Vaivaton täyspalvelu

23,9074,90

Tämän helpommaksi ei kirppismyynti tule! Kidian suosittu täyspalvelu sopii sinulle, jos haluat päästä mahdollisimman helposti ja nopeasti ylimääräisistä lastenvaatteista, leluista ja muista tarvikkeista eroon. Sinun ei tarvitse käyttää lainkaan aikaa hinnoitteluun tai myyntipöydän järjestelyyn! Toimita vain myytävät tuotteet meille, me hoidamme myynnin puolestasi myymälässämme Hertsissä tai Myyrmannissa. Katso seuraavat vapaat ajat alta ja tee heti varaus! Valitse haluamasi myymälä, tuotteiden määrä ja ajankohta. Lisää sitten varaus ostoskoriin ja siirry maksamaan. Lue huolella myyntipalvelun ehdot ennen varaamista.

Poista
Jaa

Myy helposti Kidian vilkkaassa myymälässä Kauppakeskus Hertsissä tai Myyrmannissa

Kidian vaivaton täyspalvelu sopii sinulle, jos haluat säästää omaa aikaasi ja myydä lastenvaatteet, lelut ja muut tarvikkeet mahdollisimman helposti. Sinun ei tarvitse lainkaan huolehtia myyntipaikan siivoamisesta tai oikean hinnan pohtimisesta kullekin tuotteelle. Me hoidamme puolestasi aivan kaiken ja myymme tuotteet puolestasi suositussa myymälässämme.

Kidian second hand -myymälät ovat paljon enemmän kuin perinteisiä kirpputoreja – meillä kaikki vaatteet ovat esillä siististi kokojen mukaan. Myymälästämme ei löydy pursuilevia pinoja tai epämääräisiä kasoja, vaan ostoksia tehdään yhtä mukavasti kuin missä tahansa vaateliikkeessä.

Sinun tulee vain toimittaa myytävät tuotteet meille – me hinnoittelemme ja hoidamme esillepanon puolestasi. Tavarat tulee toimittaa meille noin viikkoa ennen varauksen aloituspäivää. Saat hyvissä ajoin ohjeet ja muistutuksen meiltä ennen jaksosi alkua.

Miksi kannattaa myydä Kidialla?

✓ Säästät omaa aikaasi.
✓ Pääset tarpeettomista tavaroista eroon nopeasti.
✓ Kysyntää on monenlaisille lasten tuotteille.
✓ Sinun ei tarvitse hinnoitella tai järjestellä.
✓ Suositussa myymälässämme käy paljon ostajia.
✓ Saat selkeät ohjeet, joiden avulla tienaat parhaiten.
✓ Tiedämme oikean hintatason, jolla kauppa käy.
✓ Voit seurata myyntiä reaaliajassa verkossa.
✓ Tilitämme myyntituotot nopeasti ja luotettavasti.
✓ Teemme aktiivisesti markkinointia.
✓ Seuraamalla ohjeitamme käteesi jää hyvä myyntituotto!
✓ Keskimääräinen myyntiprosenttimme on yli 80%!

Mitä myyntipalvelun sisältää?

Kun myyt Kidialla, saat käyttöösi meidän osaamisemme ja asiantuntemuksemme. Teemme puolestasi kaiken myyntiin liittyvän työn. Myyntipalvelumme sisältää:

✓ 10 myyntipäivää myymälässämme
✓ tuotteiden hinnoittelun
✓ hintalappujen kiinnityksen
✓ henkaroinnin ja hyllytyksen
✓ esillepanon kokojen mukaan
✓ maksuttomat hälyttimet yli 10€ tuotteille
✓ halutessasi jatkokierrätys sisältyy hintaan

Mitä myyntipalvelu maksaa?

Kidian vaivattoman täyspalvelun hinta koostuu kahdesta osasta: käsittelymaksusta ja myyntiprovisiosta.

Käsittelymaksu

Varauksen yhteydessä maksat tuotemäärän mukaisen käsittelymaksun. Käsittelymaksua ei palauteta myyntipalvelun jälkeen.

23,90€ – max 40 tuotetta
49,90€ – max 80 tuotetta
74,90€ – max 120 tuotetta

Provisio

Lisäksi maksat kertyneestä myyntituotostasi meille 50% provision.

Vähennämme provision lopputilityksestäsi.

