Miksi kannattaa myydä lastenvaatteet Kidian täyspalvelulla?

Me Kidialla myymme ilolla ja ammattitaidolla lastenvaatteet ja -tarvikkeet puolestasi! Voit luottaa palveluumme, sillä meillä on vuosien kokemus lastenvaatteiden kirpparimyynnistä. Me pidämme huolen tavaroistasi ja etsimme niille uuden kodin. Suosittu myymälämme sijaitsee vilkkaalla paikalla Kauppakeskus Hertsissä Herttoniemessä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Lue kymmenen syytä, miksi kannattaa myydä Kidialla ja varaa heti oma kirpparipalvelusi!

Säästät omaa aikaasi
Ei siivottavaa myyntipöytää
Rajattomasti esillepanotilaa
Vaatteet esillä kokojen mukaan
10 päivää myyntiaikaa
Vaatteet kiertävät nopeasti
Voit seurata myyntiä reaaliajassa
Nopeat ja luotettavat tilitykset
Maksuton jatkokierrätys
Ammattimainen palvelu
Voit toimittaa tuotteet myös postitse
Markkinoimme tuotteita aktiivisesti

1. Myyminen Kidialla on todella vaivatonta

Me Kidialla uskomme, että kierrättämisen tulisi olla mahdollisimman helppoa. Siksi haluamme tarjota sinulle vaivattoman tavan laittaa tarpeettomat lastenvaatteet ja muut tarvikkeet kiertoon. Sinun ei tarvitse koskaan huolehtia myyntipaikan järjestelystä tai esillepanosta – me hoidamme kaiken puolestasi hinnoittelusta vaatteiden henkarointiin.

Voit tuoda meille myyntiin lastenvaatteita, -kenkiä, leluja, kirjoja sekä muita lapsiin ja perhe-elämään liittyviä tuotteita. Lastenvaatteita voit tuoda kaikissa kokoluokissa vauvoista koululaisiin ja teini-ikäisiin asti. Otamme myyntiin myös vaatteita odotus- ja imetysaikaan.

2. Siisti myymälämme tekee kirppariostamisen helpoksi

Kaunis second hand -myymälämme on mukava paikka tehdä ostoksia, mikä on toki myyjänkin etu. Kidia on paljon enemmän kuin perinteinen itsepalvelukirpputori, sillä meidän myymälässämme kaikki vaatteet on lajiteltu esille siististi kokojen mukaan. Meiltä löydät erillisen suositun leluosaston ja ihanan vauvanvaatteiden ja -tarvikkeiden osaston. Kidian myymälästä ei löydy epämääräisiä vaatekasoja tai ajelehtivia eksyneitä tuotteita. Kaikki vaatteet ja muut tavarat ovat kauniisti ja myyvästi esillä omilla osastoillaan. Tämä helpottaa löytöjen tekemistä ja tarkoittaa siis sinulle parempia myyntituottoja!

3. Olemme kirpparimyynnin ammattilaisia

Meillä Kidialla on vuosien kokemus lastenvaatteiden kirpparimyynnistä. Olemme hinnoitelleet vuosien varrella satoja tuhansia vaatteita ja tunnemme erittäin hyvin lastenvaatteiden jälleenmyyntiarvon ja trendit. Tiedämme, millä hinnoilla vaatteesi ja muut lastentarvikkeesi kannattaa myydä, jotta saat parhaan tuoton ja myyntiprosentin.

4. Myymme nopeasti ja tehokkaasti

Meillä Kidialla myyntiin tulleet tavarat myydään supertehokkaasti! Suositussa myymälässämme tavarat kiertävät todella vauhdikkaasti, kun ne ovat siistejä, silitettyjä ja kysynnän mukaisia. Keskimääräinen myyntiprosenttimme on reippasti yli 80% ja keskimääräinen bruttotuotto jaksoilla on yli 300€.

5. Varaaminen onnistuu helposti verkossa

Lastenvaatekirpparin myyntipalvelumme on helppoa varata verkossa. Näet heti vapaat ajat ja voit tehdä varauksen tuossa tuokiossa. Sinun tulee vain valita sopiva ajankohta ja myytävien tuotteiden määrä. Lisää palvelu ostoskoriin ja siirry kassalle maksamaan käsittelymaksumme. Saat meiltä paluupostissa tarkemmat ohjeet ennen myyntipalvelusi alkua.

6. Sinun ei tarvitse hinnoitella tai järjestellä

Kidialla myyminen on todella helppoa, sillä all inclusive -palvelumme kattaa kaiken hinnoittelusta esillepanoon. Sinun ei tarvitse itse päättää hintoja eikä huolehtia hintalappujen kiinnittämisestä tai myyntipaikan järjestelystä. Sinun tehtäväsi on vain valmistella tuotteet myyntikuntoon ja toimittaa ne meille. Me hoidamme hinnoittelun ja kaiken muun puolestasi.

