Lastenvaatekirppis ja aikuisten second hand -myymälä Kauppakeskus Hertsissä Helsingissä

Kidian ihana palveleva second hand -myymälä löytyy Herttoniemestä Kauppakeskus Hertsistä. Löydät meiltä omat osastot sekä lapsille että aikuisille. Palvelemme kaikkina viikonpäivinä! Myynnissä on vain ehjiä, siistikuntoisia henkilöstömme kuntotarkistamia tuotteita. Uutuuksia tulee myyntiin ihan joka päivä!

Kauppakeskus Hertsi

Linnanrakentajantie 2
00880 Helsinki
1. kerros (Prisma-taso)

Seuraa Instagramissa

Seuraa valikoimaa ja varaa tärppejä!
@kidiahertsi

Olemme avoinna

arkisin 10-20
lauantaisin 10-18
sunnuntaisin 12-18

Ota yhteyttä

puh. 0401971800
hertsi@kidia.fi

Vaatteet esillä kokojen mukaan
Uutuuksia saapuu myyntiin päivittäin
Helppo liikkua vaunuilla ja rattailla
Lapsiystävällinen myymälä
Maksuton 2h pysäköinti
Helppo saapua julkisilla
Esteetön liikkuminen huomioitu
Aina ystävällinen palvelu

Haluatko myyjäksi Kidialle Hertsiin?

Me Kidialla hoidamme ilolla ja ammattitaidolla kirppismyynnin puolestasi! Voit myydä meillä sekä lasten että aikuisten vaatteet, kengät ja asusteet.

Sinun ei tarvitse huolehtia lainkaan hintojen miettimisestä tai myyntipaikan järjestelystä – me hoidamme kaiken hinnoittelusta vaatteiden henkarointiin.

Kidian suosittu täyspalvelu sopii sinulle, jos haluat päästä mahdollisimman helposti ja nopeasti ylimääräisistä vaatteista, leluista ja muista tarvikkeista eroon.

Toimita vain myytävät tuotteet meille, me hoidamme myynnin puolestasi myymälässämme. Katso seuraavat vapaat ajat ja tee heti varaus!

Näin saavut Hertsiin

Kauppakeskus Hertsiin sijaitsee Helsingissä Herttoniemessä, aivan Itäväylän vieressä. Hertsiin on helppo saapua monesta suunnasta niin julkisilla kulkuneuvoilla kuin omalla autolla. Metrolla pääset lähes perille saakka Kauppakeskus Hertsiin, ja moni bussikin saapuu aivan kauppakeskuksen viereen.

Hertsin parkkihallista löytyy reilusti parkkitilaa. Voit pysäköidä maksutta 2 tunnin ajan pysäköintikiekolla.