Saat siis pitää itselläsi 50% kertyneestä myyntituotostasi.

Jos myyntitavaroita on enemmän kuin mille jakso on varattu, veloitamme ylimääräisistä tuotteista 0,70€ / kpl.

Yksi tuote on meillä Kidialla yhtä kuin yksi hintalappu. Selkeät setit ja tuotekokonaisuudet lasketaan siis yhdeksi tuotteeksi, kuten esimerkiksi sukkaparit, kengät, kaksiosaiset yöasut jne.

Kauppa käy Kidialla nopeasti ja käteen jää hyvät tienestit

Voit luottaa siihen, että meillä käy kauppa, kun toimit myyjän ohjeiden mukaisesti! Kerromme avoimesti myyntiprosenttimme sekä tiedot keskimääräisistä myyntituotoista. Myyjät meillä jäävät vain aniharvoin tappiolle! Voitollisia myyjiä kaikista myyjistä Kidialla on ollut yli 99% ja keskimääräinen myyntiprosenttimme tuotteille on yli 80%. Parhaan tuoton saat seuraamalla selkeitä myyjän ohjeitamme.

Näin helposti palvelumme toimii

✓ Tutustu ensin huolella myyntipalvelun ehtoihin.
✓ Valitse myymälä, tuotteiden määrä ja ajankohta.
✓ Siirry kassalle maksamaan käsittelymaksu.
✓ Saat meiltä selkeät ohjeet ennen jakson alkua.
✓ Valitse ohjeiden mukaan myytävät tuotteet.
✓ Pese ja silitä vaatteet.
✓ Pakkaa tavarat mihin tahansa kassiin tai laatikkoon.
✓ Toimita tavarat meille ajoissa ennen myyntijaksosi alkua.
✓ Me hinnoittelemme tuotteet ja laitamme ne myyntiin.
✓ Kirjaudu Kirpparikalleen ja seuraa myyntiäsi.
✓ Kun myyntiaikasi on päättynyt, saat meiltä ilmoituksen.
✓ Voit halutessasi lahjoittaa myymättä jääneet tavarat hyväntekeväisyyteen.

Lue asiakkaiden arvoisteluita palvelustamme

4,6
Perustuu 267 arvosteluun
Showing 180 of 267 reviews (5 star). See all 267 reviews
Siiri
5/5

Kidian täyspalvelu on loistava. Hinnoittelu on minulle myymisessä vaikeinta, joten mielihyvin annan sen asiantuntijoiden tehtäväksi. Olen erittäin tyytyväinen, viestintä toimi, kaikki vaiheet menivät sujuvasti ja Kidia maksoi myyntituoton tilille joutuisasti. Win-win ja luontokin kiittää.

3 viikkoa sitten
Anni
5/5

Kiitos, vaatteiden myynti oli ihanan helppoa ja kaikki sujui ilman mitään turhaa säätöä. Vaatteet menivät hyvin kaupaksi. Varmasti olen jatkossakin asiakas.

3 kuukautta sitten
Nimetön
5/5

Täydellistä palvelua!

3 kuukautta sitten
Nimetön
5/5
3 kuukautta sitten
Kaisa
5/5

Palvelu toimi hyvin ja tavaroista pyydetyt hinnat sopivia.

3 kuukautta sitten
Laura
5/5

Ihanan helppo konsepti ja myynti onnistunut aina todella hyvin.

3 kuukautta sitten
Kukka
5/5
3 kuukautta sitten
Nimetön
5/5

Minulla on ollut myyntipalvelu nyt kesän ja syksyn aikana useamman kerran ja olen ollut tyytyväinen koko prosessiin. Kaikki sujuu mutkattomasti: sähköpostiin tulee muistutukset myyntijaksoon valmistumisesta, tavaroiden viemisestä ja myymättä jääneiden tavaroiden hausta/lahjoituksesta. Myynti on ollut hyvää huomioiden, että olen myynnit pääosin merkitystä vaatetta, joista osa ollut jo toisella kierroksella. Asiakaspalvelu on nopeaa ja ystävällistä. Suosittelenkin palvelua lämpimästi kaikille.

3 kuukautta sitten
Nimetön
5/5

Kidian täyspalvelu sopi minulle todella hyvin, sillä en olisi jaksanut itse myydä pieneksi jääneitä vaatteita, enkä olisi osannut itse hinnoitella tuotteita sopivalla tavalla.

