Miksi kannattaa myydä lastenvaatteet Kidian täyspalvelulla?

Me Kidialla myymme ilolla ja ammattitaidolla lastenvaatteet ja -tarvikkeet puolestasi! Voit luottaa palveluumme, sillä meillä on vuosien kokemus lastenvaatteiden kirpparimyynnistä. Me pidämme huolen tavaroistasi ja etsimme niille uuden kodin. Suosittu myymälämme sijaitsee vilkkaalla paikalla Kauppakeskus Hertsissä Herttoniemessä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Lue kymmenen syytä, miksi kannattaa myydä Kidialla ja varaa heti oma kirpparipalvelusi!

Säästät omaa aikaasi
Ei siivottavaa myyntipöytää
Rajattomasti esillepanotilaa
Vaatteet esillä kokojen mukaan
10 päivää myyntiaikaa
Vaatteet kiertävät nopeasti
Voit seurata myyntiä reaaliajassa
Nopeat ja luotettavat tilitykset
Maksuton jatkokierrätys
Ammattimainen palvelu
Voit toimittaa tuotteet myös postitse
Markkinoimme tuotteita aktiivisesti

1. Myyminen Kidialla on todella vaivatonta

Me Kidialla uskomme, että kierrättämisen tulisi olla mahdollisimman helppoa. Siksi haluamme tarjota sinulle vaivattoman tavan laittaa tarpeettomat lastenvaatteet ja muut tarvikkeet kiertoon. Sinun ei tarvitse koskaan huolehtia myyntipaikan järjestelystä tai esillepanosta – me hoidamme kaiken puolestasi hinnoittelusta vaatteiden henkarointiin.

Voit tuoda meille myyntiin lastenvaatteita, -kenkiä, leluja, kirjoja sekä muita lapsiin ja perhe-elämään liittyviä tuotteita. Lastenvaatteita voit tuoda kaikissa kokoluokissa vauvoista koululaisiin ja teini-ikäisiin asti. Otamme myyntiin myös vaatteita odotus- ja imetysaikaan.

2. Siisti myymälämme tekee kirppariostamisen helpoksi

Kaunis second hand -myymälämme on mukava paikka tehdä ostoksia, mikä on toki myyjänkin etu. Kidia on paljon enemmän kuin perinteinen itsepalvelukirpputori, sillä meidän myymälässämme kaikki vaatteet on lajiteltu esille siististi kokojen mukaan. Meiltä löydät erillisen suositun leluosaston ja ihanan vauvanvaatteiden ja -tarvikkeiden osaston. Kidian myymälästä ei löydy epämääräisiä vaatekasoja tai ajelehtivia eksyneitä tuotteita. Kaikki vaatteet ja muut tavarat ovat kauniisti ja myyvästi esillä omilla osastoillaan. Tämä helpottaa löytöjen tekemistä ja tarkoittaa siis sinulle parempia myyntituottoja!

3. Olemme kirpparimyynnin ammattilaisia

Meillä Kidialla on vuosien kokemus lastenvaatteiden kirpparimyynnistä. Olemme hinnoitelleet vuosien varrella satoja tuhansia vaatteita ja tunnemme erittäin hyvin lastenvaatteiden jälleenmyyntiarvon ja trendit. Tiedämme, millä hinnoilla vaatteesi ja muut lastentarvikkeesi kannattaa myydä, jotta saat parhaan tuoton ja myyntiprosentin.

4. Myymme nopeasti ja tehokkaasti

Meillä Kidialla myyntiin tulleet tavarat myydään supertehokkaasti! Suositussa myymälässämme tavarat kiertävät todella vauhdikkaasti, kun ne ovat siistejä, silitettyjä ja kysynnän mukaisia. Keskimääräinen myyntiprosenttimme on reippasti yli 80% ja keskimääräinen bruttotuotto jaksoilla on yli 300€.

5. Varaaminen onnistuu helposti verkossa

Lastenvaatekirpparin myyntipalvelumme on helppoa varata verkossa. Näet heti vapaat ajat ja voit tehdä varauksen tuossa tuokiossa. Sinun tulee vain valita sopiva ajankohta ja myytävien tuotteiden määrä. Lisää palvelu ostoskoriin ja siirry kassalle maksamaan käsittelymaksumme. Saat meiltä paluupostissa tarkemmat ohjeet ennen myyntipalvelusi alkua.

