Miksi kannattaa myydä lastenvaatteet, lelut ja muut lastentarvikkeet Kidian täyspalvelulla?

Me Kidialla myymme ilolla ja ammattitaidolla lastenvaatteet, lelut ja muut lastentarvikkeet puolestasi! Voit luottaa palveluumme, sillä meillä on vuosien kokemus lastenvaatteiden kirpparimyynnistä. Me pidämme huolen tavaroistasi ja etsimme niille uuden kodin. Lue, miksi kannattaa myydä Kidialla ja varaa heti oma kirpparipalvelusi!

Säästät omaa aikaasi
Ei tarvitse siivota myyntipöytää
Ei tarvitse hinnoitella
Vaatteet esillä kokojen mukaan
Paljon ostavia asiakkaita
10 päivää myyntiaikaa
Voit seurata myyntiä reaaliajassa
Markkinoimme aktiivisesti
Nopea ja luotettava tilitys
Maksuton jatkokierrätys

1. SÄÄSTÄT OMAA JA PERHEESI AIKAA

Me Kidialla uskomme, että kierrättämisen tulisi olla mahdollisimman helppoa. Tiedämme, että aika on kortilla lapsiperheissä. Siksi haluamme tarjota sinulle mahdollisimman vaivattoman tavan laittaa tarpeettomat lastenvaatteet ja muut tarvikkeet kiertoon.

Kidialla sinun ei tarvitse huolehtia lainkaan hintojen miettimisestä tai myyntipaikan järjestelystä – me hoidamme kaiken hinnoittelusta vaatteiden henkarointiin. Sinun tehtäväsi on vain valmistella tuotteet myyntikuntoon ja toimittaa ne meille. Ei valokuvaamista, viestittelyä ostajien kanssa, postittamista, mittaamista tai hintalappujen kiinnittämistä!


2. ME TEEMME OSTAMISESTA HELPPOA ASIAKKAILLE

Myymälämme sijaitsevat vilkkaissa kauppakeskuksissa, joissa asioi paljon lapsiperheitä. Kidialla on helppoa käydä päivän muun asioinnin yhteydessä.

Olemme paljon enemmän kuin perinteinen itsepalvelukirpputori, sillä myymälässämme kaikki vaatteet on lajiteltu esille siististi kokojen mukaan. Kidialta ostajat löytävät etsimänsä, ja siksi tavarat käyvät kaupaksi nopeasti. Tämä tarkoittaa sinulle parempia myyntituottoja!

Kidian myymälästä et löydä epämääräisiä vaatekasoja tai selattavia vaatepinoja. Myymälässämme aivan kaikki vaatteet ja asusteet ovat esillä henkareilla jokaista sukkaparia myöten. Myymälästämme löytyy myös erillinen suosittu leluosasto ja ihana vauvanvaatteiden ja -tarvikkeiden osaston.


3. VOIT MYYDÄ MONENLAISIA LASTEN TUOTTEITA

Haluatko päästä eroon tarpeettomista lastenvaatteista, leluista ja muista tarvikkeista? Meillä se onnistuu! Myymälöissämme on valtava kysyntä siisteille lastenvaatteille kaikissa kokoluokissa vauvasta kouluikään. Lisäksi lelut, pelit, lastenkirjat ja erilaiset lastentarvikkeet löytävät meillä nopeasti ostajan.

Suurin osa Kidialla myydyistä vaatteista on siistiä perusvaatetta. Merkkivaatteet ovat meillä toki hyvin kysyttyjä, mutta myös ihan tavallisella edullisemmalla perusvaatteella voi saada hyvät myyntituotot. Kaikkein tärkeintä on, että vaatteet ovat kohtuullisen uusia, täysin ehjiä, hyväkuntoisia, pestyjä ja silitettyjä.


4. MEILLÄ ON TYYTYVÄISET ASIAKKAAT

Meillä Kidialla on vuosien kokemus lastenvaatteiden kirpparimyynnistä. Olemme hinnoitelleet vuosien varrella satoja tuhansia vaatteita ja tunnemme erittäin hyvin lastenvaatteiden jälleenmyyntiarvon ja trendit. Koska käsittelemme jatkuvasti valtavia määriä kirpparituotteita, tiedämme, millä hinnoilla vaatteesi ja muut lastentarvikkeesi kannattaa myydä. Meidän asiantuntemuksemme avulla saat parhaan tuoton ja myyntiprosentin.

Asiakkaamme ovat olleet todella tyytyväisiä palveluumme, ja kuulemme usein kiitosta palvelustamme!

Maria
5/5

Melkein kaikki tuotteet menivät kaupaksi ja myyntivoitto oli isompi mitä arvasinkaan! Kiitos paljon!

4 kuukautta sitten
Jenni
5/5

Kidian vaivaton täyspalvelu oli todellakin vaivaton. Tavarat hinnoiteltiin ja myytiin puolestani ja tuotot kilahtivat tilille. Koko homma hoitui helposti ja luotettavasti. Täyden kympin palvelu!

4 kuukautta sitten
Hanna
5/5
4 kuukautta sitten

5. PÄÄSET TURHASTA TAVARASTA EROON NOPEASTI

Meillä Kidialla tavara kiertää todella vauhdikkaasti! Sinun ei tarvitse odottaa viikkoja tai kuukausia, että tarpeettomille tavaroille löytyy ostaja.