3 kuukautta sitten
Sofia
5/5

Toista kertaa myymässä Kidialla ja taas erittäin tyytyväinen! Yli 80% myyntiin viedyistä tuotteista meni ja loput kätevästi suoraan kierrätykseen. Tuottokin myös jälkeen mukava!

3 kuukautta sitten
Henna
5/5

Kaikki sujui hienosti ja vaatteet menijät kaupaksi todella hyvin. Toimintamalli oli selkeä, kuten myös nettisivujen ohjeet ja myyjälle tulevat mailit. Myymälä on siisti ja sieltä on helppo tehdä löytöjä. Ehdottomasti käytän palvelua uudelleen. Vahva suositus!!!

3 kuukautta sitten
Hanna
5/5

Todella toimiva ja vaivaton konsepti! Tulen käyttämään jatkossakin. 🙂

3 kuukautta sitten
Tea
5/5
3 kuukautta sitten
Anne-Mari
5/5

Kidian palvelu toimi täydellisesti ja oli ihanan vaivatonta. Oli kiva pystyä seuraamaan myyntiä netissä. Tuotteiden hinnoittelu onnistui mielestäni myös hyvin. Ainakin tällä kertaa omat tavarani menivät todella hyvin kaupaksi ja tuon varmasti lisää myyntiin uudelleen.

3 kuukautta sitten
Kaisa
5/5

Tosi hyvä myyntijakso! Tuotteet myi paremmin kuin ensimmäisellä jaksollani, vaikka sekin oli ihan hyvä. Ehkä olin lukenut hyvin ohjeenne ja myin merinovillaa ja talvihaalareita juuri oikeaan aikaan 😉

3 kuukautta sitten
Nimetön
5/5

Helppoa ja sujuvaa

3 kuukautta sitten
Matleena M.
5/5

Vaivaton ja ihana palvelu kiireisen arjen keskelle. Homma toimi mutkitta ja tuotteet oli osattu hinnoitella selvästi oikein, kun melkein kaikki tuotteet meni melko nopeasti ja sellaisilla hinnoilla, joihin olin itse todellakin tyytyväinen. Nyt on kaapeissa taas tilaa!

3 kuukautta sitten
Taru M.
5/5

Palvelu oli ensiluokkaista! ihanan helppo tapa siirtää meille pieneksi jääneitä vaatteita uusille omistajilleen.

3 kuukautta sitten
Heli
5/5

Erinomaisen toimiva palvelupaketti kaikkinensa. Ystävällinen kohtaaminen asioidessa. Ehdottoman suositeltava homma!

3 kuukautta sitten
Nimetön
5/5

Helppoa ja hyvät myyntivoitot. Käytän jatkossakin

3 kuukautta sitten
Mari
5/5

Kierrätettävien vaatteiden pesussa ja silittämisessä oli mulle urakkaa aivan riittämiin. Helpotus jättää hinnoittelu ammattilaisille! Kirppari-Kalle oli loistava lisä kokonaisuuteen. Myynti ja hinnoittelu tosi läpinäkyvää. Kidian kävijämäärät näyttävät takaavan hyvän myynnin. Erityisesti kengät löysivät kierrättäjänsä. Kidian nettisivujen kuvaukset ja ohjeistukset on kirjoitettu tosi huolellisesti, niistä sai selkeän kuvan siitä, mikä Kidiassa liikkuu.

3 kuukautta sitten
Mari J.
5/5

Loistava, todellakin vaivaton täyspalvelu! Harjaantuneet silmät olivat karsineet tahraiset ja rikkinäiset vaatteet myynnistä, kiva tietää, että myynnissä on vain käyttökelpoista. Hinnat tuotteille olivat osuvat, kauppa kävi. "Tavistuotteillakin" voittoa tuli mukavasti. Ostan palvelun uudelleenkin!

3 kuukautta sitten
Annu
5/5

Tämän helpompaa ei lastenvaatteiden ja tarvikkeiden myyminen voi olla! Kidialla on ihanan ystävällistä henkilökuntaa ja joustavaa palvelua. Kirpparikallesta oli hauska seurata myynnin etenemistä ja Kidian kautta lähes kaikki myytäväksi tuomani vaatteet, lelut, kirjat ja lastenhoitotarvikkeet löysivät uuden kodin. Aion jatkossakin hyödyntää Kidian palveluita!