6. Sinun ei tarvitse hinnoitella tai järjestellä

Kidialla myyminen on todella helppoa, sillä all inclusive -palvelumme kattaa kaiken hinnoittelusta esillepanoon. Sinun ei tarvitse itse päättää hintoja eikä huolehtia hintalappujen kiinnittämisestä tai myyntipaikan järjestelystä. Sinun tehtäväsi on vain valmistella tuotteet myyntikuntoon ja toimittaa ne meille. Me hoidamme hinnoittelun ja kaiken muun puolestasi.

Ei hätää, jos kaikki tuotteet eivät mene kaupaksi alkuperäisellä hinnalla. Alennamme myyntipalvelun loppusuoralla myymättä olevien tuotteiden hintaa automaattisesti, jotta mahdollisimman moni tuotteistasi löytää ostajan. Sinun ei tarvitse itse huolehtia lainkaan hintojen alentamisesta.

7. Voit seurata myyntiä reaaliajassa

Kun olet tuonut tavarat meille, me hinnoittelemme tuotteet ja laitamme ne myyntiin. Voit seurata verkossa tai Kirpparikallen mobiilisovelluksella, kun myymme puolestasi lastenvaatteet, lelut ja muut tarvikkeet. Myynnin seurannasta näet myydyt tuotteet ja kertyneen myyntituoton.

8. Voit lahjoittaa loput hyväntekeväisyyteen kauttamme

Jos et halua enää viedä takaisin kotiin kerran kaapeista siivottuja tavaroita, voimme hoidaa niiden jatkokierrätyksen puolestasi – täysin maksutta. Lahjoitamme kaikki lahjoituskelpoiset tavarat hyväntekeväisyyteen Hope ry:n kautta vähävaraisten perheiden tueksi. Lajittelemme myös poistotekstiilit ja muut jäteläjit asianmukaisesti kierrätykseen.

9. Aktiivinen sometyö tuo lisää asiakkaita

Pidämme aktiivisesti yhteyttä asiakkaisiimme Instagramissa ja Facebookissa. Tavoitamme Instagramin kautta useita kymmeniätuhansia ihmisiä joka kuukausi. Julkaisemme myynnissä olevista tuotteista parhaita tärppejä, joita varataan ahkerasti. Lisäksi esittelemme myymäläämme ja työtämme iloisella aidolla otteella. Aktiivisesta sometyöstämme on hyötyä kaikille myyjillemme, sillä se tuo myymäläämme asiakkaita ja parantaa tuotteiden menekkiä.

10. Saat myyntituotot tilillesi nopeasti ja luotettavasti

Maksamme myyntituottojesi tilityksen luotettavasti ilmoittamallesi pankkitilille. Maksamme tilityksiä useamman kerran viikossa, joten et joudu odottamaan tilitystäsi pitkään! Kirpparikallesta näet tarkan tuotekohtaisen myyntiraportin.


VARAA MYYNTIPALVELU NYT


LUE ASIAKKAIDEMME ARVIOITA

4,6
Perustuu 225 arvosteluun
Veera
5/5

Todella helppo täydenpalvelun kirppisjakso. Tavarat menivät hyvin kaupaksi. Sopii täydellisesti kiireiseen elämänvaiheeseen. Aion käyttää palvelua jatkossakin.

6 tuntia ago
Karoliina
5/5

Helppoa ja vaivatonta! Parasta se, ettei tarvitse hakea takaisin myymättä jääneitä tuotteita 🙂

1 päivä ago
Nimetön
5/5

Kiitos loistavasta konseptista! Saimme myytyä Kidian kautta lähes kaikki myyntiin tuomamamme lastenvaatteet ja seurattua myyntiä reaaliaikaisesti. Uusi myyntijakso on jo varattuna seuraavan sesongin tuotteille. Helppoa ja vaivatonta!

2 päivää ago
Riikka
5/5

Kidian kautta oli ihana toimia. Vaatteet menivät hurjan hyvin kaupaksi. Hyvää oli se, että koska tiesi että te hinnoittelette, tuli oikeasti kiinnitettyä huomiota siihen että vaatteet olivat siistit ja silitetyt ja hyväkuntoiset.

4 päivää ago
Nimetön
5/5

Olin todella tyytyväinen Kidian täyspalveluun, ylivoimaisesti suurin osa kirppisvaatteista meni kaupaksi ja ei tarvinnut itse pähkäillä vaatteiden ja tavaroiden hinnoittelua 🙂 Voin lämpimästi suositella tätä palvelua!

