Lastenvaatekirppis Kauppakeskus Myyrmannissa Vantaalla

Kidian suosittu lastenvaatekirppis löytyy myös Vantaalta! Tervetuloa tekemään kierrätettyjä löytöjä Kidian uuteen myymälään Kauppakeskus Myyrmanniin! Kidian lastenvaatekirppis palvelee Myyrmannin 2. kerroksessa kaikkina viikonpäivinä. Siististä ja viihtyisästä myymälästä löydät joka päivä vaihtuvan valikoiman lastenvaatteita, leluja ja lastentarvikkeita. Myynnissä on vain ehjiä, siistikuntoisia henkilöstömme kuntotarkistamia tuotteita. Uutuuksia tulee myyntiin ihan joka päivä!

Kauppakeskus Myyrmanni

Iskoskuja 3
01600 Vantaa
2. kerros (Clas Ohlsonin vieressä)

Seuraa Instagramissa

Seuraa valikoimaa ja varaa tärppejä!
@kidiamyyrmanni

Olemme avoinna

arkisin 10-20
lauantaisin 10-18
sunnuntaisin 12-18

Ota yhteyttä

puh. 0408405577
myyrmanni@kidia.fi

Vaatteet esillä kokojen mukaan
Uutuuksia saapuu myyntiin päivittäin
Helppo liikkua vaunuilla ja rattailla
Lapsiystävällinen myymälä
Maksuton 2h pysäköinti
Helppo saapua julkisilla
Esteetön liikkuminen huomioitu
Aina ystävällinen palvelu

Haluatko myyjäksi Kidialle Myyrmanniin?

Me Kidialla myymme ilolla ja ammattitaidolla lastenvaatteet, lelut ja muut lastentarvikkeet puolestasi! Sinun ei tarvitse huolehtia lainkaan hintojen miettimisestä tai myyntipaikan järjestelystä – me hoidamme kaiken hinnoittelusta vaatteiden henkarointiin. Kidian suosittu täyspalvelu sopii sinulle, jos haluat päästä mahdollisimman helposti ja nopeasti ylimääräisistä lastenvaatteista, leluista ja muista tarvikkeista eroon. Toimita vain myytävät tuotteet meille, me hoidamme myynnin puolestasi myymälässämme. Katso seuraavat vapaat ajat ja tee heti varaus!

Näin saavut Myyrmanniin

Kauppakeskus Myyrmanni sijaitsee Vantaan Myyrmäessä, Hämeenlinnan- ja Vihdintien, sekä Kehä I:n ja Kehä III:n välissä. Myyrmanniin on helppo saapua monesta suunnasta niin julkisilla kulkuneuvoilla kuin omalla autolla. Paikallisjunalla pääset perille saakka Kauppakeskus Myyrmanniin, ja moni bussikin saapuu aivan kauppakeskuksen viereen.

Myyrmannin parkkihallista löytyy reilusti parkkitilaa. Voit pysäköidä maksutta 2 tunnin ajan pysäköintikiekolla.