3 kuukautta sitten
Maarit
5/5

Superhelppoa myyjän kannalta!

3 kuukautta sitten
Elina
5/5

Kidian palvelu on täydellinen kaikille vanhemmille joilla ei ole aikaa tai kiinnostusta hoitaa vaatteiden kierrätystä tai myymistä itse. Palvelu toimi superhyvin ja yhtä tuotetta lukuunottamatta kaikki myyntiin viemäni tuotteet myytiin ennen myyntijakson päättymistä. Korvaus oli myös suurempi kuin mitä ikinä olisin ns.tavallisella kirpputorilla saanut. Tämän kaltainen palvelu kannustaa ainakin itseäni ostamaan laadukkaasti valmistettuja lastenvaatteita kun tietää että ne kestävät seuraaviakin käyttökertoja!
Ehdottomasti tulen käyttämään Kidiaa jatkossakin! 🙂

3 kuukautta sitten
Nimetön
5/5

Erittäin sujuva palvelu, jota tulen varmasti käyttämään vielä useita kertoja!

3 kuukautta sitten
Nimetön
5/5

Palvelu oli erittäin mutkatonta ja myyntitulos odotettua parempi!

4 kuukautta sitten
Kaisa
5/5

Todella toimiva konsepti ja ammattitaitoa piisaa. Myöskin palvelu on vaivatonta sekä ystävällistä. Hienoa, jatkakaa saa rataa!

5 kuukautta sitten
Nimetön
5/5

Ennen myyntijaksoa olin vähän epäileväinen, koska varausmaksut tuntuivat korkeilta ja vaatteiden valmistelu oli kuitenkin aika iso prosessi. Vaatteet lähtivät kuitenkin todella hyvin liikkumaan ja jo parin myyntipäivän jälkeen olin voitolla. Sen jälkeen oli ilo seurata, kuinka voitto vaan kasvoi ja kasvoi. Minulla oli 120 tuotetta, joiden joukossa muutama tuote, jotka myytiin 15-20 eurolla. Muuten hyväkuntoisia, mutta ihan tavallisia vaatteita, leluja ja kirjoja, joiden myyntihinnatkaan eivät olleet päätähuimaavia. Silti sain lopulta yli 200 euroa voittoa, joten kyllä oli pesu- ja silitysrumban arvoinen. Parasta oli kuitenkin saada kaappeihin tilaa ja tavarat käyttöön. Itse olin myös mielelläni tukemassa Kidian toimintaa, koska tällainen kokojen mukaan järjestelty kirppari on ihan huippu ja parasta on, että se löytyy Herttoniemestä.

5 kuukautta sitten
Jaana
5/5

Olen käyttänyt kyseistä kirppispalvelua jo kahdesti ja kolmas varaus on tehty. Olen siis erittäin tyytyväinen ja aion käyttää tätä myös jatkossa. Helppoa ja tuotteet menee hyvin kaupaksi.

5 kuukautta sitten
Paula
5/5

Palvelu yllätti helppoudellaan. Ainoa asia, jonka koin hieman työlääksi oli tuotteiden silittäminen yms. ennen myyntijaksoa. Mutta se kannatti, koska myynti oli hyvä ja tuotteista sain paremmin kuin olin osannut toivoa. Myyntiä pääsi itse näppärästi seuraamaan, joka oli ehdoton plussa. Kaiken kaikkiaan olen todella tyytyväinen palveluun.

5 kuukautta sitten
Kirsi
5/5

Kaikki sujui juuri niin kuin oli sovittu. On helppoa ja mukavaa olla myyjä!

5 kuukautta sitten
Nimetön
5/5

Jännitti, miten homma toimii, mutta Kidiassa myynti oli helppoa ja vaivatonta. Sovelluksesta oli kiva seurata myyntiä. Takaisin hain vain murto-osan siitä määrästä, mitä myyntiin vein.

5 kuukautta sitten
Erika
5/5
4 kuukautta sitten
Anni
5/5

Tosi helppo tapa päästä eroon vanhoista lastenvaatteista ja tienata vähän rahaakin samalla.

4 kuukautta sitten
Hanna
5/5

Helppo tapa saada ylimääräiset lastentarvikkeet myytyä.

4 kuukautta sitten
Maria
5/5

Ihanan vaivatonta >3
Autolla pääsee parkkihalliin ja siitä suoraan hissillä ylös Kidiaan 🙂 Kaikki toiminut moitteettomasti.