5 päivää ago
Johanna
4/5

Myyntipalvelun helppous on etu. Kidian perimä provisio on aika suolainen, mutta ilmeisesti hinnoittelu toimi, koska myyntiin jättämäni tuotteet myytiin kahta lukuunottamatta.

5 päivää ago
Nimetön
5/5

Täyspalvelu toimi loistavasti: piti vain esivalmistella myytävät tuotteet (pesu, tuuletus, pakkaaminen jne.) ja toimittaa tavarat kaupalle, kaikki muu sujui Kidian toimesta. Tavarani menivät hyvin kaupaksi ja myyntiä oli helppo seurata Kirpparikallen kautta. Sain vaatteiden lisäksi myytyä hyvin muitakin lastentarvikkeita. Kidia tarjosi hyvät ohjeet ja ystävällisen palvelun. Käytän palvelua myös jatkossa!

5 päivää ago
Nimetön
4/5

Muuten olin todella tyytyväinen palveluun, sen helppouteen ja tavaroiden menekkiin, mutta provisio 50 % on aika kova.

5 päivää ago
Maria
5/5

Erittäin tyytyväinen - saitte hyvän hinnan hyväkuntoisista vauvanvaatteista, jolloin tilitettäväksi jäi kivan suuruinen summa.

5 päivää ago
Sara
5/5
5 päivää ago
Laura
5/5

Kaikki meni helposti ja sujuvasti ja kaikki tuotteeni 40 kpl meni kaupaksi myyntijakson aikana 🙂

5 päivää ago
Mirja
5/5

Hyvä ja toimiva palvelu kaikin puolin 😊

6 päivää ago
Nimetön
5/5

Tuotteet myivät paremmin, mitä osasin odottaa ja Kidian ohjeistus hyvin myyvistä tuotteista piti todellakin paikkaansa. Ekalla kerralla vaikein vaihe oli valikoida sopivat tuotteet myyntiin ja arvioida, onko tuote vielä myyntikunnossa. Hauskinta oli seurata myyntiä verkkopalvelussa reaaliajassa.

6 päivää ago
Nimetön
4/5

Palvelu oli vaivaton ja myyntiprosentti todella hyvä. Mahdollisuus jatkokierrätykseen Hopelle on loistava juttu. Muutamia tuotteita olisin itse hinnoitellut hieman korkeammalle, mutta toisaalta myynti oli hyvä ja siten varmasti kompensoi tilannetta. Olen tyytyväinen ja tulen varmasti käyttämään jatkossa palveluanne.

6 päivää ago
Susanna
5/5

Olen kokenut palvelun erittäin toimivaksi kiireiseen lapsiperhearkeen. Olen hyödyntänyt palveluja n. 2krt vuodessa, jolloin tavaraa ei keräänny liian suuria määriä nurkkiin.
Ihanan helppoa käydä vain tipauttamassa tavarat, ja seurailla myyntiä verkossa ☺️

6 päivää ago
Anna
5/5

Tämä oli jo kolmas myyntijakso Kidialla ja kaikki sujui upeasti! Hinnoittelu on järkevää, tavaroista on myyty joka kerta reippaasti yli 90% ja myyntitilitys on saapunut nopeasti. Uusi jakso menee ehdottomasti varaukseen taas ensi keväänä.

6 päivää ago
Marjut
4/5

Ystävällistä ja tehokasta palvelua. Kannattaa noudattaa Kidian ohjeita sen suhteen, mitä laittaa myyntiin. Erityisesti jos on paljon hieman arvokkaampaa tavaraa tämä on melko vaivaton tapa kierrättää ja hieman tienata.

6 päivää ago
Nimetön
4/5

Olin tyytyväinen vaivattomuuteen. Parin tuotteen jääminen pois myynnistä vähän jäi mietityttämään, mutta muuten olen tyytyväinen.

6 päivää ago
Nimetön
5/5

Helppo ja toimiva, tuotto yllätti sekä se että lähes kaikki myyntiin laitetut menivät kaupaksi

6 päivää ago
Nimetön
4/5

Kätevä ja vaivaton tapa myydä ylimääräiset lastenvaatteet ja - tarvikkeet.

