Vaivaton täyspalvelu

Tämän helpommaksi ei kirppismyynti tule! Haluatko päästä nopeasti eroon tarpeettomista lastenvaatteista, leluista ja lastentarvikkeista? Me autamme! Sinun tarvitsee vain tuoda myytävät tavarat meille – me hoidamme myynnin alusta loppuun! Kidian second hand -myymälät kauppakeskuksissa ovat paljon enemmän kuin perinteisiä kirpputoreja. Ostoksia tehdään yhtä mukavasti kuin missä tahansa vaateliikkeessä. Olemme avoinna joka päivä!

Säästät omaa aikaasi

Sinun ei tarvitse hinnoitella itse, eikä järjestellä tai siivota myyntipöytää. Me hoidamme puolestasi hinnoittelun ja esillepanon kokonaan!

Myymme tehokkaasti

Kidian myymälässä on aina siistiä ja viihtyisää ja siksi kauppa käy vilkkaasti! Meillä kaikki vaatteet ovat esillä siististi henkareilla kokojen mukaan.

14 päivää myyntiaikaa

Voit seurata myyntiä reaaliajassa! Maksamme tilityksen nopeasti myyntijakson päättyessä tilillesi. Hintaan kuuluu maksuton jatkokierrätys!

Varaa myyntijakso tästä

Hyödynnä vuoden kovin myyntisesonki - tuo nyt myyntiin syyskauden arki- ja ulkovaatteet!

Myyntipalvelun hinta muodostuu näin
➔ Maksat varauksen yhteydessä käsittelymaksun 7,90€ – 19,90 € valitsemasi paketin mukaan
➔ Lisäksi myyntituotostasi vähennetään provisio 50% sekä käsittelymaksu 0,40€ / tuote
➔ Luethan huolella myyntipalvelun ehdot ennen varaamista

Myy lastenvaatteet, lelut ja lastentarvikkeet helposti

 • Sinun ei tarvitse pohtia hintoja – me tiedämme parhaan hinnan tuotteillesi
 • Sinun ei tarvitse käyttää aikaa myyntityöhön
 • Sinun ei tarvitse siivota tai järjestellä myyntipaikkaa
 • Kauppa käy meillä vilkkaasti, sillä sijaitsemme kauppakeskuksessa ja olemme avoinna joka päivä
 • Teemme ostamisesta helppoa asiakkaille – kaikki vaatteet ovat esillä kokojen mukaan siististi
 • Voit seurata myyntiä reaaliajassa verkossa ja saat tilityksen nopeasti
 • Voit halutessasi lahjoittaa loput hyväntekeväisyyteen
 • Sinun ei tarvitse raivata kerralla kaikkea myyntiin – meillä voit myydä myös pienissä erissä!

Kidialla voit myydä siistikuntoisia lastenvaatteita – vauvasta kouluikään. Kysyntää on niin tavalliselle perusvaatteelle kuin merkkivaatteille. Lisäksi lelut, pelit ja lastenkirjat sekä monenlaiset lastentarvikkeet käyvät kaupaksi. Myyntiin kannattaa valita juuri oikean sesongin tuotteita.

Tehtyäsi varauksen, sinun tarvitsee vain valita ohjeiden mukaan tuotteet myyntiin ja valmistella ne siistiin myyntikuntoon. Toimita tavarat meille viimeistään 5 päivää ennen jaksosi alkua. Me hoidamme tämän jälkeen kaiken! Me hinnoittelemme ja hoidamme esillepanon!

Yli 99% myyjistämme jää voitolle

Vahvuutemme Kidialla on myytävien tuotteiden hämmästyttävän nopea kierto. Myymme keskimäärin 80% kaikesta meillä myyntiin laitetusta tavarasta! Myyjillemme jää lisäksi mukavasti tuottoa käteen! Katso myyntitilastomme ➔

Mietitkö vielä näitä kysymyksiä?

Miten tuotteet lasketaan?