4 kuukautta sitten
vivian
5/5
3 kuukautta sitten
Jaana
5/5

Jo toista kertaa myyntijakso Kidialla. Palvelu toimii, tavarat kiertävät ja rahaa tulee! Osa tavaroista oli hinnoiteltu alemmaksi kuin olin ajatellut, ja osa korkeammaksi. Mutta kamat kulkivat ja tavaraa jäi 120 ihan muutama käteen. Rahaa tuli oikein mukavasti, n. 200e käteen. Olen jo kerännyt kamaa kevätjaksoa varten. En halua käyttää enää muuta kirppistä myynnin osalta. Luotan Kidian ammattitaitoon.

4 kuukautta sitten
Sini
5/5

Vaatteet ja tavarat ovat menneet molemmilla kerroilla hyvin kaupaksi. Koen, että Kidialla kohdellaan myytäviä tuotteita huolella ja arvostaen. Minusta on erityisen mukavaa, että jäljelle jääneiden tuotteiden kohtalosta saa päättää jakson jälkeen tapauskohtaisesti.

4 kuukautta sitten
Nimetön
5/5

Nopea vaivaton myynti, suosittelen 👍

4 kuukautta sitten
Henrika
5/5
3 kuukautta sitten
Mirva
5/5

Ohjeet on monipuoliset ja hyvät ja vaatteiden 'hylkäys-prosessi' selkeä. Myymälässä näyttää aina siistiltä vaikka vaatteita on paljon. Olen saanut yli 90% vaatteista myytyä ennen alennusta ja tämän jälkeen jäi vain muutama. Se kertoo minusta hyvästä hinnoittelusta. Enkä jäänyt miinukselle.

Säästin paljon aikaa, kun ei tarvitse itse punnita, postitella, lajitella, udella yhteystietoja, odotella maksusuorituksia, tai av-yv rumpaa. Toki ikitahrat ja lempparit myyn edelleen itse, ihan koska päiväkotiin kelpaa tussitahraiset vaatteet ja tunnearvo-hinta on se millä suostuu jostain luopumaan.

Tulen jatkossakin käyttämään Kidiaa. Sinne on helppo mennä ❤.

3 kuukautta sitten
Nimetön
5/5

Kiitos sujuvasta palvelusta!

3 kuukautta sitten
Lotta
5/5
3 kuukautta sitten
Nimetön
5/5

Palvelu täysi 10! Kidian avulla vaatteiden myyminen on helppoa, innostavaa ja huoletonta.

3 kuukautta sitten
Laura
5/5

Myyntiin meni lähes 70 tuotetta ja vain 6 vaatetta jäi myymättä. 50% provikasta huolimatta itselle jäi mukava summa rahaa - eikä itse tarvinnut tehdä mitään! Se, että myymättä jääneet vaatteet lahjoitetaan Hope Ry:lle saa vielä lisäpisteet.

3 kuukautta sitten
Johanna
5/5

Varasin Kidialta myyntijakson, ja se oli hyvin vaivatonta! Tuptteiden valinta, pesu, silitys ja vienti Kidialle, joka sen jälkeen hoiti loput! Oli kiva seurata netistä kuinka omat tuotteet lähtivät myymään nopeasti ja hyvin. Olin todella tyytyväinen myynnin määrään sekä eurollisesti että määrällisesti. Pidän siitä, että kidialla tuotteet ovat koottain eikä niitä erotella sukupuolen mukaan. Myyn varmasti uudestaankin!

3 kuukautta sitten
Nimetön
5/5
3 kuukautta sitten
Nimetön
5/5

Selkeät ohjeet ja palvelun hinnoittelu. On erinomaista, että myynnin etenemistä voi seurata Kirpparikallesta. Lisänä toivoisin vielä, että Kirpparikallesta näkyisi suoraan myytyjen tuotteiden yhteislukumäärä. Kiitos lapsiperheen arkea helpottavan konseptin kehittämisestä!

3 kuukautta sitten
Rebecca
5/5

Loistava tapa kierrättää tarpeettomat tavarat, olin todella tyytyväinen palveluun!

1 kuukausi sitten
Nimetön
5/5
2 kuukautta sitten
Elina
5/5

Onnistunut myyntikokemus! Vaatteet menivät kivasti kaupaksi hyvillä hinnoilla ja myyntiä oli mukava seurata Kirpparikallesta.

