai esillepanosta – me hoidamme kaiken asiakkaan puolesta.

Etsimme nyt työkaveriksemme osa-aikaista myyjää. Työ sisältää asiakaspalvelua kassalla, lastenvaatteiden ja tarvikkeiden hinnoittelua, esillepanoa ja järjestelyä. Lisäksi työhön kuuluu avustavia somehommia, kuten myytävien tuotteiden valokuvaamista ja esittelyä Kidian somekanavissa. 

Etsimme oma-aloitteista henkilöä, joka osaa rohkeasti ja itsenäisesti tarttua kaikkiin mahdollisiin myymälän työtehtäviin. Sinulla tulee olla itsenäistä päättelykykyä ja hyvät ongelmanratkaisutaidot.

Meillä asiakas on kaiken työmme keskiössä, joten ennen kaikkea sinulla tulee olla sydän paikallaan. Olet empaattinen, ystävällinen ja asiakaspalveluhenkinen. Osaat kuunnella asiakkaita ja sinulla on aito halu olla avuksi. 

On hyvin tärkeää, että tunnet lastenvaatteiden maailman ja tiedät suosituimmat lastenvaatemerkit. Seuraat lastenvaatteiden trendejä ja sinulla on tuntumaa lastenvaatteiden jälleenmyyntiarvon arviointiin. Sinulla on ehkä kokemusta lastenvaatteiden kierrättämisestä. 

Työ on hyvin nopeatempoista, joten sinun tulee viihtyä vauhdikkaassa työssä, jossa työtehtävät vaihtuvat nopeasti. Teet töitä ripeästi ja tehokkaasti, hyvällä fiiliksellä. Työ sisältää paljon fyysistä työtä henkaroinnista esillepanoon. Jalkeilla ollaan paljon, ja askelia kertyy varmasti työpäivän aikana. 

Sinulla on visuaalista silmää ja nautit kauniin myymäläympäristön luomisesta. Plussaa on, jos sinulla on kokemusta Instagramista ja osaat tuottaa kivan näköisiä somesisältöä.

Tarjoamme sinulle mukavan työpaikan, jossa nauretaan paljon sekä antoisan työn, jossa voit olla edistämässä lapsiperheiden kierrätyskulttuuria.

TEHTÄVÄN TIEDOT JA HAKEMINEN

Työ on osa-aikainen. Työtä on aluksi tarjolla 2-3 työpäivää viikossa, mutta toimintamme kasvaessa työtunteja on mahdollisesti tarjolla lisää. Työvuorot ovat pääsääntöisesti kokonaisia työpäiviä, jotka sijoittuvat kello 8-19 välille. Lisäksi sinulla olisi 1-2 lauantaivuoroa kuukaudessa. Työtä on tarjolla noin 20-30 tuntia viikossa.

Huomaathan, ettemme voi tehdä erityisiä osapäiväisiä työaikajärjestelyjä.

Palkkaus on Kaupan alan TES:n mukainen.

Työsuhde on aluksi 6 kk määräaikainen, mutta tavoitteena on työsuhteen jatkuminen.

Toivomme, että voit aloittaa työt mahdollisimman pian.

NÄIN HAET

Oletko etsimämme henkilö? Kirjoita tai kuvaa videomuodossa meille hakemus, joka kuvastaa sinua itseäsi parhaiten. Liitä mukaan CV.

Lähetä hakemuksesi 10.2.2021 mennessä osoitteeseen anu@kidia.fi. Kirjoita sähköpostin osoitekenttään: HAKEMUS MYYJÄKSI

Voit kysyä tehtästä lisätietoja sähköpostitse tästä samasta osoitteesta.