Tule kirppariostoksille ja tee löytöjä lapsille

Kutsumme sinut ostoksille Kidian myymälään Kauppakeskus Hertsiin. Myymälässä sinua odottaa laaja lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden valikoima sekä ammattitaitoinen ja asiantunteva henkilökunta, jonka suurin ilo on saada asiakkaan toiveet toteutumaan. Kidian myymälä on paljon enemmän kuin perinteinen kirpputori. Meillä kaikki vaatteet ovat esillä siististi kokojen mukaan. Löytöjen tekeminen Kidialla on helppoa ja nopeaa. Tervetuloa käymään!

Myymälä Kauppakeskus Hertsissä

Linnanrakentajantie 2
00880 Helsinki
1. kerros (Prisma-taso)
Lähellä Herttoniemen metroasemaa

Olemme avoinna

Arkisin 10-20
Lauantaisin 10-18
Sunnuntaisin suljettu
24.-25.12. SULJETTU – muut päivät avoinna

AVAAMME KAKSI UUTTA MYYMÄLÄÄ
Kidia Myyrmanni avautuu tammikuussa 2022
Kidia Lippulaiva Espoossa avautuu huhtikuussa 2022

Ihana lastenvaatteiden second hand -myymälä Hertsissä

Kidia on viihtyisä ja siisti lastenvaatteiden second hand -myymälä Herttoniemessä Kauppakeskus Hertsissä. Meiltä löydät helposti käytettyjä lastenvaatteita ja muita tarpeellisia tarvikkeita lapsiperheen arkeen. Löydät meiltä hyväkuntoiset vaatteet kaiken ikäisille lapsille. Myynnissä on myös kenkiä, leluja, kirjoja sekä vaatteita odotus- ja imetysaikaan.

Asiakaspalvelu on meille ykkösjuttu. Haluamme, että sinun on kiva tulla myymäläämme juuri omana itsenäsi. Myös lapset saavat näkyä ja kuulua ihan sellaisina kuin ovat.

Meiltä voit hankkia käytetyt lastenvaatteet helposti vaikka kauppareissun yhteydessä, sillä sijaitsemme aivan Prisman vieressä. Hertsistä löydät lisäksi kivoja ruokapaikkoja ja muun muassa kirjaston sekä hoitohuoneen.

Vaatteet esillä kokojen mukaan
Uutuuksia saapuu myyntiin päivittäin
Aina ystävällinen palvelu
Siisti ja viihtyisä myymälä
2 h maksuton pysäköinti

Helppo saapua julkisilla
Helppo liikkua vaunuilla ja rattailla
Lapsiystävällinen myymälä
Vieressä hoitohuone ja wc
Esteetön liikkuminen huomioitu

Löydät meidät Hertsin 1. kerroksesta

Kidian myymälän löydät Hertsin kauppakeskuksesta aivan Herttoniemen metroaseman vierestä. Meille on todella helppo saapua monesta suunnasta niin julkisilla kulkuneuvoilla kuin omalla autolla. Myymälämme sijaitsee kauppakeskuksen 1. kerroksessa. Myymälämme sijaitsee Ravintola Noodle Storya ja Fafasia vastapäätä, lasten leikkipaikan vierestä.

Pysäköi hallissa 2 tuntia maksutta

Meille on helppoa saapua myös omalla autolla, sillä Hertsin pysäköintihallissa voit pysäköidä maksutta 2 tunnin ajan. Tämän jälkeen pysäköinti maksaa 2€ tunnilta. Pysäköinnissä ei käytetä lipukkeita, vaan järjestelmä tunnistaa autosi rekisterinumeron. Jos pysäköit yli 2 tunniksi, muista maksaa pysäköinti joko maksuautomaatilla tai Taskuparkki-sovelluksella ennen ulosajamista. Hallista löydät myös 20 maksutonta sähköauton latauspaikkaa.

Hertsin parkkihalliin pääset autolla kahdesta eri sisäänkäynnistä. Sisäänajoväylät sijaitsevat Insinöörinkadulla ja Operaattorinkadulla.

Katso sijaintimme kartasta

Covid-19 ja turvallisuus myymälässämme

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeä asia. Pyrimme kaikin tavoin huomioimaan, että voit asioida liikkeessämme turvallisin mielin covid-19 -tilanteesta huolimatta. Seuraamme tarkkaan viranomaisohjeita.