Ei hätää, jos kaikki tuotteet eivät mene kaupaksi alkuperäisellä hinnalla. Alennamme myyntipalvelun loppusuoralla myymättä olevien tuotteiden hintaa automaattisesti, jotta mahdollisimman moni tuotteistasi löytää ostajan. Sinun ei tarvitse itse huolehtia lainkaan hintojen alentamisesta.

7. Voit seurata myyntiä reaaliajassa

Kun olet tuonut tavarat meille, me hinnoittelemme tuotteet ja laitamme ne myyntiin. Voit seurata verkossa tai Kirpparikallen mobiilisovelluksella, kun myymme puolestasi lastenvaatteet, lelut ja muut tarvikkeet. Myynnin seurannasta näet myydyt tuotteet ja kertyneen myyntituoton.

8. Voit lahjoittaa loput hyväntekeväisyyteen kauttamme

Jos et halua enää viedä takaisin kotiin kerran kaapeista siivottuja tavaroita, voimme hoidaa niiden jatkokierrätyksen puolestasi – täysin maksutta. Lahjoitamme kaikki lahjoituskelpoiset tavarat hyväntekeväisyyteen Hope ry:n kautta vähävaraisten perheiden tueksi. Lajittelemme myös poistotekstiilit ja muut jäteläjit asianmukaisesti kierrätykseen.

9. Aktiivinen sometyö tuo lisää asiakkaita

Pidämme aktiivisesti yhteyttä asiakkaisiimme Instagramissa ja Facebookissa. Tavoitamme Instagramin kautta useita kymmeniätuhansia ihmisiä joka kuukausi. Julkaisemme myynnissä olevista tuotteista parhaita tärppejä, joita varataan ahkerasti. Lisäksi esittelemme myymäläämme ja työtämme iloisella aidolla otteella. Aktiivisesta sometyöstämme on hyötyä kaikille myyjillemme, sillä se tuo myymäläämme asiakkaita ja parantaa tuotteiden menekkiä.

10. Saat myyntituotot tilillesi nopeasti ja luotettavasti

Maksamme myyntituottojesi tilityksen luotettavasti ilmoittamallesi pankkitilille. Maksamme tilityksiä useamman kerran viikossa, joten et joudu odottamaan tilitystäsi pitkään! Kirpparikallesta näet tarkan tuotekohtaisen myyntiraportin.


VARAA MYYNTIPALVELU NYT


LUE ASIAKKAIDEMME ARVIOITA

4,5
Based on 99 reviews
Kaisa
4/5

Hyvin meni vaatteet kaupaksi ja helppo ja toimiva palvelu.

4 päivää sitten
Anna
4/5
1 viikko sitten
Nimetön
3/5

Palvelun ja koko Kidian idea on loistava ja todella todella tervetullut. Tavaroiden toimittaminen myyntiin oli helppoa, mutta ohjeistuksen ja hinnoittelun koin hiukan epäloogisena. Ohjeistuksesta saa mielikuvan, että myyntiin kelpaavat vain kalliimmat merkkituotteet, mutta kuitenkin tarjonta myymälässä on (onneksi) kaiken kattavaa - myös perusvaatteita edullisilta merkeiltä runsaasti. Hinnoittelu oli myös paikoitellen vaihtelevaa - etenkin lelujen ja kirjojen kohdalla hinta oli mielestäni monessa kohtaa suhteettoman korkea, kun taas moni esim. äitiysvaate oli hinnoiteltu kovin alhaiseksi suhteessa äitiysvaatteiden hintatasoon muualla. Loistava lisä täyspalveluun olisi vaatteiden silitys Kidialla - silloin voitaisiin todella puhua täyspalvelusta. Kaikenkaikkiaan kuitenkin - ihana että tällainen yritys ja palvelu on olemassa!

1 viikko sitten
Niina
4/5

Kauppa kävi hyvin, ja vain muutamia tuotteita jäi myymättä. Palvelu on jonkin verran hintava, mutta todella toimiva ja vaivaton.

1 viikko sitten
Miia
5/5

Mahtavasti toimiva palvelu, tuotteet menivät hyvin kaupaksi 😊

2 viikkoa sitten
Salla
5/5

Kiitos loistavasta palvelusta. Viestintä oli tehokasta ja selkeää ja kirpparikalle ohjelma helppo ja kätevä.

2 viikkoa sitten
Nimetön
4/5

Myyntipalvelu on vaivatonta ja kätevää! Tosin tuotteille voisi laittaa hieman korkeammat hinnat. Myymälä on siisti ja sieltä löytää tarvitsemansa nopeasti, kun tuotteet on esillä kokojen mukaan!