6 päivää ago
Janiina
5/5

Palvelu oli äärimmäisen helppo, ja voittoa tein tuplat siihen, mitä olin arvoinut/toivonut etukäteen. Loistava palvelu, jota tulen käyttämään säännöllisesti jatkossakin. 🙂

6 päivää ago
Anu
4/5

Kidian täyspalvelu oli todella helppo tapa myydä lasten vaatteita ja tarvikkeita. Myytävien vaatteiden valinta ja silitys vaativat hiukan panostusta, mutta myyntikin oli sitten huomattavasti parempi kuin odotin. Suosittelen lämpimästi!

6 päivää ago
Noora
4/5
6 päivää ago
Niina
5/5
6 päivää ago
Cassandra
4/5

Kiitos myyntijaksosta ja palvelusta! Sain suuren osan tuotteistani myytyä, joten tämä tekikin myyntijaksosta supervaivattoman. Sain mama, sekä bebe tavaraa myytyä samalla vaivalla. Viikon myyntihinta on ehkä hieman korkea jos myy ns.tavallista tavaraa eikä ole arvokkaita merkkituotteita. Suuret kiitokset kuitenkin, teette mahtavaa työtä!

6 päivää ago
Maria
5/5

Kaikki toimi saumattomasti jakson varaamisesta myyntien tilitykseen asti. Myyntijakson aikana pystyy netissä seuraamaan miten tavarat menevät kaupaksi ja arvostan erityisesti sitä, että tuotteet on selkeästi nimetty järjestelmään. 👌🏻

6 päivää ago
Mira
5/5

Vaatteet meni hyvin kaupaksi ja myymättä jääneiden vaatteiden jatkokierrätys Hopen kautta on aivan huippu asia! Nykyaikaista kaupankäyntiä ja hyvän asian tukemista niin monella tasolla. Kiitos taas!

6 päivää ago
Anna-Maria
4/5

Hei, myynti onnistui oikein hyvin ja vaivatonta siitä asti kun toin tavarat. Kuitenkin 120 tuotteen pesu ja silitys oli valtava työ ja koen, että 50% provisio jakson erillisen maksun päälle oli turhan iso. Tämä on myös pohdituttanut kavereitani, joille olen palvelusta kertonut. Olisiko kuitenkin tuoton jako esim. 40/60 tai 45/55 (myyjän hyväksi)? Myyn teillä varmasti jatkossakin, mutta kalliimmat tuotteet kannattaa myydä itse tuoton jäädessä vähän vaatimattomaksi suhteessa suoraan myyntiin. Kiitos silti, huippu palvelu!

6 päivää ago
Tuula
5/5
6 päivää ago
Nimetön
5/5

Selkeät ohjeet ja palvelun hinnoittelu. On erinomaista, että myynnin etenemistä voi seurata Kirpparikallesta. Lisänä toivoisin vielä, että Kirpparikallesta näkyisi suoraan myytyjen tuotteiden yhteislukumäärä. Kiitos lapsiperheen arkea helpottavan konseptin kehittämisestä!

6 päivää ago
Nimetön
5/5

Erittäin sujuva palvelu, jota tulen varmasti käyttämään vielä useita kertoja!

6 päivää ago
Nimetön
5/5
6 päivää ago
Annu
5/5

Tämän helpompaa ei lastenvaatteiden ja tarvikkeiden myyminen voi olla! Kidialla on ihanan ystävällistä henkilökuntaa ja joustavaa palvelua. Kirpparikallesta oli hauska seurata myynnin etenemistä ja Kidian kautta lähes kaikki myytäväksi tuomani vaatteet, lelut, kirjat ja lastenhoitotarvikkeet löysivät uuden kodin. Aion jatkossakin hyödyntää Kidian palveluita!

6 päivää ago
Mari J.
5/5

Loistava, todellakin vaivaton täyspalvelu! Harjaantuneet silmät olivat karsineet tahraiset ja rikkinäiset vaatteet myynnistä, kiva tietää, että myynnissä on vain käyttökelpoista. Hinnat tuotteille olivat osuvat, kauppa kävi. "Tavistuotteillakin" voittoa tuli mukavasti. Ostan palvelun uudelleenkin!

7 päivää ago
Mari
5/5

Kierrätettävien vaatteiden pesussa ja silittämisessä oli mulle urakkaa aivan riittämiin. Helpotus jättää hinnoittelu ammattilaisille! Kirppari-Kalle oli loistava lisä kokonaisuuteen. Myynti ja hinnoittelu tosi läpinäkyvää. Kidian kävijämäärät näyttävät takaavan hyvän myynnin. Erityisesti kengät löysivät kierrättäjänsä. Kidian nettisivujen kuvaukset ja ohjeistukset on kirjoitettu tosi huolellisesti, niistä sai selkeän kuvan siitä, mikä Kidiassa liikkuu.

