Kidia second hand – käytetyt lastenvaatteet lähelläsi

Kidia on käytetyt lastenvaatteet hallitseva second hand -myymäläketju. Meillä on myymälät Kauppakeskus Hertsissä Helsingissä, Kauppakeskus Myyrmannissa Vantaalla ja Kauppakeskus Ainoassa Espoossa. Meillä voit myydä helposti omat käytetyt lastenvaatteet ja muut tarvikkeet sekä tehdä löytöjä kaiken ikäisille lapsille. Kidialla second hand tarkoittaa elämää helpottavia ratkaisuja, maailmanluokan palvelua sekä ammattimaista otetta lastenvaatteiden käsittelyssä ja myynnissä. Meille on tärkeää toimia aina ystävällisesti ja tehdä vastuullisia valintoja. Ota meidän Insta-tili @kidiasecondhand seurantaan, niin pääset seuraamaan meidän tarinaa!

Rakkaudesta perheitä ja kierrätystä kohtaan

Kidia on syntynyt rakkaudesta lapsiperheitä ja second handia kohtaan. Haluamme auttaa perheitä voimaan arjessa paremmin ja tehdä perheiden vaate- ja tavarahallinnasta helpompaa. Uskomme, että lapsiperheissä on suuri halu kierrättää ja hankkia lapsille käytettyjä vaatteita. Monesti aika on kuitenkin kortilla, joskus jaksaminenkin. Tästä syystä haluamme olla luomassa ilahduttavan vaivatonta kierrätyspalvelua – niin ostajan kuin myyjänkin näkökulmasta.

Käytetyt lastenvaatteet ovat meille tuttuakin tutumpia

Kidia on perustettu alkuvuodesta 2021, mutta yrityksemme taustalla on monen vuoden kokemus lapsiperheiden parissa ja käytetyt lastenvaatteet ovat myös meille tuttuja jo entuudestaan. Kidian on perustanut Anu Mäkinen, joka on toiminut yrittäjänä lastentarvikkeiden parissa vuodesta 2014 alkaen.

Me tunnemme lastenvaatteet, tiedämme niiden jälleenmyyntiarvon sekä sen, miten vaatteet saadaan kiertämään käyttäjältä seuraavalle.

Yhdessä tuomme Kidialle valtavan määrän second handiin ja lastenvaatteiden kierrätykseen liittyvää osaamista. Tiedämme, miten saamme sinulle mahdollisimman hyvät myyntituotot ja miten pääset mahdollisimman vaivattomasti tarpeettomista tavaroista eroon. Voit luottaa ammattitaitoomme ja hinnoitteluosaamiseemme.

Missiomme on edistää kierrätyskulttuuria

Mielestämme panostaminen kierrätykseen ja kiertotalouteen on välttämätön osa tämän päivän kulutuskulttuuria. Uskomme, että vastuulliset vaatehankinnat ja tekstiilijätteen määrän vähentäminen ovat asiakkaillemme tärkeitä asioita. Haluamme auttaa omalta osaltamme asiakkaitamme tekemään kestäviä ja vastuullisia hankintoja sekä kierrättämään omia hankintoja edelleen.

Lastenvaatteiden käyttöikä on suhteellisen lyhyt, joten on ensiarvoisen tärkeää, että lastenvaatteet kiertävät käyttäjältä toiselle. Mielestämme lastenvaatteita ei kannata säilöä ullakoilla ja varastoissa, vaan niiden on hyvä kiertää mahdollisimman pian seuraavalle lapselle, kun tarve omassa perheessä tulee tiensä päähän. Näin yhdelle vaatteelle saadaan mahdollisimman monta käyttökertaa.

Jotta näin tapahtuu, tarvitaan yrityksiä, jotka pystyvät tarjoamaan asiakkaiden kannalta mahdollisimman laadukasta kierrätyspalvelua. Sitä tarvetta varten Kidia on perustettu.