2 viikkoa sitten
Maria
5/5

Aah, niin helppoa 🙂 50% provisio mielestäni kuitenkin hiukan liikaa, koska tuotteilla aika alhaiset myyntihinnat. Mutta pääasia, että pääsee helposti tavaroista eroon.

2 viikkoa sitten
Nimetön
5/5

Minulla oli myyntijakso kesäkuussa ja kaikki sujui helposti ja hyvin. Etukäteisohjeet oli selkeät, joten jaksolle valmistautuminen oli vaivatonta. Myynnissä minulla oli pääosin ketjuliikkeiden vaatteita ja suurimman osan sain myytyä. Suosittelen Kidiaa kaikille lastenvaatteiden -ja tarvikkeiden myyjille.

2 viikkoa sitten
Tuija
4/5

Helppoa ja vaivatonta!

2 viikkoa sitten
Nimetön
3/5

Tavaroiden hinnoittelussa oli hieman epäselvyyksiä, mutta kokonaisuuteen olen oikein tyytyväinen ja aion varata myyntijaksoja jatkossakin.

2 viikkoa sitten
Tarja
5/5

Kaikki sujui oikein hyvin, Kirppari-Kallesta oli kiva katsoa mitä oli myyty ja millä hinnalla. Myynti oli hyvä, melkein kaikki tavarat meni

2 viikkoa sitten
Nimetön
5/5

Myyjälle todella vaivaton palvelu. Lähes kaikki tuotteet menivät kaupaksi. Myyntiä on vaivaton seurata KirppariKallesta.

2 viikkoa sitten
Nimetön
4/5
2 viikkoa sitten
Tiina
4/5
2 viikkoa sitten
Tiina
5/5

En keksi mitään, mitä voisitte tehdä paremmin. Tai no, yksi detalji: jos kirpparikallessa säilyisi tiedot vähän pidempään, voisi siellä ihailla kaunista myytyjen tuotteiden riviä myyntijakson jälkeenkin. Nyt tiedot taitaa hävitä kun kausi päättyy. Kiitos kun olette, huippuhomma!

2 viikkoa sitten
Veera
4/5

Mahtava ja helppo palvelu.

2 viikkoa sitten
Mari
4/5

Palvelu toimi hyvin mutta kohtuuttoman kallis. Kidialle jää aina yli puolet tuotoista mikä tuntuu tosi paljolta kun kirppisvaatteiden hinnat on pieniä muutenkin. Myyjälle aika pieni porkkana siis!

2 viikkoa sitten
Nimetön
5/5

Mielettömän hieno ja myyjälle vaivaton konsepti, olimme erittäin tyytyväisiä myös tuottoon!

2 viikkoa sitten
Nimetön
4/5

Vaatteiden myyminen sujui äärettömän helposti ja mukavasti.

2 viikkoa sitten
MIIRA LAURAEUS
5/5
2 viikkoa sitten
Anna-Liisa
5/5

Tehokas tapa kierrättää hyviä ja käyttökelpoisia vaatteita ja leluja.

2 viikkoa sitten
Satu T.
5/5

helppoa ja hyvä palvelu. Täällä myyty jo useampi kirpparituote erä. Suosittelen 👍🙂

3 viikkoa sitten
Anna H.
5/5

Palvelu oli vaivaton ja olimme tyytyväisiä myyntiin, lähes kaikki 40 tuotteesta löysivät uuden omistajan myyntijakson aikana. Myynnin seuraaminen Kirppari-Kallesta oli hauskaa. Käytämme palvelua jatkossakin.

3 viikkoa sitten
Hanna
5/5

Ystävällinen ja muutenkin hyvä asiakaspalvelu. Kaikin puolin toimiva palvelu.

3 viikkoa sitten
Päivi
5/5

Niin vaivatonta, nopeaa ja ammattitaitoista myyntiä. Kidian valikoima on todella monipuolinen, aina vieraillessa tarttuu jotakin mukaan!

3 viikkoa sitten
Nimetön
4/5

Muuten olen tyytyväinen, mutta vähän jäi harmittamaan, kuinka monta hyväkuntoista tuotetta ei otettu myyntiin esim pesunukan takia. Silti samaan aikaan ostin ei-merkkiä olevan tuotteen, jossa huomasin kotiin päästyäni polvessa olevan reiän. Luotin siis oman kokemukseni pohjalta, ettei tuotetta tarvitse "syynätä", koska omankin myynnin kohdalla oli niin tarkkaa.

Muiden tuotteiden myynti meni oikein näppärästi.

3 viikkoa sitten
Anna
5/5

Lapsen vaatteiden kierrättäminen oli tosi sujuvaa Kidian kautta! Hinnoittelu oli myyntiä edistävällä tasolla ja loppukierrätys Hopelle toi hyvän mielen!