3 kuukautta sitten
Jonna
5/5

Olin todella tyytyväinen palveluun. Ainoa ”miinus” oli että tuli myös ostettua aika paljon kun kävin viemässä tavarat myyntiin 🙂

3 kuukautta sitten
Kaisa
5/5

Helppo ja vaivaton vaihtoehto kierrättää hyväkuntoisia vaatteita ja saada kierrätyksestä vielä hieman rahaakin.

2 kuukautta sitten
Taru
5/5

Palvelu oli juuri mitä luvattiin, helppoa ja toimivaa! Ohjeet ja viestintä myyntijaksoon liittyen oli selkeää, ja lähes kaikki tuotteeni myytiin

2 kuukautta sitten
Essi
5/5

Vaivaton itselle. Laadukas palvelu. Varaan varmasti pian uuden täyspalvelun.

2 kuukautta sitten
Marina K.
5/5

Olen ollut todella tyytyväinen palveluun. Helpottaa hirveästi kun ei itse tarvitse miettiä hinnoittelua vaan ammattilainen hinnoittelee puolestasi. Olen ollut nyt pari kertaa myyjänä ja ihan muutama tuote ei ole mennyt kaupaksi. Viime kerralla suurin osa tuotteistani oli myyty kahden ekan päivän aikana 🤩

2 kuukautta sitten
Linda
5/5

Kivasti hoitui. Melkein kaikki meni kaupaksi ja loppulahjoitus toimi myös hyvin. Kaksi myyntijaksoa onnistuneesti takana 🙂

2 kuukautta sitten
Sofia
5/5

Kiitos! tosi kiva liike ja henkilökunta ja täyspavelu tosi kätevä. Suosittelen!

2 kuukautta sitten
Kati
5/5

Kätevä systeemi. Selkeät ohjeet vaatteiden kunnosta ja merkeistä. Oma aika ei tuhlaannu siihen, että pitää ravata järjestämässä pöytää, joka pahimmillaan on sotkuinen kun ehtii selkänsä kääntää. Tavara todellakin liikkuu ja myynnin näkee suht reaaliajassa.

2 kuukautta sitten
Susanna
5/5

Asiantuntevaa toimintaa, loistavaa palvelua!

2 kuukautta sitten
Iida
5/5

Olin oikein tyytyväinen myyntijaksooni. Lähes kaikki tuotteet myytiin nopeasti. Tuotteet oli hinnoiteltu järkevästi.

3 kuukautta sitten
Annukka
5/5

Tosi vaivatonta! Kirppari-Kallesta oli koukuttavaa seurata myyntiä reaaliajassa.

2 kuukautta sitten
Nimetön
5/5

Olin tyytyväinen palveluun, myyntitulos oli hyvä ja tämä tuntui helpolta ja vaivattomalta tavalta kierrättää lapseni vaatteita. Aion varmasti käyttää palvelua uudelleen. Kiitos! 🙂

2 kuukautta sitten
Salla
5/5

Kaikki toimii niin mutkattomasti! Aina tarttuu myös jotakin mukaan.

2 kuukautta sitten
Johanna
5/5

Kidia on ehdottomasti vaivattomin ja mukavin tapa kierrättää lasten pieniksi jääneet vaatteet. Kidiassa on todella mukava palvelu ja reilut hinnat. Siellä on aina mukava poiketa.

2 kuukautta sitten
Laura
5/5

Nettisivuilla on tosi kattavasti tietoa myyntijaksoista, niiden keskimääräisistä tuotoista, sesongin kysynnästä ja muusta myynnin edistämisestä. Oli helppoa ja jopa vähän koukuttavaa seurata oman myynnin etenemistä järjestelmästä. Säästin todella paljon aikaa ja vaivaa verrattuna siihen, että olisin myynyt vaatteet itse. Ja mieltä lämmittää ajatus siitä, että rakastetut vaatteet vielä jatkavat elämäänsä.

2 kuukautta sitten
Nimetön
5/5

Olin erittäin tyytyväinen Kidian palveluun ja myyntiin. 80 tuotteesta ihan pari hassua jäi myymättä ja tuottoakin tuli oikein mukavasti. Voin ehdottomasti suositella Kidiaa kaikille ja olen suositellutkin.

