Kidia = Kierrätystä suurella sydämellä ❤︎

Me Kidialla haluamme tehdä kierrättämisestä helppoa. Kierrätämme puolestasi niin lasten kuin aikuisten vaatteet myymälöissämme Kauppakeskus Hertsissä Helsingissä ja Kauppakeskus Ainoassa Espoossa. Kidialla second hand tarkoittaa elämää helpottavia ratkaisuja, ihanaa palvelua sekä ammattimaista otetta kirppismyynnissä. Meille on tärkeää toimia aina ystävällisesti ja tehdä vastuullisia valintoja työssämme.

Rakkaudesta vaivatonta kierrätystä kohtaan

Kidia on syntynyt rakkaudesta lapsiperheitä ja second handia kohtaan. Haluamme auttaa perheitä voimaan arjessa paremmin ja tehdä perheiden vaate- ja tavarahallinnasta helpompaa.

Uskomme, että ihmisillä on suuri halu kierrättää ja hankkia käytettyjä vaatteita. Monesti aika on kuitenkin kortilla, joskus jaksaminenkin. Tästä syystä haluamme olla luomassa ilahduttavan vaivatonta kierrätyspalvelua – niin ostajan kuin myyjänkin näkökulmasta.

Panostaminen kierrätykseen ja kiertotalouteen on välttämätön osa tämän päivän kulutuskulttuuria. Haluamme auttaa omalta osaltamme asiakkaitamme tekemään kestäviä ja vastuullisia hankintoja sekä kierrättämään omia hankintoja edelleen.

Mielestämme mitään vaatteita ei kannata säilöä ullakoilla ja varastoissa, vaan niiden on hyvä kiertää mahdollisimman pian seuraavalle käyttäjälle, kun tarve itsellä tulee tiensä päähän. Näin yhdelle vaatteelle saadaan mahdollisimman monta käyttökertaa.

Jotta näin tapahtuu, tarvitaan yrityksiä, jotka pystyvät tarjoamaan asiakkaiden kannalta mahdollisimman laadukasta kierrätyspalvelua. Sitä tarvetta varten Kidia on perustettu.

Käytetyt vaatteet ovat meille tuttuakin tutumpia

Kidia on perustettu alkuvuodesta 2021, mutta yrityksemme taustalla on monen vuoden kokemus kierrätyksen ja kirpputoritoiminnan parissa.

Kidian on perustanut Anu Ilontaka, joka on toiminut yrittäjänä lastentarvikkeiden parissa vuodesta 2014 alkaen. Anu omisti aiemmin rakastetun lastentarvikeliikkeen Ipanaisen, jonka tarina päättyi konkurssiin vuonna 2020. Kidian palvelupäällikkö Emilia on ollut myös alusta asti luomassa Kidian palvelukonseptia.

Anun tavoitteena on ollut luoda Kidiasta lämminhenkinen yritys, joka huomioi niin asiakkaiden kuin työntekijöiden tarpeet parhaalla mahdollisella tavalla. Samalla tavoitteena on ollut uudistaa perinteistä kirppistoimintaa ja tuoda kierrätys kauppakeskuksiin. Anu ja Emilia kehittävät Kidiaa jatkuvasti saatujen kokemusten perusteella.

Kidian toiminta onkin kasvanut alun jälkeen pienestä lastentarvikekirpputorista lähes 20 henkeä työllistäväksi second hand myymäläketjuksi. Lastenvaatteiden lisäksi Kidialta löytyy nykyään myös suosittu aikuisten osasto. Käsittelimme vuonna 2023 yli 300 tuhatta tuotetta ja liikevaihtomme oli noin 2 miljoonaa euroa.

Henkilöstöllämme on Kidialle valtava määrä second handiin ja kierrätykseen liittyvää osaamista. Tiedämme, miten saamme asiakkaillemme mahdollisimman hyvät myyntituotot ja miten myyjänä pääsee vaivattomasti tarpeettomista tavaroista eroon. Voit luottaa asiantuntemukseemme ja osaamiseemme!

Toimimme Kidialla näiden arvojen mukaisesti

Empatia

Olemme täällä Kidialla juuri sinua varten olemassa. Meille on tärkeää kohdata aivan jokainen asiakkaamme kunnioittavasti ja ystävällisesti. Haluamme kuunnella asiakkaiden toiveita ja suunnittelemme palvelumme asiakkaiden tarpeista lähtien. Ymmärrämme lapsiperheiden elämän moninaisia tunteita ja pystymme siksi asettumaan asiakkaidemme asemaan.

Läpinäkyvyys

Vastuullinen toiminta on kaiken toimintamme ydin. Haluamme luoda yhteiskunnallisesti merkittävää liiketoimintaa ja auttaa asiakkaitamme tekemään kestävämpiä kulutusvalintoja. Toimimme rehellisesti ja otamme vastuun toiminnastamme. Haluamme, että asiakkaamme ja kumppanimme voivat luottaa meihin.

Tasa-arvo

Meille Kidialla tasa-arvo, ihmisoikeudet, moninaisuus ja kaikkien ihmisten hyvinvointi ovat sydämen asia. Emme hyväksy syrjintää missään muodossa. Myymälämme ovat turvallisia syrjinnästä vapaita alueita. Emme tee oletuksia kenenkään sukupuolesta, perhesuhteista tai elämäntilanteesta. Pyrimme käyttämään inklusiivista kieltä ja kyseenalaistamme omia ajatus- ja toimintatapojamme tarvittaessa.

Arjen ergonomia

Haluamme auttaa perheitä voimaan omassa arjessaan paremmin ja tehdä perheiden vaate- ja tavarahallinnasta helppoa. Mielestämme käytettyjen vaatteiden ostamisen ja myymisen tulee olla luonteva ja sujuva osa päivittäistä elämää. Panostamme yrityksessämme tehokkaisiin asiakasystävällisiin prosesseihin, jotka on mietitty asiakkaan kannalta mahdollisimman vaivattomiksi. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme paremmaksi.

Ota meihin yhteyttä

Heippa! Olemme täällä sinua varten! Ota yhteyttä meihin, jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää. Autamme mielellämme kaikenlaisissa kysymyksissä. Tavoitat meidän puhelimitse myymälöistä tai sähköpostilla.
Shopping Cart