4 viikkoa sitten
Heli
5/5

Aivan erinomainen, asiantunteva, toimiva ja ystävällinen konsepti. Kiitos!

4 viikkoa sitten
Nimetön
3/5

Itseäni harmitti muutamien tuotteiden alihinnoittelu (esim. ruskovillan silkkipipo, jonka lähtöhinnaksi oli laitettu 3€, joka uutena on 35€ ja kyseinen kappale oli moitteettomassa kunnossa sekä muutamien bodyjen alhainen hinta verraten samanlaisiin bodyihin, mitä aiemmin olin nähnyt myynnissä samassa kunnossa.) Palvelu on tosi kallis ja ymmärrän kyllä, että sillä pitää kattaa myös paljon kuluja, mutta se tuntuu suosivan vain kalliita merkkivaatteita, vaikka itse mieluummin ostan ja myyn ihan perusvaatteita. Niillä vain ei voi oikein tehdä voittoa. Toisaalta hinnoittelette P.o.pit ja cittarin vaatteet samaan kategoriaan, mitä en myöskään ihan ymmärrä, kun p.o.pien piti sivujenne mukaan olla kuitenkin hyvin liikkuvia ja haluttuja. Työmäärää jää muös myyjälle aika paljon, kun vaatteet pitää silittää, joten jäin pohtimaan onko myyntihinta sen arvoista. Toisaalta en varmasti olisi itse saanut kaikkia vaatteita myytyä ja on hienoa, että vaatteet pääsivät käyttöön ja kiertoon. Kaikki myynnissä olleet tuotteeni menivät kaupaksi ja se ilahdutti. Voittoakin tuli n. 50€. Konsepti on hyvä ja tykkään sijainnista ja myymälästä. Palvelu voisi niin myyjälle kuin asiakkaallekin olla mielestäni hieman läsnäolevampaa ja henkilökohtaisempaa.

1 kuukausi sitten
Nimetön
3/5

Olin tyytyväinen myyntijakson helppouteen ja siihen että suurin osa vaatteista meni kaupaksi. Hinnoittelu oli mielestäni hiukan alakanttista etenkin kun vastaavia tuotteita olen itse ostanut heiltä kalliimmalla. Etenkään hyväkuntoisten merkkituotteiden myynti ei kannattanut. Aloitus maksun ja provision jälkeen voittoa jäi niin vähän että harkitsen ryhdynkö silitysrumbaan uudelleen. Ainakin silloin hyödyntämisin hintatoivemahdollisuutta.

1 kuukausi sitten
Maria L.
5/5

Tämä oli niin helppoa! Ei tarvinnut kuin puhtaat ja silitetyt vaatteet pakata yhteen kassiin , toiseen kassiin nostin sitten kirjat, lelut, vaunutarvikkeet. Kassit Kidialle ja myynnin seuranta hoitui kotisohvalta käsin appin avulla. Ammattilaiset myös osaavat hinnoitella tuotteet fiksusti, ja omien shoppailukokemusten perusteella Kidian myymälä ja se, että tuotteet ovat koottain, eivät myyjittäin, kuten itsepalvelukirppareilla, tekee ostosten teosta kivaa & kätevää - ja se näkyi myynnissä. 80 tuotteesta 75 meni kaupaksi ja voittoa tuli hyvin. Eli taloudellisestikin fiksu valinta!

1 kuukausi sitten
Helena
5/5

Kaikki toimi kuin unelma! Yhteydenotot, seuranta Kippari Kallessa sekä tilitys toimivat nopeasti ja luotettavasti. Olen erittäin tyytyväinen asiakas!

1 kuukausi sitten
Nimetön
5/5

Arvostan myyntipalvelun läpinäkyvyyttä ja ”liveseurannan” mahdollisuutta Kirpparikallessa. Selkeät ohjeet nettisivulla myös plussaa, varsinkin listat siitä mikä myy hyvin!

1 kuukausi sitten
Nimetön
3/5

Vaivaton ja ystävällinen palvelu. Kallis verrattuna kilpailijoihin. Jos ei ole merkkituotteita, niin käteen jää melko vähän. 50% provisio ja 50e kulut 80 tuotteesta on liikaa. 50% ja 30e sopivampi.

Tuotteiden hinnoittelu oli mielestäni osassa tuotteissa liian alhainen esim merkkikengät. Laatupyöräilykypärän hinnaksi oli laitettu 4,5e - pyysin korotuksen 10e ja se meni sillä heti. Tajusin vasta vietyäni tuotteet, että olisin voinut antaa hintatoiveet, lisäksi yllätyksenä tuli, että kaikki tuotteet menevät 7 päivän jälkeen aleen.

Harkitsen tuleeko uudestaan.