 • Yksi tuote on Kidialla yhtä kuin yksi hintalappu.
 • Selkeät setit ja tuotekokonaisuudet lasketaan siis yhdeksi tuotteeksi, kuten esimerkiksi sukkaparit, kengät, kaksiosaiset yöasut jne.
 • Yksi vaate on siis aina yksi tuote ellei kyseessä ole selkeä asukokonaisuus.
 • Vaatteista ei voi muodotaa itse tuotepaketteja. Emme laita siis myyntiin useampia tuotteita niputettuna yhteen (esimerkiksi 4 bodya tai paitaa)
 • Sen sijaan esimerkiksi pikkuleluja (Legot yms.) on usein järkevää myydä yhtenä tuotteena pakattuna esimerkiksi pikkupussiin. Nämä lasketaan yhdeksi tuotteeksi. Lelujen tulee kuitenkin olla selkeästi samaa sarjaa tai samankaltaisia.
 • Sukkia ja alushousuja myymme 2-3 parin seteissä, jolloin yksi setti vastaa siis yhtä tuotetta.
 • Emme laita myyntiin sukka- tai alushousupusseja, joissa on monta paria pussin sisällä. Jos tällaisia on pusseja on mukana myyntitavaroiden joukossa, ne karsitaan pois myynnistä tai puretaan erillisiksi tuotteiksi.
 • Jos olet epävarma, voit aina kysyä meiltä apua!

Millainen hintataso Kidialla on?

 • Haluamme Kidialla pitää hintatason hyvin kohtuullisena. Näin varmistamme, että mahdollisimman moni tuote käy kaupaksi myyntijakson aikana. Perusvaatteiden hinta on noin 3-8€. Merkki- ja ulkovaatteiden hinta vaihtelee merkin ja kysynnän mukaan.
 • Asiantunteva henkilöstömme hinnoittelee kaikki myyntiin laitettavat tuotteet. Sinun ei siis tarvitse huolehtia hinnoittelusta! Pyrimme aina saamaan sinulle parhaan mahdollisen hinnan tuotteistasi.
 • Hinnoittelemme joka viikko tuhansia tuotteita myyntiin ja seuraamme tarkasti, millaisilla hinnoilla tuotteet meillä liikkuvat. Meillä on siis erittäin hyvä käsitys, millä hinnoilla tuotteet kannattaa myydä.
 • Hinnoittelussa otamme huomioon tuotteen kysynnän ja vastaavien tuotteiden tarjonnan, tuotteen merkin, kunnon ja iän.
 • Hintaan vaikuttaa aina sesonki eli juuri myyntihetkellä erityisen kysytyt tuotteet myydään korkeammalla hinnalla kuin kysynnän hiipuessa sesongin ulkopuolella. Esimerkiksi välikausi- tai toppavaatteista saa paremman tuoton ajoittalla myynnin oikein kuumimman sesonkikysynnän ajankohtaan.
 • Hintaan vaikuttaa myös vastaavien tuotteiden hinta ja saatavuus uutena. Jos tuotetta myydään alennuksella uutena, se vaikuttaa hintaan myös meillä. Jos taas kyseessä on erityisen kysytty tuote, jonka saatavuus uutena on rajallinen, hinta voi olla meillä jopa lähellä uuden vastaavan hintaa.
 • Alennamme hintaa tarvittaessa myyntijakson aikana, jos ostajaa ei tunnu löytyvän alkuperäisellä hinnalla.
 • Voit halutessasi esittää meille hintatoiveita. Liimaa hintatoive tuotteeseen esimerkiksi maalarinteipillä tai kirjoita tavaroiden mukaan viestilappu, niin hinnoittelijamme ottaa toiveesi huomioon.
 • Alennamme kaikkien tuotteiden hintaa myyntijakson viimeisten päivien ajaksi 30-50 prosentilla. Näin viimeisetkin kappaleet löytävät vielä ostajan! Tuotteet merkitään alennushintalapuilla ja vaatteet siirretään myymälässä erilliselle alerekille.

Jääkö myymisestä mitään käteen?

Monet asiakkaamme ovat pohtineet ennen myyntijaksoa, voiko myynnistä jäädä mitään käteen provision ja käsittelymaksun jälkeen. Vastaus on: Kyllä voi! Koska myymälämme sijaitsevat vilkkailla paikoilla kauppakeskuksissa ja olemme avoinna joka päivä aamusta iltaan, meillä käy paljon ostavia asiakkaita. Keskimääräinen myyntiprosenttimme on korkea ja tiedämme juuri sopivan hintatason, jolla tavara saadaan liikkumaan!

Jotta saat parhaat tuotot, sinun tulee lukea huolella aloittavan myyjän ohjeet ja tuoda myyntiin ainoastaan ohjeiden mukaista ehjää, puhdasta ja siistikuntoista tavaraa! Huomaathan, ettei myyntipalvelumme sovi monta vuotta sitten hankittujen vanhojen lastenvaatteiden myymiseen.

