Kidialla lastenvaatteiden kirppismyynti sujuu vaivattomasti

Löytyykö kotoa kasa pieneksi jääneitä lastenvaatteita sekä tarpeettomia leluja ja lastentarvikkeita? Haluaisitko saada ne kiertoon mahdollisimman helposti ja nopeasti? Me Kidialla hoidamme myyntityön puolestasi! Voit luottaa palveluumme, sillä meillä on vuosien kokemus lastenvaatteiden kirpparimyynnistä. Lue lisää, miksi sinunkin kannattaa varata suosittu myyntipalvelumme ja tuoda tavarat meille kiertoon!

access_time

Säästä omaa aikaasi kirppismyyjänä

Kidialla sinun ei tarvitse huolehtia lainkaan hintojen miettimisestä tai myyntipaikan järjestelystä – me hoidamme puolestasi kaiken. Sinun tehtäväsi on vain valmistella tuotteet myyntikuntoon ja toimittaa ne meille. Ei siivoamista, valokuvaamista, postittamista, mittaamista tai hintalappujen kiinnittämistä!

euro_symbol

Me myymme tarpeettomat tavarat tehokkaasti

Myymälämme sijaitsevat vilkkaissa kauppakeskuksissa, joissa asioi paljon lapsiperheitä. Kidialla kaikki vaatteet on lajiteltu esille siististi kokojen mukaan kuin missä tahansa vaatekaupassa, joten ostajat löytävät helposti etsimänsä. Kauppa käy nopeasti – ja tämä tarkoittaa sinulle parempia myyntituottoja!

VARAA VERKOSTA

Katso vapaat ajat

TIENAA KIRPPIKSELLÄ

Lue mitä voit myydä

KATSO MYYMÄLÄT

Helsinki, Espoo ja Vantaa

Miksi kannattaa myydä Kidialla?

Sinun ei tarvitse käyttää omaa aikaasi kirppismyyntiin
Käytettyjen tavaroiden myyminen itse on työlästä ja vie aikaa! Kun myyt Kidialla, sinun ei tarvitse kuvata tuotteita, postittaa, viestitellä ostajien kanssa tai hoitaa itse kirppispöytää.
Sinun ei tarvitse itse tietää hintoja
Sinun ei tarvitse arvuutella parasta mahdollista hintaa kullekin tuotteelle, sillä asiantunteva henkilöstömme tietää parhaan hinnan kaikille tuotteillesi. Me hoidamme hinnoittelun puolestasi!
Sinun ei tarvitse siivota tai järjestellä
Me henkaroimme vaatteet ja hoidamme kaikki tuotteet kauniisti esille myymälässämme. Kidialta et löydä pursuilevia pinoja tai epämääräisiä kasoja!
Teemme second handin ostamisesta helppoa asiakkaille
Saat paremmat tuotot, sillä löytöjen tekeminen Kidialla on helppoa. Vaatteet ovat meillä esillä kokojen mukaan, joten kirppislöytöjen tekeminen on nopeaa ja mukavaa.
Olemme avoinna kauppakeskuksissa joka päivä
Myymälämme sijaitsevat vilkkaissa kauppakeskuksissa ja meillä on laajat aukioloajat. Kidialle on helppoa tulla niin julkisilla kuin omalla autolla.
Saat vähintään 14 myyntipäivää
Myyntijaksoon kuuluu kaksi viikkoa myyntiaikaa, joten tavaroilla on hyvin aikaa löytää ostaja! Jakson viimeisten päivien ajaksi alennamme automaattisesti hintoja.
Voit myydä myös vähän kerrallaan
Kirppismyynnin ei tarvitse olla valtava urakka! Kun myyt vähän kerrallaan, valmistautuminen myyntijaksoon on helpompaa ja voit ajoittaa myynnin täsmälleen oikeaan sesonkiin.
Voit seurata myyntiä verkossa
Voit seurata tuotteiden myyntiä reaaliajassa ja näet jokaisen myydyn tuotteen nimen mukaan eriteltynä.
Maksamme tilityksen nopeasti
Saat myyntituottojen tilityksen pankkitilillesi pian myyntijakson päätyttyä.
Voit lahjoittaa hyväntekeväisyyteen
Voit halutessasi lahjoittaa myyntijakson päätteeksi myymättä jääneet kauttamme Hope ry:lle vähävaraisten perheiden tueksi.
Markkinoimme aktiivisesti Instagramissa
Meillä on suositut Instagram-tilit kaikilla myymälöillä, joihin päivitämme joka päivä uutta sisältöä. Aktivinen sometyö tuo lisää asiakkaita!
exit_to_app

VARAA HETI OMA MYYNTIJAKSO

Kidian myyntipalvelu on helppoa varata verkossa. Varaamiseen menee vain hetki!

