Vaivaton täyspalvelu

Tämän helpommaksi ei kirppismyynti tule! Haluatko päästä nopeasti eroon tarpeettomista vaatteista, leluista ja lastentarvikkeista? Me autamme! Sinun tarvitsee vain tuoda myytävät tavarat meille – me hoidamme myynnin alusta loppuun! Kidian second hand -myymälät kauppakeskuksissa ovat paljon enemmän kuin perinteisiä kirpputoreja. Ostoksia tehdään yhtä mukavasti kuin missä tahansa vaateliikkeessä. Olemme avoinna joka päivä!

Säästät omaa aikaasi

Sinun ei tarvitse hinnoitella itse, eikä järjestellä tai siivota myyntipöytää. Me hoidamme puolestasi hinnoittelun ja esillepanon kokonaan!

Myymme tehokkaasti

Kidian myymälässä on aina siistiä ja viihtyisää ja siksi kauppa käy vilkkaasti! Meillä kaikki vaatteet ovat esillä siististi henkareilla kokojen mukaan.

Joustavasti lapset + aikuiset

Kidialla myyt joustavasti yhtä aikaa sekä lasten että aikuisten tuotteet. Voit itse päättää, kuinka paljon myyt lasten ja aikuisten osastolla. Yhdessä tai erikseen!

14 päivää myyntiaikaa

Voit seurata myyntiä reaaliajassa! Maksamme sinulle tilityksen nopeasti myyntijakson päättyessä pankkitilillesi. Hintaan kuuluu maksuton jatkokierrätys!

Maksat varausvaiheessa vain aloitusmaksun 11,90€  – loppuosa hinnasta vähennetään myyntituotoistasi

Varaa myyntijakso tästä

Valitse sinulle sopiva myymälä ja ajankohta
Myyntipalvelun hinta muodostuu näin

 1. Maksat varauksen yhteydessä aloitusmaksun 11,90€ per myyntipaketti. Aloitusmaksu kattaa tuotteiden läpikäymisen ja valinnan myyntiin.
 2. Kun myyntijaksosi päättyy, kertyneestä myyntituotostasi vähennetään ensin myyntiprovisio 50%.
 3. Tämän jälkeen sinulle jäävästä osuudesta vähennetään käsittelymaksu 0,60€ / tuote jokaisesta myyntiin hinnoitellusta tuotteesta. Jos tuotetta ei ole valittu myyntiin, siitä ei tarvitse maksaa käsittelymaksua.
 4. Loppuosa tilitetään pankkitilillesi jakson päättyessä.

MITÄ VOIN TUODA MYYNTIIN?

Kidialla voit myydä siistikuntoisia vaatteita kaiken ikäisille: vauvanvaatteet, lastenvaatteet, nuorten vaatteet ja aikuisten vaatteet. Kysyntää on niin tavalliselle perusvaatteelle kuin merkkivaatteille. Voit myydä myös kenkiä ja asusteita. Lisäksi lelut, pelit ja lastenkirjat sekä lastentarvikkeet käyvät hyvin kaupaksi.

MITEN MYYMINEN TOIMII?

Myynti Kidialla on hyvin helppoa! Kun olet tehnyt varauksen, saat meiltä tarkemmat ohjeet hyvissä ajoin ennen jaksosi alkua. Sinun tulee vain valita myytävät tuotteet ja valmistella ne myyntiä varten. Tuo tavarat myymälään 5-7 päivää ennen jaksosi alkua ja me hoidamme kaiken muun.

Voit myydä joustavasti lasten ja aikuisten tuotteita

Voit tuoda myyntiin yhtä aikaa tuotteita sekä lasten että aikuisten puolelle haluamasi määrän. Voit myydä vaikka 40 tuotetta lasten osastolla ja 10 aikuisten osastolla - tai toisinpäin. Voit toki myydä vain lasten tuotteita tai vain aikuisten tuotteita!