7 päivää ago
Maria
4/5

Varausmaksu oli kova, mutta voitto siihen nähden hyvä.

7 päivää ago
Nimetön
5/5

Helppoa ja hyvät myyntivoitot. Käytän jatkossakin

7 päivää ago
Heli
5/5

Erinomaisen toimiva palvelupaketti kaikkinensa. Ystävällinen kohtaaminen asioidessa. Ehdottoman suositeltava homma!

7 päivää ago
Noora
4/5

Kidia on helppo tapa myydä ja kierrättää lastenvaatteita, koska sinun ei tarvitse huolehtia vaatteiden hinnoittelusta eikä esillepanosta itse. Hankin itselleni palvelukokonaisuuden, jossa vein etukäteen määritellyn määrän vaatteita aluksi myyntiin ja ne vaatteet, jotka eivät menneet kaupaksi, Kidia laittoi kiertoon muulla tavoin.

7 päivää ago
Taru M.
5/5

Palvelu oli ensiluokkaista! ihanan helppo tapa siirtää meille pieneksi jääneitä vaatteita uusille omistajilleen.

7 päivää ago
Matleena M.
5/5

Vaivaton ja ihana palvelu kiireisen arjen keskelle. Homma toimi mutkitta ja tuotteet oli osattu hinnoitella selvästi oikein, kun melkein kaikki tuotteet meni melko nopeasti ja sellaisilla hinnoilla, joihin olin itse todellakin tyytyväinen. Nyt on kaapeissa taas tilaa!

7 päivää ago
Veera
4/5
7 päivää ago
Nimetön
5/5

Helppoa ja sujuvaa

7 päivää ago
Kaisa
5/5

Tosi hyvä myyntijakso! Tuotteet myi paremmin kuin ensimmäisellä jaksollani, vaikka sekin oli ihan hyvä. Ehkä olin lukenut hyvin ohjeenne ja myin merinovillaa ja talvihaalareita juuri oikeaan aikaan 😉

7 päivää ago
Anne-Mari
5/5

Kidian palvelu toimi täydellisesti ja oli ihanan vaivatonta. Oli kiva pystyä seuraamaan myyntiä netissä. Tuotteiden hinnoittelu onnistui mielestäni myös hyvin. Ainakin tällä kertaa omat tavarani menivät todella hyvin kaupaksi ja tuon varmasti lisää myyntiin uudelleen.

7 päivää ago
Hanna
5/5

Todella toimiva ja vaivaton konsepti! Tulen käyttämään jatkossakin. 🙂

7 päivää ago
Venla
4/5

Sujuva palvelu, hyvää markkinointia somessa - ja ihanan siisti liiketila! Kiitos ❤️

7 päivää ago
Anni
5/5

Kiitos, vaatteiden myynti oli ihanan helppoa ja kaikki sujui ilman mitään turhaa säätöä. Vaatteet menivät hyvin kaupaksi. Varmasti olen jatkossakin asiakas.

7 päivää ago
Henna
5/5

Kaikki sujui hienosti ja vaatteet menijät kaupaksi todella hyvin. Toimintamalli oli selkeä, kuten myös nettisivujen ohjeet ja myyjälle tulevat mailit. Myymälä on siisti ja sieltä on helppo tehdä löytöjä. Ehdottomasti käytän palvelua uudelleen. Vahva suositus!!!

7 päivää ago
Nimetön
4/5

Nopea ja helppo palvelu. Himpun edullisesti osa vaatteista myytiin mutta hyvä kun menivät kaupaksi.

7 päivää ago
Nimetön
4/5
7 päivää ago
Sofia
5/5

Toista kertaa myymässä Kidialla ja taas erittäin tyytyväinen! Yli 80% myyntiin viedyistä tuotteista meni ja loput kätevästi suoraan kierrätykseen. Tuottokin myös jälkeen mukava!

7 päivää ago
Nimetön
5/5

Kidian täyspalvelu sopi minulle todella hyvin, sillä en olisi jaksanut itse myydä pieneksi jääneitä vaatteita, enkä olisi osannut itse hinnoitella tuotteita sopivalla tavalla.

