Kiinnostaako helpompi kirppismyynti?

Me Kidialla hoidamme kirppismyynnin puolestasi. Me hinnoittelemme ja hoidamme esillepanon. Voit myydä joustavasti sekä lasten että aikuisten tuotteita.

Voit myydä joustavasti lasten ja aikuisten tuotteita

Voit tuoda myyntiin yhtä aikaa tuotteita sekä lasten että aikuisten puolelle haluamasi määrän. Voit myydä vaikka 40 tuotetta lasten osastolla ja 10 aikuisten osastolla - tai toisinpäin. Voit toki myydä vain lasten tuotteita tai vain aikuisten tuotteita!

Sinun ei tarvitse käyttää omaa aikaasi kirppismyyntiin

Käytettyjen tavaroiden myyminen itse on työlästä ja vie aikaa! Kun myyt Kidialla, sinun ei tarvitse kuvata tuotteita, postittaa, viestitellä ostajien kanssa tai hoitaa itse kirppispöytää.

Sinun ei tarvitse itse tietää hintoja

Sinun ei tarvitse arvuutella parasta mahdollista hintaa kullekin tuotteelle, sillä asiantunteva henkilöstömme tietää parhaan hinnan kaikille tuotteillesi. Me hoidamme hinnoittelun puolestasi!

Sinun ei tarvitse siivota tai järjestellä

Me henkaroimme vaatteet ja hoidamme kaikki tuotteet kauniisti esille myymälässämme. Kidialta et löydä pursuilevia pinoja tai epämääräisiä kasoja!

Voit myydä myös vähän kerrallaan

Kirppismyynnin ei tarvitse olla valtava urakka! Kun myyt vähän kerrallaan, valmistautuminen myyntijaksoon on helpompaa ja voit ajoittaa myynnin täsmälleen oikeaan sesonkiin.

Teemme second handin ostamisesta helppoa asiakkaille

Saat paremmat tuotot, sillä löytöjen tekeminen Kidialla on helppoa. Vaatteet ovat meillä esillä kokojen mukaan, joten kirppislöytöjen tekeminen on nopeaa ja mukavaa.

Olemme avoinna kauppakeskuksissa joka päivä

Myymälämme sijaitsevat vilkkaissa kauppakeskuksissa ja meillä on laajat aukioloajat. Kidialle on helppoa tulla niin julkisilla kuin omalla autolla.

Saat vähintään 14 myyntipäivää

Myyntijaksoon kuuluu kaksi viikkoa myyntiaikaa, joten tavaroilla on hyvin aikaa löytää ostaja! Jakson viimeisten päivien ajaksi alennamme automaattisesti hintoja.

Voit seurata myyntiä verkossa

Voit seurata tuotteiden myyntiä reaaliajassa ja näet jokaisen myydyn tuotteen nimen mukaan eriteltynä.

Maksamme tilityksen nopeasti

Saat myyntituottojen tilityksen pankkitilillesi pian myyntijakson päätyttyä.

Voit lahjoittaa loput hyväntekeväisyyteen

Voit halutessasi lahjoittaa myyntijakson päätteeksi myymättä jääneet kauttamme Hope ry:lle vähävaraisten perheiden tueksi.

Markkinoimme aktiivisesti Instagramissa

Meillä on suosittu Instagram-tili, jonne päivitämme joka päivä uutta sisältöä. Aktivinen sometyö tuo lisää asiakkaita!

Varaa oma myyntijakso helposti verkossa

Myyntijakson varaamiseen menee vain hetki! Valitset vain myymälän ja ajankohdan. Saat meiltä ohjeet ennen myyntijakson alkua!