1 kuukausi sitten
Mirka
5/5

Ihanaa, kun joku muu hoitaa hinnoittelun ja tuotteiden esillepanon puolestani! Kaappeihin saatiin reilusti lisää tilaa ja tilille tuli mukava summa 🙂

1 kuukausi sitten
Nimetön
5/5

Alussa vähän epäilytti tämä palvelu, olen kova kirppisteliä ja ajattelin että saan kyllä enemmän rahaa jos myyn itse.
Sit kävi niin, että oli niin paljon kaikkea menossa elämässä ettei mulle riittänyt aika vaatteiden kuvaamiseen ja postittamiseen, niin päätin kokeilla tämän Kidian täyspalvelu.
Kun olin pesemässä ja silittämässä vaatteet, aloin taas epäröimään että onko tämä kuitenkin sen arvoista, menehän silittämiseen myös hirveästi aika (en ikinä silittänyt vaatteet kun myin itse somen kautta) mutta sitten kun vein kaikki tavarat kidialle tuli todella helpottunut olo! Et se oli siinä, en tarvi viestitellä kenenkään kanssa, mittailla vaatteet, säätä postituksen tai ohareiden kanssa. Oli vaan niin helppo yksinkertaisesti seurata myynti koneelta!
Niin vaikka tavallaan olisin saanut ehkä enemmän rahaa myymällä itse, säästin niin paljon aika ja hermoja tän palvelun kautta, että se oli täysin sen arvoista ja ajon käyttää tätä palvelua uudestaankin! Niin helppo ja vaivaaton verrattuna itse myyminen! Suosittelen kovasti!

1 kuukausi sitten
Jenni
4/5

Ihan superhelppo tapa kierrättää lastenvaatteet! Mahtavaa kun myyntiä voi myös seurata reaaliajassa, ja että myyntiin voi tuoda myös pienemmän määrän kerralla (40 tuotetta). Iso suositus!

1 kuukausi sitten
Elina
4/5

Ihanan vaivatonta kiireiselle kotiäidille ja ihanaa kun vaatteet kiertävät:)

1 kuukausi sitten
Nimetön
4/5

Heippa, myyntijakso sujui odotettua paremmin ja 40 tuotteesta vain yksi jäi myymättä!

1 kuukausi sitten
Tove
5/5

Ihanan helppoa ja myynti hyvä!

2 kuukautta sitten
Laura
5/5

Kidia myi vaatteet ja muut tuotteet ammattitaitoisesti. Seurasin Kirpparikallesta myynnin etenemistä. Täyspalvelun hinnoittelu oli juuri sopivaa - Kidiassa tietävät, millä hinnalla tuotteet liikkuvat.
Kidia hoitaa tarvittaessa myös myymättömien tuotteiden pois lahjoittamisen.
Koskaan kirpputorimyynti ei ole ollut näin helppoa!

2 kuukautta sitten
Nimetön
5/5

Helppoa ja kätevää kirppismyyntiä. Kiitos taas kerran!

2 kuukautta sitten
Riikka
4/5

Olin tyytyväinen palvelun helppouteen. Kaikki toimi mutkattomasti. Hieman harmitti kun myyntivoitosta yli puolet menee palvelun ylläpitämiseksi ja mielestäni olisikin kiva että varausmaksu vähennettäisiin kokonaismyynnistä ja jäljelle jäävästä maksusta maksettaisiin 50%.

2 kuukautta sitten
Nimetön
3/5

Yksinkertaistettuna helppous tekee tästä minulle rahanarvoisen palvelun. Olen varannut jo uuden myyntijakson vanhan perään. Bonuksena on kiva tietää, että omien lasten lempparit jatkavat elämäänsä uusilla käyttäjillä - ja toki itsekin teen onnistuneita löytöjä.

2 kuukautta sitten
Aino
5/5

Olin todella tyytyväinen myyntiin. Ohjeet olivat myös selkeät ja kattavat. Lisäksi arvostan kierrätyspalvelua👌

2 kuukautta sitten
Johanna
5/5
2 kuukautta sitten
Suvi
4/5

Palvelu on ihanan vaivaton ja helppo, järjestelyt ovat sujuvat. Tavara käy erinomaisesti kaupaksi! Ainut miinus korkeasta hinnasta - korkeahkon provision (tämä kyllä mielestäni perusteltu täyspalvelussa) lisäksi tuntuu varsin tylsältä maksaa suurehko varausmaksu.

2 kuukautta sitten
Nimetön
4/5

Vaivaton ja helppo. Myynnin seurannasta plussaa.

2 kuukautta sitten
Susanna
5/5

Mietitty palvelukokonaisuus, joka tuntuu toimivan erinomaisesti kaikilta osin

2 kuukautta sitten
Nimetön
4/5

Myyntiä tuli hurjan hyvin, ainoastaan kaksi tuotetta jäi myymättä! Todella kätevä tapa myydä eteenpäin lastentavaraa. Ainoa miinus oli että yksi myytävistä tavaroista oli kadonnut jakson aikana.

