Lahjakortti

5,00200,00

Tilaa helposti sähköinen lahjakortti! Lahjakortilla voi tehdä second hand -ostoksia Kidian myymälässä tai varata myyntipalvelun. Lahjakortti toimitetaan sähköpostilla heti tilaamisen jälkeen.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Anna lahjaksi kierrätettyjä löytöjä ja arjen helpotusta

Kidia second hand -lahjakortti on loistava lahja kierrätyslöytöjä arvostavaan perheeseen. Lahjansaaja voi valita lahjakortilla juuri omaan perheeseen tarpeellisia ja ajankohtaisia lastenvaatteita, leluja ja muita tarvikkeita Kidian jatkuvasti vaihtuvasta valikoimasta. Lahjakortilla voi toki myös varata Kidian suositun myyntipalvelun ja laittaa omat tarpeettomat lastenvaatteet kiertoon! Näin annat lahjaksi todellista arjen helpotusta.

Second hand -lahjakortti on täydellinen lahja lapsiperheeseen

Anna lahjakortti vauvalahjaksi, babyshower-lahjaksi, synttärilahjaksi lapselle tai ihan muuten vaan. Voit itse valita, mille summalle haluat lahjakortin antaa. Syötä vain lahjan vastaanottajan tiedot sekä oma viestisi ja lisää lahjakortti sitten ostoskoriin.

Lahjakortti saapuu heti sähköpostilla

Tämä lahjakortti sopii hyvin myös viime hetken lahjakortiksi, sillä lahjakortti lähtee automaattisesti sähköpostilla heti ostoksen jälkeen.

Vinkki! Jos et halua, että lahjakortti lähtee lahjansaajan sähköpostiin, voit myös merkitä vastaanottajan sähköpostiosoitteeksi oman osoitteesi. Saat tällöin omaan sähköpostiisi tulostettavan pdf-lahjakortin, jonka voit antaa itse lahjakortin vastaanottajalle.

Voit halutessasi myös ajastaa lahjakortin lähtemään toivomanasi ajankohtana – esimerkiksi lapsen syntymäpäivänä!

Lahjakortin ehdot

  • Lahjakortti on voimassa vuoden sen ostopäivästä. Viimeinen voimassaolopäivä on merkitty lahjakorttiin.
  • Lahjakortilla olevan arvon voi hyödyntää joko Kidian myymälässä tai verkkokaupassa myyntipalvelun varaamiseen.
  • Lahjakorttia käytettäessä on aina esitettävä lahjakortin koodi.
  • Lahjakorttia ei voi muuttaa rahaksi eikä lahjakortilla tehdyistä ostoksista anneta käteistä rahaa takaisin myymälän kassalla.
  • Lahjakortin arvon voi käyttää osissa.

Tarkista lahjakortin saldo täältä

Oletko saanut lahjakortin, muttet muista, kuinka paljon saldoa on jäljellä? Voit tarkistaa saldon tästä.

Tarkista lahjakortin saldo
Umpeutuu