2 kuukautta sitten
Nimetön
5/5

Ihana liike ja näppärästi hoitui myyminen ❤️

2 kuukautta sitten
Tanja
5/5

Nettisivujen ohjeet hyvistä myyntituotteista olivat mielestäni oikein mainiot. Olin myös tyytyväinen myyntiin, joka vastasi hyvin keskimääräistä myyntiä Kidiassa - ei tarvinnut itse arpoa sopivia hintoja.

2 kuukautta sitten
Jonna
5/5

Myynti sujui erittäin sujuvasti ja saadut ennakko-ohjeet olivat selkeät. Myynnin seuranta toimi myös hyvin. Tavaroiden myynti% oli uskomattoman hyvä!

1 kuukausi sitten
Sanna
5/5

Kiitokset aivan mahtavasta ja sujuvasta palvelusta. Kirppisjakso oli alkamaisillaan, kun hikihatussa siivosimme lapsemme huoneen liukuovikaapistosta viisi laatikollista leluja ja kirjoja. Vaatteet olin onneksi pessyt ja silittänyt hieman aiemmin.

Miten vapauttava olikaan se tunne, kun saimme tavarat raahattua kirppikselle! Myyntituotto myös ylitti odotukset. Palvelulle viisi tähteä ja kiitokset meidän perheeltämme.

1 kuukausi sitten
Laura
5/5

Todella
hyvin suunniteltu palvelukokonaisuus. Tuotteet menivät kaupaksi ja kaikki sujui helposti. Aion tulla myyjäksi toistekin.

3 kuukautta sitten
Pinja
5/5

Tämä on niin vaivatonta asiakkaalle ja tuotot ovat aina iloinen yllätys. Olen todella tyytyväinen palveluun.

3 kuukautta sitten
Tuula
5/5
3 kuukautta sitten
Sara
5/5
3 kuukautta sitten
Mira
5/5

Vaatteet meni hyvin kaupaksi ja myymättä jääneiden vaatteiden jatkokierrätys Hopen kautta on aivan huippu asia! Nykyaikaista kaupankäyntiä ja hyvän asian tukemista niin monella tasolla. Kiitos taas!

3 kuukautta sitten
Maria
5/5

Kaikki toimi saumattomasti jakson varaamisesta myyntien tilitykseen asti. Myyntijakson aikana pystyy netissä seuraamaan miten tavarat menevät kaupaksi ja arvostan erityisesti sitä, että tuotteet on selkeästi nimetty järjestelmään. 👌🏻

3 kuukautta sitten
Niina
5/5
3 kuukautta sitten
Janiina
5/5

Palvelu oli äärimmäisen helppo, ja voittoa tein tuplat siihen, mitä olin arvoinut/toivonut etukäteen. Loistava palvelu, jota tulen käyttämään säännöllisesti jatkossakin. 🙂

3 kuukautta sitten
Nimetön
5/5

Helppo ja toimiva, tuotto yllätti sekä se että lähes kaikki myyntiin laitetut menivät kaupaksi

3 kuukautta sitten
Anna
5/5

Tämä oli jo kolmas myyntijakso Kidialla ja kaikki sujui upeasti! Hinnoittelu on järkevää, tavaroista on myyty joka kerta reippaasti yli 90% ja myyntitilitys on saapunut nopeasti. Uusi jakso menee ehdottomasti varaukseen taas ensi keväänä.

3 kuukautta sitten
Susanna
5/5

Olen kokenut palvelun erittäin toimivaksi kiireiseen lapsiperhearkeen. Olen hyödyntänyt palveluja n. 2krt vuodessa, jolloin tavaraa ei keräänny liian suuria määriä nurkkiin.
Ihanan helppoa käydä vain tipauttamassa tavarat, ja seurailla myyntiä verkossa ☺️

3 kuukautta sitten
Nimetön
5/5

Tuotteet myivät paremmin, mitä osasin odottaa ja Kidian ohjeistus hyvin myyvistä tuotteista piti todellakin paikkaansa. Ekalla kerralla vaikein vaihe oli valikoida sopivat tuotteet myyntiin ja arvioida, onko tuote vielä myyntikunnossa. Hauskinta oli seurata myyntiä verkkopalvelussa reaaliajassa.