2 kuukautta sitten
Nimetön
4/5

Myynti oli erittäin helppoa ja vaivatonta. Tykkään myös ostajana siitä kun tuotteet on koottain.

2 kuukautta sitten
Laura
5/5

Kaikki meni hienosti ja sujuvasti! Selkeä palvelu myynnin seuraamiseen ja mukavat myyntituotot.

2 kuukautta sitten
Mia
5/5

Kidian vaivaton täyspalvelu on nimensä veroinen. Myyjänä pääsen helposti eroon pieneksi jääneistä vaatteista ja erityisen iloinen olen siitä, että lähes kaikki vaatteet löytävät aina uuden kodin. Myös ostajana minun on helppo tehdä ostoksia, kun myymälä on siisti ja hyvin suunniteltu. Ihania löytöjä tulee ostettua viikottain. Myös sijainti on loistava!

2 kuukautta sitten
Tanja
4/5
2 kuukautta sitten
Anna
5/5

Vaivaton ja helppo tapa myydä tarpeettomat lasten vaatteet ja tarvikkeet!

2 kuukautta sitten
Mari
5/5

Todella vaivaton tapa kierrättää pieneksi jääneet lastenvaatteet, suosittelen lämpimästi!

2 kuukautta sitten
Linda
5/5

Toimiva palvelu ja lähes kaikki tuotteet jotka vein myyntiin saatiin myytyä. Tuotteet hyvin hinnoiteltu.

2 kuukautta sitten
Sini
3/5

Positiivista palvelussa oli ehdottomasti helppous ja mahdollisuus jatkokierrätykseen. Myös hieman venyneeseen myyntiaikaan olin tyytyväinen. Rahallisesti en jäänyt perusvaatteillani hirveästi voitolle, mihin olin hieman pettynyt. Myös vauvan priimakuntoiset lelut jäivät myymättä. Olisin kaivannut ilmoitusta siitä, miksi muutamat tuotteet oli jätetty myynnistä kokonaan pois, sillä olen aikaisemmin ostanut esim. yhtä nukkaisia tuotteita myymälästänne ja pitänyt niitä aivan käyttökelpoisina. Asiakkaana olen aina tehnyt hyviä löytöjä liikkeestänne! Asiakaspalvelu on ollut vaihtelevaa, osa myyjistä on ystävällisiä ja joskus olen saanut tympeämpää palvelua. Voisin kuitenkin hyvin vielä kertaalleen kokeilla palvelua.

2 kuukautta sitten
Kati
5/5

Mahtava palvelukonsepti, kiitos!

2 kuukautta sitten
Leena
5/5

On tosi tärkeää saada lasten vaatteet kiertoon, mutta minulla ei ole aikaa itse hinnoitella kaikkea ja pitää huolta kirppispöydästä tai myydä jokaista tuotetta erikseen vaikka facen kirppiksillä, siksi Kidian palvelu on minulle täydellinen.

2 kuukautta sitten
Eeva
5/5

Sähköpostiviesti vielä ennen kirppariajankohdan alkua olisi ollut hyvä.

2 kuukautta sitten
Nina
5/5

Myitte meidän ns 2-laadun tuotteet 10x paremmalla hinnalla kun kilpailijanne möi meidän 1-laadun tuotteet. Te osaatte tämän ja ollaan todella tyytyväisiä. 10/10! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2 kuukautta sitten
Tiina
4/5

Kaikki toimi tosi näppärästi. Pieni miinus tuli siitä, että osa tuotteista meni minusta vähän halvalla hinnalla, mutta toisaalta olin tyytyväinen, ettei juuri mitään jäänyt myymättä. Muistutusviesti myyntijakson alusta olisi ollut hyvä, muistelen että ekalla myyntikerralla sellainen tuli, mutta nyt toisella ei.

Annan myös palautetta asiakkaana tässä samalla. Kiitos, että olette saaneet kerättyä sellaisen valikoiman, että joka kerta löytää hyvin ostettavaa! Kenkä- ja leluvalikoima on erittäin hyvä myös!

2 kuukautta sitten
Sophie
5/5

tosi helppo ja tehokas! Tavarat oli parempi myyty kuin jos myytyisin itse! Kiitos teille!

2 kuukautta sitten
Nimetön
5/5
2 kuukautta sitten
Nimetön
4/5

Kaikki myyntiin liittyvä oli helppoa ja palvelu ystävällistä!

2 kuukautta sitten
Jenni
4/5

Todella hyvää asiakaspalvelua, tuotteet hyvin esillä ja suuri osa myydyistä tuotteista meni kaupaksi sekä itselle todella vaivatonta kun myymälä huolehtii hinnoittelusta ja tuotteiden esillepanosta.

