Haluaisitko työskennellä Kidialla?

Kidia on kasvava lastenvaatteiden, -tarvikkeiden ja lelujen kierrättämiseen erikoistunut second hand -myymäläketju. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden ostaa ja myydä lastenvaatteita sekä muita tarvikkeita helposti ja mukavasti.

Henkilökuntamme huolehtii täyden palvelun periaatteella kaikkien tuotteiden hinnoittelusta ja esillepanosta. Asiakaspalvelu on meille sydämen asia, josta emme tingi. Hyödynnämme työssämme paljon somea, ehkä oletkin seurannut meitä jo Instagramissa?

Meillä ei ole juuri nyt avoinna työpaikkoja, mutta rekrytoimme lisää myyjiä alkuvuodesta 2022.

Voit halutessasi täyttää meille avoimen hakemuksen tällä sivulla. Olemme sinuun yhteydessä, jos olet mielestämme sopiva henkilö Kidian tiimiin.

HAE KIDIALLE SECOND HAND -MYYJÄKSI

Second hand -myyjän työtehtäviin Kidialla kuuluu paljon asiakaspalvelua sekä myytävien kirpparituotteiden käsittelyä. Työtä tehdään tarkasti suunniteltujen prosessien ja aikataulutavoitteiden mukaisesti. Tässä työssä tarvitaan siis täsmällisyyttä ja numerotarkkuuttakin. Käsittelemme yhdessä myymälässä viikottain tuhansia kirpparituotteita!

Työ sisältää paljon fyysistä työtä henkaroinnista esillepanoon. Jalkeilla ollaan paljon, ja askelia kertyy helposti tuhansia työpäivän aikana. Kauppakeskuksen äänimaailma on hektinen, ja välillä myymälässä on asiakkaita ruuhkaksi asti. Työ on kuitenkin mukavaa ja antoisaa. Asiakkaamme ovat maailman parhaita!

Kidialla periaate on, että meillä kaikki tekevät kaikkea:

Kassatyötä
Asiakaspalvelua myymälässä ja muissa kanavissa
Tuotteiden hinnoittelua
Vaatteiden henkarointia
Hintalappujen kiinnittämistä
Tuotteiden esillepanoa ja hyllyttämistä
Myymälän siisteydestä huolehtimista
Lopettavien myyjien tuotteiden keräilyä
Instagramin päivittämistä.

MILLAISTA IHMISTÄ ETSIMME?

Etsimme oma-aloitteista henkilöä, joka osaa rohkeasti ja itsenäisesti tarttua kaikkiin mahdollisiin myymälän työtehtäviin. Toivomme, että olet joustava ja tunnet pärjääväsi tiiviissä työtahdissa.
Seuraat tarkasti ohjeita ja sisäistät nopeasti tärkeät työvaiheet. Sinulla tulee olla nohevaa päättelykykyä ja hyvät ongelmanratkaisutaidot.
Meillä asiakas on kaiken työmme keskiössä, joten ennen kaikkea sinulla tulee olla sydän paikallaan. Olet empaattinen, ystävällinen ja asiakaspalveluhenkinen. Osaat kuunnella asiakkaita ja sinulla on aito halu olla avuksi. 
Pidät lapsista ja osaat ottaa lapsiasiakkaat huomioon.
Olet iloinen ja positiivinen persoona, jolla on nauru herkässä ja hyvä huumorintaju.
lnnostut uusista asioista ja haluat kehittyä työssäsi.
Nautit työstä, jossa näet oman työsi tuloksen hyvin konkreettisesti.
Olet kiinnostunut kierrättämisestä, second handista ja kirpparimyynnistä.

KIINNOSTUS LASTENVAATTEITA KOHTAAN ON TÄRKEÄÄ

On hyvin tärkeää, että tunnet tavalla tai toisella lastenvaatteiden maailman ja lastenvaatemerkit. Seuraat ehkä lastenvaatteiden trendejä, ryhmiä ja somea.
Sinulla on tuntumaa lastenvaatteiden jälleenmyyntiarvon arviointiin. Sinulla on ehkä kokemusta lastenvaatteiden myynnistä tai kierrättämisestä. 
Työ on hyvin nopeatempoista, joten sinun tulee viihtyä vauhdikkaassa työssä, jossa työtehtävät vaihtelevat. Teet töitä ripeästi ja tehokkaasti, positiivisella otteella.
Toivomme, että sinulla on visuaalista silmää ja nautit kauniin myymäläympäristön luomisesta.
Plussaa on, jos sinulla on kokemusta Instagramista ja osaat tuottaa kivan näköisiä stooreja ja reelsejä. Ehkä hallitset myös Tiktokin? Haluamme julkaista persoonallista ja aitoa somesisältöä, jonka kautta henkilöstömme tulee tutuksi. Toivomme, että uskallat tuottaa sisältöä myös omalla naamallasi. Emme kuitenkaan etsi some-ammattilaista – ihan perustason osaaminen riittää.
On tärkeää, että osaat tehdä sujuvasti töitä tietokoneen kanssa. Käytämme työssämme monenlaisia järjestelmiä ja ohjelmia.
Sujuva suomenkielen taito ja kirjallisen viestinnän perustaidot ovat tässä työssä välttämättömiä.
Työkokemustausta tässä työssä voi olla hyvinkin monipuolinen, mutta arvostamme kuitenkin kokemusta työelämästä ja erityisesti asiakastyöstä.

TARJOAMME VIIHTYISÄN TYÖPAIKAN

Etsimme henkilöä, joka haluaa sitoutua meihin ja viihtyy Kidialla pidempään. Mekin lupaamme sitoutua sinuun.

Tarjoamme sinulle turvallisen ja mukavan työpaikan, jossa nauretaan paljon sekä merkityksellisen työn, jossa voit olla mukana edistämässä lapsiperheiden kierrätyskulttuuria. Saat olla osa työyhteisöä, jossa sinusta aidosti välitetään. Työpaikkamme on rento ja lämminhenkinen. Kidialla saat olla oma itsesi.

Haluamme huolehtia työhyvinvoinnistasi. Meillä pyritään tekemään työt työajalla ja pitämään kaikki työpäivään kuuluvat tauot. Panostamme myös laadukkaaseen perehdytykseen.

Työsuhde-etuina tarjoamme liikunta- ja lounasedun. Meillä on myös kattava työterveyspalvelu.

TÄYTÄ HAKEMUS TÄSTÄ