Käytetyt lastenvaatteet, lelut ja lastentarvikkeet lähipalveluna

Tavoitteemme on luoda Kidiasta ketju ja tuoda kierrättäminen helpoksi osaksi lapsiperheiden arkea joka puolella Suomea. Uskomme, että tällainen palvelu on parasta tuottaa lähipalveluna, jolloin palvelu kyetään tarjoamaan mahdollisimman ympäristöystävällisesti ja taloudellisesti. Lähiseutua palvelevat pienet myymälät pystyvät myös tarjoamaan poikkeuksellisen hyvää asiakaspalvelua sekä luomaan kotoisaa ilmapiiriä.

Haluamme tuoda Kidian sinne, missä ihmiset luontevasti liikkuvat ja asioivat osana päivittäistä arkeaan. Tervetuloa mukaan seuraamaan tarinaamme!


TOIMIMME KIDIALLA NÄIDEN ARVOJEN MUKAISESTI

Empatia

Olemme täällä Kidialla juuri sinua varten olemassa. Meille on tärkeää kohdata aivan jokainen asiakkaamme kunnioittavasti ja ystävällisesti. Haluamme kuunnella asiakkaiden toiveita ja suunnittelemme palvelumme asiakkaiden tarpeista lähtien. Ymmärrämme lapsiperheiden elämän moninaisia tunteita ja pystymme siksi asettumaan asiakkaidemme asemaan.

Tasa-arvo

Meille Kidialla tasa-arvo, ihmisoikeudet, moninaisuus ja kaikkien ihmisten hyvinvointi ovat sydämen asia. Emme hyväksy syrjintää missään muodossa. Myymälämme on turvallinen syrjinnästä vapaa alue. Emme tee oletuksia kenenkään sukupuolesta, perhesuhteista tai elämäntilanteesta. Pyrimme käyttämään inklusiivista kieltä ja kyseenalaistamme omia ajatus- ja toimintatapojamme tarvittaessa.

Läpinäkyvyys

Vastuullinen liiketoiminta on kaiken toimintamme ydin. Haluamme olla luomassa yhteiskunnallisesti merkittävää liiketoimintaa ja auttaa asiakkaitamme tekemään vastuullisempia ja ekologisesti kestävämpiä kulutusvalintoja. Toimimme aina rehellisesti ja otamme vastuun omasta toiminnastamme. Haluamme, että asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme voivat luottaa meihin varauksetta.

Arjen ergonomia

Haluamme auttaa perheitä voimaan arjessa paremmin ja tehdä perheiden vaate- ja tavarahallinnasta helppoa. Mielestämme käytettyjen lastenvaatteiden ostamisen ja myymisen tulee olla luonteva ja sujuva osa päivittäistä elämää. Panostamme yrityksessämme tehokkaisiin asiakasystävällisiin prosesseihin, jotka on mietitty asiakkaan kannalta mahdollisimman vaivattomiksi.


SEURAA TARINAAMME

Jaamme Instagram-tilillämme hetkiä Kidian arjesta, vinkkejä ja tietoa yrityksemme palveluista.


TULE OSTOKSILLE

location_city

Kauppakeskus Hertsi
Herttoniemi, Helsinki

Linnanrakentajantie 2
00880 Helsinki
1. kerros (Prisma-taso)

puh. 040 197 1800

Arkisin 10-20
Lauantaisin 10-18
Sunnuntaisin 12-18

location_city

Kauppakeskus Myyrmanni
Myyrmäki, Vantaa

Iskoskuja 3
01600 Vantaa
2. kerros

puh. 040 840 5577

Arkisin 10-20
Lauantaisin 10-18
Sunnuntaisin 12-18

location_city

Kauppakeskus Ainoa
Tapiola, Espoo

Länsituuli 5
02100 Espoo
1. kerros

puh. 040 676 2274

Arkisin 10-20
Lauantaisin 10-19
Sunnuntaisin 12-18