2 kuukautta sitten
Heli
5/5

Hei, kiitos hyvästä palvelusta vaatteiden ja muiden lastentarvikkeiden myynnissä. Tulen varmasti käyttämään palvelua myös jatkossa.

2 kuukautta sitten
Suvi
5/5

Loistopalvelu ja todella helppo itselle. Tavarat meni hyvin kaupaksi. Itse pelkäsin vähän etukäteen, että ns. Perusvaate ei tee kauppaansa, mutta hyvin nekin liikkui. Otan ehdottomasti uuden myyntijakson. Ensi kerralla vien enemmän leluja, koska ne menivät kaikki heti. Kysyntää selvästi on.

2 kuukautta sitten
Anne
4/5

Kidian palvelu oli vaivatonta ja myyntijakso riittävän pitkä, jotta suurin osa vaatteista tuli myydyksi. Hinnat oli aseteltu niin, että vaatteet menevät kaupaksi. Kun vaatteet ovat myynnissä koottain, moni asiakas löytää etsimänsä nopeammin eikä turhaan etsiskelyyn mene aikaa. Myymälä on siisti ja sieltä on itsekin kiva tehdä aina löytöjä.

2 kuukautta sitten
Sari
5/5

Todella hyvä kokemus! Myynti sujui hienosti. Ainoa pieni hikka oli se, että linkki myyjän ohjeisiin ei toiminut aluksi. Sekin korjattiin nopeasti ja muutenkin sähköposteihin vastattiin supernopeasti. Kidialla on tosi hyvät ohjeet myyjälle ja on hienoa, että myyntituotoista kerrotaan avoimesti, arvostan tällaista läpinäkyvyyttä! Ainoa mitä jäin kaipaamaan, oli muistutus myyntijakson alkamisesta (vaikka pari pvää aiemmin), se olisi ollut hyödyllinen. Olisin myös selkeämmin halunnut nähdä, mitkä tuotteet ei päässeet myyntiin. Itselläni oli 40 tuotteen myyntijakso ja myyntiin meni 38 tuotetta. En ole ihan varma, olinko vain laskenut määrän väärin vai jäikö jotain "rannalle". Tämä oli kuitenkin minulle vain pieni yksityiskohta. Kun ottaa huomioon, miten paljon tuotteita Kidialla käsitellään joka päivä, palvelun laatu on minusta tosi korkea. Kiitokset siitä! Lisäpisteet vielä jatkokierrätyksestä!

2 kuukautta sitten
Erica
5/5

Palvelu oli todella helppo ja vaivaton, suosittelen ehdottomasti!

2 kuukautta sitten
Jaana
5/5

Kidian kirppari on paras Helsingissä! Olen aiemminkin myynyt lastenvaatekirppiksillä, mutta silloin on pitänyt ite hinnotella ja käydä monta kertaa jakson aikana tsekkaamassa pöytää. Ja jäin voitolle joku 35e.. Kidialla on korkea palvelumaksu ja suolanen provikka, MUTTA viemäni tavarat kulkivat ja jäin voitolle 116e! Plus mun ei tarvinnut, kun viedä kama ja kattella kirpparikallen kautta kun tavaroita myytiin. Erittäin helppoa! Ystävälliset myyjät ja myymälä on siisti! Teen ite joka kerta hyviä löytöjä! Aion ottaa uuden myuntijakson syksyllä.

2 kuukautta sitten
Jenna
5/5
2 kuukautta sitten
Mari
5/5
2 kuukautta sitten
Jenni
4/5

Hyvin vaivaton ja helppo palvelu, tuotteet todella menivät kaupaksi. Maksuton jatkokierrätys loistava!

2 kuukautta sitten
Riikka
4/5
2 kuukautta sitten
Karoliina
4/5

Myynti sujui mukavasti ja kauppa on ihana ja tärkeä, kaivattu lisä lastenvaatemarkkinoille Helsingissä. Ainoa, mitä jäin ihmettelemään, oli se että myyntijaksoani siirrettiin päivän varoitusajalla viikkoa eteenpäin. Jakso siirtyi niin, että siihen ajoittui mm vappu, jolloin asiakkaita oli varmasti vähemmän.

2 kuukautta sitten
Anni
5/5

Kiitos helposta myyntikokemuksesta! Kaikki sujui vaivattomasti, myyntiä oli helppo seurata ja vain muutama tavara jäi myymättä. Helposti voisin tulla uudelleen myyjäksi. Ihanaa kun kodin lähellä tällaisia palveluita.

2 kuukautta sitten
Nimetön
4/5
2 kuukautta sitten
Maria
4/5

Vaatteiden myynti oli todella helppoa. Vaatteiden hinnoittelu oli mielestäni melko matala, mikä vaikutti tuottoon.