7 päivää ago
Nimetön
5/5

Minulla on ollut myyntipalvelu nyt kesän ja syksyn aikana useamman kerran ja olen ollut tyytyväinen koko prosessiin. Kaikki sujuu mutkattomasti: sähköpostiin tulee muistutukset myyntijaksoon valmistumisesta, tavaroiden viemisestä ja myymättä jääneiden tavaroiden hausta/lahjoituksesta. Myynti on ollut hyvää huomioiden, että olen myynnit pääosin merkitystä vaatetta, joista osa ollut jo toisella kierroksella. Asiakaspalvelu on nopeaa ja ystävällistä. Suosittelenkin palvelua lämpimästi kaikille.

7 päivää ago
Kukka
5/5
7 päivää ago
Laura
5/5

Ihanan helppo konsepti ja myynti onnistunut aina todella hyvin.

7 päivää ago
Kaisa
5/5

Palvelu toimi hyvin ja tavaroista pyydetyt hinnat sopivia.

7 päivää ago
Nimetön
5/5
7 päivää ago
Marika
4/5

Kaikki sujui tosi hyvin ja asiointi oli helppoa ja mukavaa. Kiitos vielä

7 päivää ago
Nimetön
5/5

Täydellistä palvelua!

7 päivää ago
Nimetön
4/5
7 päivää ago
Maarit
5/5

Superhelppoa myyjän kannalta!

7 päivää ago
Tea
5/5
7 päivää ago
Elina
5/5

Kidian palvelu on täydellinen kaikille vanhemmille joilla ei ole aikaa tai kiinnostusta hoitaa vaatteiden kierrätystä tai myymistä itse. Palvelu toimi superhyvin ja yhtä tuotetta lukuunottamatta kaikki myyntiin viemäni tuotteet myytiin ennen myyntijakson päättymistä. Korvaus oli myös suurempi kuin mitä ikinä olisin ns.tavallisella kirpputorilla saanut. Tämän kaltainen palvelu kannustaa ainakin itseäni ostamaan laadukkaasti valmistettuja lastenvaatteita kun tietää että ne kestävät seuraaviakin käyttökertoja!
Ehdottomasti tulen käyttämään Kidiaa jatkossakin! 🙂

7 päivää ago
vivian
5/5
7 päivää ago
Johanna
5/5

Varasin Kidialta myyntijakson, ja se oli hyvin vaivatonta! Tuptteiden valinta, pesu, silitys ja vienti Kidialle, joka sen jälkeen hoiti loput! Oli kiva seurata netistä kuinka omat tuotteet lähtivät myymään nopeasti ja hyvin. Olin todella tyytyväinen myynnin määrään sekä eurollisesti että määrällisesti. Pidän siitä, että kidialla tuotteet ovat koottain eikä niitä erotella sukupuolen mukaan. Myyn varmasti uudestaankin!

7 päivää ago
Laura
5/5

Myyntiin meni lähes 70 tuotetta ja vain 6 vaatetta jäi myymättä. 50% provikasta huolimatta itselle jäi mukava summa rahaa - eikä itse tarvinnut tehdä mitään! Se, että myymättä jääneet vaatteet lahjoitetaan Hope Ry:lle saa vielä lisäpisteet.

7 päivää ago
Nimetön
5/5

Palvelu täysi 10! Kidian avulla vaatteiden myyminen on helppoa, innostavaa ja huoletonta.

7 päivää ago
Lotta
5/5
7 päivää ago
Anna
4/5

Palvelu toimii hyvin ja on vaivaton, ohjeet olivat hyviä. Suosittelen Kidian kaikille lapsiperheille, ja erityisen helpottavaa on se että tavaroita ei tarvitse hakea pois, vaan lahjoitus Hopelle on mahdollinen!

7 päivää ago
Nimetön
4/5

Näppärä ja vaivaton, ja tavara meni yllättävän hyvin kaupaksi lukuunottamatta muutamia aika yläkanttiin hinnoiteltuja ns. merkkituotteita, jotka jäivät sitten myymättä. Parasta kaikessa on, että tavara menee kiertoon sellaiseen kotiin, jolla sille todennäköisesti on käyttöä.

7 päivää ago
Nimetön
5/5

Kiitos sujuvasta palvelusta!