Yli 99% myyjistämme jää voitolle!

Vahvuutemme Kidialla on myytävien tuotteiden hämmästyttävän nopea kierto. Myymme keskimäärin 80% kaikesta meillä myyntiin laitetusta tavarasta! Myyjillemme jää lisäksi mukavasti tuottoa käteen! Katso myyntitilastomme ➔

Mietitkö vielä näitä kysymyksiä?

Mitä myyminen Kidialla maksaa?

Myyntipalvelun kokonaishinta

Kidian vaivattoman täyspalvelun hinta koostuu käsittelymaksusta ja myyntiprovisiosta ja se maksetaan kolmessa osassa:

 1. Maksat varauksen yhteydessä käsittelymaksua valitsemasi myyntipaketin mukaan 9,90€ – 19,90€
 2. Kun myyntijaksosi päättyy, kertyneestä myyntituotosta vähennetään ensin myyntiprovisio 50%
 3. Tämän jälkeen sinulle jäävästä osuudesta vähennetään käsittelymaksua 0,40€ / tuote käsiteltyjen tuotteiden määrän mukaan
check_box

PIENI PAKETTI

Myy vähemmän kerralla tehokkaasti.

Voit tuoda myyntiin
10-50 tuotetta
Maksat varauksen yhteydessä 9,90€
Provisio 50%
vähennetään myyntituotoistasi jakson päättyessä
Käsittelymaksu 0,40€ per tuote
vähennetään provision jälkeen osuudestasi jakson päättyessä
check_box

ISO PAKETTI

Kun haluat myydä kerralla enemmän

Voit tuoda myyntiin
51-100 tuotetta
Maksat varauksen yhteydessä 19,90€
Provisio 50%
vähennetään myyntituotoistasi jakson päättyessä
Käsittelymaksu 0,40€ per tuote
vähennetään provision jälkeen osuudestasi jakson päättyessä
check_box

LAPSET + AIKUISET

Myy lasten ja aikuisten vaatteita yhtä aikaa

Voit myydä 10-50 lasten ja 10-50 aikuisten tuotetta
Maksat varauksen yhteydessä 19,90€
Provisio 50%
vähennetään myyntituotoistasi jakson päättyessä
Käsittelymaksu 0,40€ per tuote
vähennetään provision jälkeen osuudestasi jakson päättyessä
check_box

ETÄPAKETTI

Kun lähettää tuotteet myyntiin postitse

Voit lähettää myyntiin
10-50 tuotetta
Maksat varauksen yhteydessä 16,90€
Provisio 50%
vähennetään myyntituotoistasi jakson päättyessä
Käsittelymaksu 0,40€ per tuote
vähennetään provision jälkeen osuudestasi jakson päättyessä

Huomaathan, että myyntituotostasi vähennetään ensin provisio ja maksat käsittelymaksun jäljelle jäävästä omasta osuudestasi.

Miten tuotteet lasketaan? Mikä on yksi tuote?

 • Yksi tuote on Kidialla yhtä kuin yksi hintalappu.
 • Selkeät setit ja tuotekokonaisuudet lasketaan siis yhdeksi tuotteeksi, kuten esimerkiksi sukkaparit, kengät, kaksiosaiset yöasut jne.
 • Yksi vaate on siis aina yksi tuote ellei kyseessä ole selkeä asukokonaisuus.
 • Vaatteista ei voi muodotaa itse tuotepaketteja. Emme laita siis myyntiin useampia tuotteita niputettuna yhteen (esimerkiksi 4 bodya tai paitaa)
 • Sen sijaan esimerkiksi pikkuleluja (Legot yms.) on usein järkevää myydä yhtenä tuotteena pakattuna esimerkiksi pikkupussiin. Nämä lasketaan yhdeksi tuotteeksi. Lelujen tulee kuitenkin olla selkeästi samaa sarjaa tai samankaltaisia.
 • Sukkia ja alushousuja myymme 2-3 parin seteissä, jolloin yksi setti vastaa siis yhtä tuotetta.
 • Emme laita myyntiin sukka- tai alushousupusseja, joissa on monta paria pussin sisällä. Jos tällaisia on pusseja on mukana myyntitavaroiden joukossa, ne karsitaan pois myynnistä tai puretaan erillisiksi tuotteiksi.
 • Jos olet epävarma, voit aina kysyä meiltä apua!