3 kuukautta sitten
Mirja
5/5

Hyvä ja toimiva palvelu kaikin puolin 😊

3 kuukautta sitten
Laura
5/5

Kaikki meni helposti ja sujuvasti ja kaikki tuotteeni 40 kpl meni kaupaksi myyntijakson aikana 🙂

3 kuukautta sitten
Maria
5/5

Erittäin tyytyväinen - saitte hyvän hinnan hyväkuntoisista vauvanvaatteista, jolloin tilitettäväksi jäi kivan suuruinen summa.

3 kuukautta sitten
Siiri
5/5

Ihanaa, että tarkoitatte tälläistä täyden palvelun myyntijaksoa. Sain vihdoin lasten pieniä vaatteita eteenpäin ja tilaa kaappeihin. Tulen jatkossakin käyttämään tätä palvelua.

3 kuukautta sitten
Nimetön
5/5

Täyspalvelu toimi loistavasti: piti vain esivalmistella myytävät tuotteet (pesu, tuuletus, pakkaaminen jne.) ja toimittaa tavarat kaupalle, kaikki muu sujui Kidian toimesta. Tavarani menivät hyvin kaupaksi ja myyntiä oli helppo seurata Kirpparikallen kautta. Sain vaatteiden lisäksi myytyä hyvin muitakin lastentarvikkeita. Kidia tarjosi hyvät ohjeet ja ystävällisen palvelun. Käytän palvelua myös jatkossa!

3 kuukautta sitten
Nimetön
5/5

Olin todella tyytyväinen Kidian täyspalveluun, ylivoimaisesti suurin osa kirppisvaatteista meni kaupaksi ja ei tarvinnut itse pähkäillä vaatteiden ja tavaroiden hinnoittelua 🙂 Voin lämpimästi suositella tätä palvelua!

3 kuukautta sitten
Riikka
5/5

Kidian kautta oli ihana toimia. Vaatteet menivät hurjan hyvin kaupaksi. Hyvää oli se, että koska tiesi että te hinnoittelette, tuli oikeasti kiinnitettyä huomiota siihen että vaatteet olivat siistit ja silitetyt ja hyväkuntoiset.

3 kuukautta sitten
Nimetön
5/5

Kiitos loistavasta konseptista! Saimme myytyä Kidian kautta lähes kaikki myyntiin tuomamamme lastenvaatteet ja seurattua myyntiä reaaliaikaisesti. Uusi myyntijakso on jo varattuna seuraavan sesongin tuotteille. Helppoa ja vaivatonta!

3 kuukautta sitten
Karoliina
5/5

Helppoa ja vaivatonta! Parasta se, ettei tarvitse hakea takaisin myymättä jääneitä tuotteita 🙂

3 kuukautta sitten
Veera
5/5

Todella helppo täydenpalvelun kirppisjakso. Tavarat menivät hyvin kaupaksi. Sopii täydellisesti kiireiseen elämänvaiheeseen. Aion käyttää palvelua jatkossakin.

3 kuukautta sitten
Laura
5/5

Todella helppo tapa saada pieneksi jääneet lastenvaatteet kiertoon, aivan loistava asiakaspalvelu. Iso suositus ja käytän jatkossakin.

3 kuukautta sitten
Suvi
5/5

Kaikki sujui vaivattomasti ja jokaiseen prosessin vaiheeseen löytyi helposti ohjeet. Olen todella tyytyväinen, että valitsin juuri Kidian!

3 kuukautta sitten
Nimetön
5/5

Kiitos laadukkaasta palvelusta ja hinnoittelusta. Kiitos, että tuotteet pääsivät myyntiin hetkeä aikaisemmin kuin piti.

3 kuukautta sitten
Sari
5/5

Kaikki sujui todella vaivattomasti, kiitos ystävällisestä asiakaspalvelusta myös!

3 kuukautta sitten
Maiju L.
5/5

Kiitos Kidian tiimi aivan loistavasti sujuneesta myyntijaksosta! Koko prosessi toimi asiakkaan näkökulmasta helposti ja vaivattomasti, ja myyntiä oli kiva seurata helpon sovelluksen kautta. Sain myytyä yli 90% vaatteista ja tarvikkeista, ja mielestäni hinnoittelu oli pääsääntöisesti omaa käsitystäni vastaava. Suosittelen palvelua lämpimästi ja aion myös itse käyttää sitä myöhemmin uudelleen.

5 kuukautta sitten