7 päivää ago
Katri
4/5
7 päivää ago
Mirva
5/5

Ohjeet on monipuoliset ja hyvät ja vaatteiden 'hylkäys-prosessi' selkeä. Myymälässä näyttää aina siistiltä vaikka vaatteita on paljon. Olen saanut yli 90% vaatteista myytyä ennen alennusta ja tämän jälkeen jäi vain muutama. Se kertoo minusta hyvästä hinnoittelusta. Enkä jäänyt miinukselle.

Säästin paljon aikaa, kun ei tarvitse itse punnita, postitella, lajitella, udella yhteystietoja, odotella maksusuorituksia, tai av-yv rumpaa. Toki ikitahrat ja lempparit myyn edelleen itse, ihan koska päiväkotiin kelpaa tussitahraiset vaatteet ja tunnearvo-hinta on se millä suostuu jostain luopumaan.

Tulen jatkossakin käyttämään Kidiaa. Sinne on helppo mennä ❤.

7 päivää ago
Mirkka
4/5

Myynti oli todella vaivatonta ja kätevää Kidian kautta! Säästyi paljon aikaa ja vaivaa itseltä, ja lähes kaikki myyntiin viedyt vaatteet ja tarvikkeet menivät kaupaksi. Varmasti käytän palvelua jatkossakin.

7 päivää ago
Henrika
5/5
7 päivää ago
Nimetön
5/5

Nopea vaivaton myynti, suosittelen 👍

3 viikkoa ago
Sini
5/5

Vaatteet ja tavarat ovat menneet molemmilla kerroilla hyvin kaupaksi. Koen, että Kidialla kohdellaan myytäviä tuotteita huolella ja arvostaen. Minusta on erityisen mukavaa, että jäljelle jääneiden tuotteiden kohtalosta saa päättää jakson jälkeen tapauskohtaisesti.

3 viikkoa ago
Jaana
5/5

Jo toista kertaa myyntijakso Kidialla. Palvelu toimii, tavarat kiertävät ja rahaa tulee! Osa tavaroista oli hinnoiteltu alemmaksi kuin olin ajatellut, ja osa korkeammaksi. Mutta kamat kulkivat ja tavaraa jäi 120 ihan muutama käteen. Rahaa tuli oikein mukavasti, n. 200e käteen. Olen jo kerännyt kamaa kevätjaksoa varten. En halua käyttää enää muuta kirppistä myynnin osalta. Luotan Kidian ammattitaitoon.

3 viikkoa ago
Maria
5/5

Ihanan vaivatonta >3
Autolla pääsee parkkihalliin ja siitä suoraan hissillä ylös Kidiaan 🙂 Kaikki toiminut moitteettomasti.

4 viikkoa ago
Nimetön
5/5

Palvelu oli erittäin mutkatonta ja myyntitulos odotettua parempi!

4 viikkoa ago
Hanna
5/5

Helppo tapa saada ylimääräiset lastentarvikkeet myytyä.

1 kuukausi ago
Anni
5/5

Tosi helppo tapa päästä eroon vanhoista lastenvaatteista ja tienata vähän rahaakin samalla.

1 kuukausi ago
Marja-Leena
4/5

Ihanan helppoa!

1 kuukausi ago
Erika
5/5
1 kuukausi ago
Nimetön
4/5

Myynti oli hyvä, mutta tiettyjen tuotteiden halpa hinta hieman ihmetytti. Tämä varmaan myyntivaltti teillä että tuotteet saa edulliseen hintaan. Myyntiprovisio 50% on todella kova, joten siinä mielessä tuotteiden täytyy todellakin käydä kaupaksi ettei tule persnettoa.

1 kuukausi ago
Nimetön
5/5

Jännitti, miten homma toimii, mutta Kidiassa myynti oli helppoa ja vaivatonta. Sovelluksesta oli kiva seurata myyntiä. Takaisin hain vain murto-osan siitä määrästä, mitä myyntiin vein.

1 kuukausi ago
Kirsi
5/5

Kaikki sujui juuri niin kuin oli sovittu. On helppoa ja mukavaa olla myyjä!

1 kuukausi ago
Paula
5/5

Palvelu yllätti helppoudellaan. Ainoa asia, jonka koin hieman työlääksi oli tuotteiden silittäminen yms. ennen myyntijaksoa. Mutta se kannatti, koska myynti oli hyvä ja tuotteista sain paremmin kuin olin osannut toivoa. Myyntiä pääsi itse näppärästi seuraamaan, joka oli ehdoton plussa. Kaiken kaikkiaan olen todella tyytyväinen palveluun.