Sinun ei tarvitse käyttää omaa aikaasi kirppismyyntiin

Käytettyjen tavaroiden myyminen itse on työlästä ja vie aikaa! Kun myyt Kidialla, sinun ei tarvitse kuvata tuotteita, postittaa, viestitellä ostajien kanssa tai hoitaa itse kirppispöytää.

Sinun ei tarvitse itse tietää hintoja

Sinun ei tarvitse arvuutella parasta mahdollista hintaa kullekin tuotteelle, sillä asiantunteva henkilöstömme tietää parhaan hinnan kaikille tuotteillesi. Me hoidamme hinnoittelun puolestasi!

Sinun ei tarvitse siivota tai järjestellä

Me henkaroimme vaatteet ja hoidamme kaikki tuotteet kauniisti esille myymälässämme. Kidialta et löydä pursuilevia pinoja tai epämääräisiä kasoja!

Voit myydä myös vähän kerrallaan

Kirppismyynnin ei tarvitse olla valtava urakka! Kun myyt vähän kerrallaan, valmistautuminen myyntijaksoon on helpompaa ja voit ajoittaa myynnin täsmälleen oikeaan sesonkiin.

Teemme second handin ostamisesta helppoa asiakkaille

Saat paremmat tuotot, sillä löytöjen tekeminen Kidialla on helppoa. Vaatteet ovat meillä esillä kokojen mukaan, joten kirppislöytöjen tekeminen on nopeaa ja mukavaa.

Voit seurata myyntiä verkossa

Voit seurata tuotteiden myyntiä reaaliajassa ja näet jokaisen myydyn tuotteen nimen mukaan eriteltynä.

Maksamme tilityksen nopeasti

Saat myyntituottojen tilityksen pankkitilillesi pian myyntijakson päätyttyä.

Voit lahjoittaa loput hyväntekeväisyyteen

Voit halutessasi lahjoittaa myyntijakson päätteeksi myymättä jääneet kauttamme Hope ry:lle vähävaraisten perheiden tueksi.

Mietitkö vielä näitä kysymyksiä?