2 kuukautta sitten
Aurora
3/5
2 kuukautta sitten
Sinikka
5/5

Kiitos ystävällisestä ja iloisesta palvelusta! 10 päivän myyntiaika oli mielestäni lyhyt mutta yllätyksekseni kahdesta Ikean kassillisesta vaatteita ja leluja jäi myymättä vain kolme tavaraa.
Kiitos myös reilusta asiakaskokemuksesta; yhden myynnissä olleen tuotteen katoaminen luvattiin hyvittää.

2 kuukautta sitten
Aliisa
5/5

Helppo ja vaivaton myyntipalvelu. Myynnin seuranta on vaivatonta, ja asiakaspalvelu aina ystävällistä. Varmasti jatkossakin myyn lasten pieneksi/tarpeettomaksi jääneet vaatteet ja tarvikkeet Kidialla!

2 kuukautta sitten
Tuija S.
5/5

Hei,olen todella tyytyväinen Kidian täyspalveluun,helppo seurata miten tavarat menevät kaupaksi ja varasinkin jo heti uuden jakson 😉

2 kuukautta sitten
Noora
5/5

Ihanan helppoa, yksinkertaista, kätevää. Laiskan kierrättäjän täyspottipalvelu!

2 kuukautta sitten
Jenna
5/5

Vaivaton, ystävällinen ja asiantunteva myyntipalvelu. Hinnat kohtuullisia ja ehdoton plussa siitä, että tuotteet on selkeästi esillä ja asiointi sen vuoksi helppoa ja nopeaa. On siis ilo asioida sekä myyjänä että ostajana.

2 kuukautta sitten
Kati
5/5

Aivan täyden kympin palvelu! Aion jatkossakin käyttää Kidiaa sekä myyjän, että ostajan ominaisuudessa. Lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden kiertoon saaminen on niin mahtavaa.

2 kuukautta sitten
Jenni S.
5/5

Kaikki oli vaivatonta ja helppoa! Myyntijakson varaaminen, vaatteiden tuominen, myynnin seuraaminen ja jatkokierrätys. Ja toki myös tavara meni hyvin kaupaksi! Yhteydenpito helppoa ja kysymyksiin vastattiin nopeasti!

2 kuukautta sitten
Emilia
4/5

Vaivaton ja reilu tapa myydä pieneksi jääneet lastenvaatteet ja muut tavarat. Käytän varmasti uudelleen.

2 kuukautta sitten
Nimetön
4/5

hienoa, että Herttoniemessä on vihdoin korkealaatuinen käytettyjen tavaroiden kauppa!

2 kuukautta sitten
Nimetön
4/5

Toimiva ja lähes vaivaton (tuotteiden silittäminen oikeastaan ainoa vaiva) palvelu. Myymättä jäi 5/120 tuotetta eli hyvä myyntiprosentti. Joihinkin tuotteisiin olisin toivonut korkeampaa myyntihintaa (uskon, että olisi mennyt niinkin).

2 kuukautta sitten
Elina
3/5

Isosta määrästä vaatteita pääsi vikkelästi eroon ja myynti kävi hyvin. Palvelumaksu ja komissio lohkaisivat merkittävän osan myynnistä. Olisin valmis maksamaan 50 % myynnistä, mutta palvelumaksu päälle veti tuottoa alaspäin sen verran paljon, että uskon jatkossa myyväni arvokkaammat vaatteet itse ja lahjoittavani perusvaatteet.

2 kuukautta sitten
Paula
5/5

Kaikkinensa oikein sujuva kirppisjakso. Hyvä yhteydenpito ja aina ystävällinen palvelu!

2 kuukautta sitten
Nimetön
5/5

Kaikki toimi tosi sujuvasti ja näppärästi. Nettisivuilla on tosi hyvät ohjeet ja neuvot mitä kannattaa tuoda myyntiin. Oli myös kivaa seurata kirpparikallen sovelluksesta mitä kaikkea oli jo myyty. Olen todella tyytyväinen.

2 kuukautta sitten
Päivi
5/5

Todella hyvä kokemus ja kaikki sujui vaivattomasti myyjän näkökulmasta. Suosittelen!

2 kuukautta sitten
Anna
5/5

Tosi sujuva palvelu, ja lähes kaikki vaatteet menivät kaupaksi!

2 kuukautta sitten
Karoliina
5/5

Kaikki sujunut tosi hyvin! Olen käyttänyt palvelua jo kolme kertaa. Joka kerralla vajaa 10 tuotetta jäänyt myymättä, joka minusta on todella vähän. Niin kiva kun ei myöskään tarvi hakea myymättä jääneitä tavaroita takaisin kotiin!

2 kuukautta sitten