1 kuukausi ago
Jaana
5/5

Olen käyttänyt kyseistä kirppispalvelua jo kahdesti ja kolmas varaus on tehty. Olen siis erittäin tyytyväinen ja aion käyttää tätä myös jatkossa. Helppoa ja tuotteet menee hyvin kaupaksi.

2 kuukautta ago
Nimetön
5/5

Ennen myyntijaksoa olin vähän epäileväinen, koska varausmaksut tuntuivat korkeilta ja vaatteiden valmistelu oli kuitenkin aika iso prosessi. Vaatteet lähtivät kuitenkin todella hyvin liikkumaan ja jo parin myyntipäivän jälkeen olin voitolla. Sen jälkeen oli ilo seurata, kuinka voitto vaan kasvoi ja kasvoi. Minulla oli 120 tuotetta, joiden joukossa muutama tuote, jotka myytiin 15-20 eurolla. Muuten hyväkuntoisia, mutta ihan tavallisia vaatteita, leluja ja kirjoja, joiden myyntihinnatkaan eivät olleet päätähuimaavia. Silti sain lopulta yli 200 euroa voittoa, joten kyllä oli pesu- ja silitysrumban arvoinen. Parasta oli kuitenkin saada kaappeihin tilaa ja tavarat käyttöön. Itse olin myös mielelläni tukemassa Kidian toimintaa, koska tällainen kokojen mukaan järjestelty kirppari on ihan huippu ja parasta on, että se löytyy Herttoniemestä.

2 kuukautta ago
Kaisa
5/5

Todella toimiva konsepti ja ammattitaitoa piisaa. Myöskin palvelu on vaivatonta sekä ystävällistä. Hienoa, jatkakaa saa rataa!

2 kuukautta ago
Maiju L.
5/5

Kiitos Kidian tiimi aivan loistavasti sujuneesta myyntijaksosta! Koko prosessi toimi asiakkaan näkökulmasta helposti ja vaivattomasti, ja myyntiä oli kiva seurata helpon sovelluksen kautta. Sain myytyä yli 90% vaatteista ja tarvikkeista, ja mielestäni hinnoittelu oli pääsääntöisesti omaa käsitystäni vastaava. Suosittelen palvelua lämpimästi ja aion myös itse käyttää sitä myöhemmin uudelleen.

2 kuukautta ago
susanna
5/5

Tehty myyjälle todella helpoksi! Sen kun vain pakkaa kassiin ja vie myymälään. Aina on kaikki tuotteet menneet ja tosi hyvä fiilis jäänyt. Ehdottomasti myyn jatkossakin

2 kuukautta ago
Nimetön
5/5

Kaikki toimi todella hyvin ja tiesin koko ajan missä mennään. Lämmin suositus!

2 kuukautta ago
Nimetön
5/5

Vaivatonta ja helppoa!

2 kuukautta ago
Maria
5/5

Maailman helpointa kirppismyyntiä. Myyntivoitto ja tavaran menekki yllätti positiivisesti.

2 kuukautta ago
Elina
4/5

Ihanan helppo ja vaivaton tapa myydä nurkkiin kertyneet lastenvaatteet, lelut ja kirjat. Myös tehokas tapa myydä, itsellä jäi myymättä vain ihan muutama tuote. Myyntituotto oli ehkä pieni pettymys, mutta toisaalta johtunee siitä, että tuotteet hinnoitellaan ostavan asiakkaan näkökulmasta edulliseksi. Kaikenkaikkiaan voin lämpimästi suositella tätä kirppispalvelua kaikille!

2 kuukautta ago
Sanni
5/5

Niin hyvä ensikokemus että aion jatkossa varata säännöllisesti myyntijakson, pieneksi jäänyttä lastenvaatetta kun kertyy koko ajan lisää 🙂

2 kuukautta ago
Tiina
4/5

Myyntipalvelu oli näppärä vaikkakin melko kallis myyjän työmäärään nähden. Pienten vaatteiden silittely vei aikaa ja halvimpien kohdalla se ei vastannut saatua hintaa. Hinnoittelu oli osan tuotteiden kohdalla matalampi ja osan tuotteiden kohdalla korkeampi, kuin olin itse ajatellut.

Käytän myös jatkossa varmasti palvelua, mutta valitsen myyntiin menevät huolellisemmin, jotta oma työ vs. tuotto olisivat keskenään paremmassa balanssissa.

2 kuukautta ago