Jääkö myymisestä mitään käteen?

Monet asiakkaamme ovat pohtineet ennen myyntijaksoa, voiko myynnistä jäädä mitään käteen provision ja käsittelymaksun jälkeen. Vastaus on: Kyllä voi! Koska myymälämme sijaitsevat vilkkailla paikoilla kauppakeskuksissa ja olemme avoinna joka päivä aamusta iltaan, meillä käy paljon ostavia asiakkaita. Keskimääräinen myyntiprosenttimme on korkea ja tiedämme juuri sopivan hintatason, jolla tavara saadaan liikkumaan!

Jotta saat parhaat tuotot, sinun tulee lukea huolella aloittavan myyjän ohjeet ja tuoda myyntiin ainoastaan ohjeiden mukaista ehjää, puhdasta ja siistikuntoista tavaraa!

Katso täältä, millaiset myyntituotot Kidialla ovat mahdollisia

Kannattaako myydä, jos minulla ei ole merkkivaatetta?

Kyllä kannattaa! Suurin osa meidän asiakkaistamme haluaa ostaa ihan tavallisia siistikuntoisia arjen perusvaatteita. Merkkivaatteillekin on toki kysyntää, mutta eniten meillä myydään edullista arkivaatetta. Tärkeintä on, että tuot myyntiin vaatteita, jotka ovat kohtuullisen vähän aikaa sitten hankittuja eli kovin vanhaa vaatetta meille ei kannata tuoda myyntiin. Yli viisi vuotta vanhoille vaatteille on vain vähän kysyntää – yli kymmenen vuotta vanhoille vaatteille ei ole oikeastaan lainkaan kysyntää. Lisäksi on tärkeää, että vaatteet eivät ole liian kuluneita, tahraisia tai rikkinäisiä.

➜ Lue täältä, mitä voit tuoda myyntiin

Voinko postittaa tavarat myyntiin?

Kyllä voit! Etämyyntipalvelumme avulla voit myydä Kidian vilkkaassa myymälässä lastenvaatteet, lelut ja lastentarvikkeet, vaikka et pääsisi itse paikan päälle! Voit hyödyntää suosittujen myymälöidemme asiakasvirran, vaikka myymälämme ei olisi sinua lähellä. Hintaero tavalliseen jaksoon on vain 6 euroa!

➜ Lue täältä lisää etämyyntipalvelusta

Lue asiakkaiden arvioita palvelustamme

4,6
Perustuu 273 arvioon
1-10 273:n arvosteluista
 1. Melkein kaikki tuotteet menivät kaupaksi ja myyntivoitto oli isompi mitä arvasinkaan! Kiitos paljon!

 2. Kidian vaivaton täyspalvelu oli todellakin vaivaton. Tavarat hinnoiteltiin ja myytiin puolestani ja tuotot kilahtivat tilille. Koko homma hoitui helposti ja luotettavasti. Täyden kympin palvelu!

 3. Ihanan helppo tapa päästä eroon pienistä vaatteista ja turhasta tavarasta. Hinnoittelu on vastannut omaa käsitystä ja tyytyväinen olen ollut tuottoon. Homma toimii jouhevasti ja palvelu ystävällistä.

 4. Provisio on iso, muuten tulisi täydet viisi tähteä 🙂

 5. Loistavaa palvelua!

 6. Kidian täyspalvelu on loistava. Hinnoittelu on minulle myymisessä vaikeinta, joten mielihyvin annan sen asiantuntijoiden tehtäväksi. Olen erittäin tyytyväinen, viestintä toimi, kaikki vaiheet menivät sujuvasti ja Kidia maksoi myyntituoton tilille joutuisasti. Win-win ja luontokin kiittää.

 7. 80 tuotteesta jäi vain pieni pussukka jäljelle, ilahduttavaa on, että ihan siistit perusvaatteet ja lelut käyvät kaupaksi vaikka merkkivaatteita oli myynnissä vähäisesti. Jatkokierrätys on loistava etu, että voi luottaa sen järjestyvän asianmukaisesti.

 8. Olen ollut tyytyväinen palveluun. Myyntiprosentti on ollut lähellä 80 prosenttia. Jos jotain, niin toivoisin että kaikilta myyjiltä tehtäisiin nostoja someen.