 • Yksi tuote on Kidialla yhtä kuin yksi hintalappu.
 • Selkeät setit ja tuotekokonaisuudet lasketaan siis yhdeksi tuotteeksi, kuten esimerkiksi sukkaparit, kengät, kaksiosaiset yöasut jne.
 • Yksi vaate on siis aina yksi tuote ellei kyseessä ole selkeä asukokonaisuus.
 • Vaatteista ei voi muodotaa itse tuotepaketteja.
 • Emme laita siis myyntiin useampia tuotteita niputettuna yhteen (esimerkiksi 4 bodya tai paitaa)
 • Sen sijaan esimerkiksi pikkuleluja (Legot yms.) on usein järkevää myydä yhtenä tuotteena pakattuna esimerkiksi pikkupussiin. Nämä lasketaan yhdeksi tuotteeksi. Lelujen tulee kuitenkin olla selkeästi samaa sarjaa tai samankaltaisia.
 • Sukkia ja alushousuja myymme 2-3 parin seteissä, jolloin yksi setti vastaa siis yhtä tuotetta.
 • Emme laita myyntiin sukka- tai alushousupusseja, joissa on monta paria pussin sisällä. Jos tällaisia on pusseja on mukana myyntitavaroiden joukossa, ne karsitaan pois myynnistä tai puretaan erillisiksi tuotteiksi.
 • Jos olet epävarma, voit aina kysyä meiltä apua!
 • Pyrimme aina saamaan sinulle parhaan mahdollisen hinnan tuotteistasi.
 • Haluamme kuitenkin Kidialla pitää hintatason hyvin kohtuullisena. Näin varmistamme, että mahdollisimman moni tuote käy kaupaksi myyntijakson aikana.
 • Hinnoittelussa otamme huomioon tuotteen merkin, kunnon ja iän. Lisäksi hintaan vaikuttaa tuotteen kysyntä ja vastaavien tuotteiden tarjonta.
 • Hinnoittelemme joka viikko tuhansia tuotteita myyntiin ja seuraamme tarkasti, millaisilla hinnoilla tuotteet meillä liikkuvat. Meillä on siis erittäin hyvä käsitys, millä hinnoilla tuotteet kannattaa myydä.
 • Perusvaatteiden hinta on lasten osastolla noin 4-8€. Aikuisten osastolla hintataso perusvaatteilla on 7-20€.
 • Merkki- ja ulkovaatteiden hinta vaihtelee merkin ja kysynnän mukaan.
 • Hintaan vaikuttaa aina sesonki eli juuri myyntihetkellä erityisen kysytyt tuotteet myydään korkeammalla hinnalla kuin kysynnän hiipuessa sesongin ulkopuolella. Esimerkiksi välikausi- tai toppavaatteista saa paremman tuoton ajoittalla myynnin oikein kuumimman sesonkikysynnän ajankohtaan.
 • Hintaan vaikuttaa myös vastaavien tuotteiden hinta ja saatavuus uutena. Jos tuotetta myydään alennuksella uutena, se vaikuttaa hintaan myös meillä. Jos taas kyseessä on erityisen kysytty tuote, jonka saatavuus uutena on rajallinen, hinta voi olla meillä jopa lähellä uuden vastaavan hintaa.
 • Alennamme hintaa tarvittaessa myyntijakson aikana, jos ostajaa ei tunnu löytyvän alkuperäisellä hinnalla.
 • Alennamme kaikkien tuotteiden hintaa myyntijakson viimeisten päivien ajaksi 30-50 prosentilla. Näin viimeisetkin kappaleet löytävät vielä ostajan! Tuotteet merkitään alennushintalapuilla ja vaatteet siirretään myymälässä erilliselle alerekille.
 • Voit halutessasi esittää meille hintatoiveita. Liimaa hintatoive tuotteeseen esimerkiksi maalarinteipillä tai kirjoita tavaroiden mukaan viestilappu, niin hinnoittelijamme ottaa toiveesi huomioon.
 • Monet asiakkaamme ovat pohtineet ennen myyntijaksoa, voiko myynnistä jäädä mitään käteen provision ja käsittelymaksun jälkeen. Vastaus on: KYLLÄ JÄÄ!
 • Myyjistämme yli 99% jää plussan puolelle.
 • Keskimääräinen myyntiprosenttimme on 70-80%
 • Tiedämme juuri sopivan hintatason, jolla tavara saadaan liikkumaan
 • Jotta saat parhaat tuotot, sinun tulee lukea huolella aloittavan myyjän ohjeet ja tuoda myyntiin ainoastaan ohjeiden mukaista ehjää, puhdasta ja siistikuntoista tavaraa!
 • Kyllä kannattaa! Suurin osa asiakkaistamme haluaa ostaa ihan tavallisia siistikuntoisia arjen perusvaatteita.
 • Merkkivaatteillekin on toki kysyntää, mutta eniten meillä myydään edullista arkivaatetta.
 • Tärkeintä on, että tuot myyntiin vaatteita, jotka ovat kohtuullisen vähän aikaa sitten hankittuja eli kovin vanhaa vaatetta meille ei kannata tuoda myyntiin.
 • Yli viisi vuotta vanhoille vaatteille on vain vähän kysyntää – yli kymmenen vuotta vanhoille vaatteille ei ole oikeastaan lainkaan kysyntää.
 • Lisäksi on tärkeää, että vaatteet eivät ole liian kuluneita, tahraisia tai rikkinäisiä.

Onko sinulla kysyttävää myymiseen liittyen?

Jos sinulla on mielessä mitä tahansa kysyttävää, laita meille viestiä! Autamme mielellämme aivan kaikissa kysymyksissäsi.