Katso täältä, millaiset myyntituotot Kidialla ovat mahdollisia

Pitääkö vaatteet pestä ja silittää?

Kyllä, suosittelemme ehdottomasti pesemään kaikki vaatteet ennen myyntiä ja silittämään ryppyiset vaatteet. Näin saat parhaan tuoton myyntijaksollasi. Kun kaikki vaatteet ovat esillä kokojen mukaan henkareilla, asiakkaat valitsevat hyllystä itselleen mieluisat parhaat vaatteet ensimmäisenä ja maksavat niistä mielellään jopa paremman hinnan. Ryppyiset vaatteet jäävät suurella todennäköisyydellä myymättä.

Kannattaako myydä, jos ei ole merkkivaatetta?

Kyllä kannattaa! Suurin osa meidän asiakkaistamme haluaa ostaa ihan tavallisia siistikuntoisia arjen perusvaatteita. Merkkivaatteillekin on toki kysyntää, mutta eniten meillä myydään edullista arkivaatetta.

Tärkeintä on, että tuot myyntiin vaatteita, jotka ovat kohtuullisen vähän aikaa sitten hankittuja eli kovin vanhaa vaatetta meille ei kannata tuoda myyntiin. Yli viisi vuotta vanhoille vaatteille on vain vähän kysyntää – yli kymmenen vuotta vanhoille vaatteille ei ole oikeastaan lainkaan kysyntää. Lisäksi on tärkeää, että vaatteet eivät ole liian kuluneita, tahraisia tai rikkinäisiä.

➜ Lue täältä, mitä voit tuoda myyntiin

Voinko postittaa tavarat myyntiin?

Kyllä voit! Etämyyntipalvelumme avulla voit myydä Kidian vilkkaassa myymälässä lastenvaatteet, lelut ja lastentarvikkeet, vaikka et pääsisi itse paikan päälle! Voit hyödyntää suosittujen myymälöidemme asiakasvirran, vaikka myymälämme ei olisi sinua lähellä. Hintaero tavalliseen jaksoon on vain 6 euroa!

➜ Lue täältä lisää etämyyntipalvelusta

Lue asiakkaiden arvosteluita palvelustamme

4,6
Perustuu 273 arvioon
 1. Maria

  Melkein kaikki tuotteet menivät kaupaksi ja myyntivoitto oli isompi mitä arvasinkaan! Kiitos paljon!

 2. Jenni

  Kidian vaivaton täyspalvelu oli todellakin vaivaton. Tavarat hinnoiteltiin ja myytiin puolestani ja tuotot kilahtivat tilille. Koko homma hoitui helposti ja luotettavasti. Täyden kympin palvelu!

 3. Hanna

 4. Anne

  Ihanan helppo tapa päästä eroon pienistä vaatteista ja turhasta tavarasta. Hinnoittelu on vastannut omaa käsitystä ja tyytyväinen olen ollut tuottoon. Homma toimii jouhevasti ja palvelu ystävällistä.

 5. Nimetön

  Provisio on iso, muuten tulisi täydet viisi tähteä 🙂

 6. Nimetön

  Loistavaa palvelua!

 7. Siiri

  Kidian täyspalvelu on loistava. Hinnoittelu on minulle myymisessä vaikeinta, joten mielihyvin annan sen asiantuntijoiden tehtäväksi. Olen erittäin tyytyväinen, viestintä toimi, kaikki vaiheet menivät sujuvasti ja Kidia maksoi myyntituoton tilille joutuisasti. Win-win ja luontokin kiittää.

 8. Nimetön

  80 tuotteesta jäi vain pieni pussukka jäljelle, ilahduttavaa on, että ihan siistit perusvaatteet ja lelut käyvät kaupaksi vaikka merkkivaatteita oli myynnissä vähäisesti. Jatkokierrätys on loistava etu, että voi luottaa sen järjestyvän asianmukaisesti.

 9. Heli

 10. Nimetön

  Olen ollut tyytyväinen palveluun. Myyntiprosentti on ollut lähellä 80 prosenttia. Jos jotain, niin toivoisin että kaikilta myyjiltä tehtäisiin nostoja someen.

23,90€ – max 40 tuotetta