Suositussa myymälässämme tavarat löytävät ostajan nopeasti, kun ne ovat siistejä, silitettyjä ja kysynnän mukaisia. Keskimääräinen myyntiprosenttimme on jopa 80% ja keskimääräinen bruttotuotto jaksoilla on yli 300€. Julkaisemme joka kuukausi avoimesti myyntitilastomme nettisivuillamme.


6. SAAT PARHAAN TUOTON OHJEIDEMME AVULLA

Me haluamme auttaa sinua pääsemään kerralla mahdollisimman monesta tavarasta eroon ja haluamme maksimoida myyntituottosi. Siksi olemme laatineet tarkat ja selkeät ohjeet myyjillemme, joiden avulla jokainen myyjä onnistuu omalla myyntijaksollaan. Ohjeidemme avulla tiedät, mitä kannattaa milloinkin tuoda myyntiin.


7. VOIT VARATA MYYNTIJAKSON HETI VERKOSSA

Lastenvaatekirpparin myyntipalvelumme on helppoa varata verkossa. Näet heti vapaat ajat ja voit tehdä varauksen tuossa tuokiossa. Sinun tulee vain valita myymälä, sopiva ajankohta ja myytävien tuotteiden määrä. Lisää palvelu ostoskoriin ja siirry kassalle maksamaan käsittelymaksumme. Saat meiltä paluupostissa tarkemmat ohjeet ennen myyntipalvelusi alkua.


8. VOIT SEURATA MYYNTIÄ REAALIAJASSA

Kun olet tuonut tavarat meille, me hinnoittelemme tuotteet ja laitamme ne myyntiin. Voit seurata verkossa tai Kirpparikallen mobiilisovelluksella, kun myymme puolestasi lastenvaatteet, lelut ja muut tarvikkeet. Myynnin seurannasta näet myydyt tuotteet ja kertyneen myyntituoton.


9. VOIT LAHJOITTAA HYVÄNTEKEVÄISYYTEEN LOPUT

Jos et halua enää viedä takaisin kotiin kerran kaapeista siivottuja tavaroita, voimme hoidaa niiden jatkokierrätyksen puolestasi – täysin maksutta. Lahjoitamme kaikki lahjoituskelpoiset tavarat hyväntekeväisyyteen Hope ry:n kautta vähävaraisten perheiden tueksi. Lajittelemme myös poistotekstiilit ja muut jäteläjit asianmukaisesti kierrätykseen.


10. AKTIIVINEN SOME TUO LISÄÄ ASIAKKAITA

Pidämme aktiivisesti yhteyttä asiakkaisiimme Instagramissa ja Facebookissa. Tavoitamme Instagramin kautta useita kymmeniätuhansia ihmisiä joka kuukausi. Julkaisemme myynnissä olevista tuotteista parhaita tärppejä, joita varataan ahkerasti. Lisäksi esittelemme myymäläämme ja työtämme iloisella aidolla otteella. Aktiivisesta sometyöstämme on hyötyä kaikille myyjillemme, sillä se tuo myymäläämme asiakkaita ja parantaa tuotteiden menekkiä.


11. SAAT TUOTOT TILILLESI NOPEASTI JA LUOTETTAVASTI

Maksamme myyntituottojesi tilityksen luotettavasti ilmoittamallesi pankkitilille. Maksamme tilityksiä useamman kerran viikossa, joten et joudu odottamaan tilitystäsi pitkään! Kirpparikallesta näet tarkan tuotekohtaisen myyntiraportin.


VARAA MYYNTIPALVELU NYT


LUE ASIAKKAIDEMME ARVIOITA

4,6
Perustuu 273 arvioon
Näytetään 74 arvostelua 273 arvostelusta (4 tähteä). Näytä kaikki 273 arvostelua
Nimetön
4/5

Provisio on iso, muuten tulisi täydet viisi tähteä 🙂

4 kuukautta sitten
Nimetön
4/5

80 tuotteesta jäi vain pieni pussukka jäljelle, ilahduttavaa on, että ihan siistit perusvaatteet ja lelut käyvät kaupaksi vaikka merkkivaatteita oli myynnissä vähäisesti. Jatkokierrätys on loistava etu, että voi luottaa sen järjestyvän asianmukaisesti.

5 kuukautta sitten
Heli
4/5
5 kuukautta sitten
Nimetön
4/5

Olen ollut tyytyväinen palveluun. Myyntiprosentti on ollut lähellä 80 prosenttia. Jos jotain, niin toivoisin että kaikilta myyjiltä tehtäisiin nostoja someen.

5 kuukautta sitten
Annika
4/5

Todella kätevä ja helppo tapa päästä turhista tavaroista eroon. Aion käyttää uudestaankin.

6 kuukautta sitten
Hanna
4/5
6 kuukautta sitten
Anna
4/5

Hieman hintava, mutta vaivaton palvelu. Tulen varmasti uudelleen.

6 kuukautta sitten
Nimetön
4/5

Palvelu oli kaiken huolellisen valmistelun ja silittämisen jälkeen vaivaton ja myyntiä oli todella helppo seurata. Kauppa kävi tosi hyvin ja myymättä jääneistä sai kätevästi valittua eteenpäin kierrätettävät ja itselle jäävät tuotteet. Ainoa miinus oli paikoitellen randomilta vaikuttava hinnoittelu. Vaikka kuinka olin opiskellut ohjesivut tarkkaan ja valikoinut myyntiin mielestäni hyvät tuotteet, joidenkin tuotteiden kohdalla hinnoittelu ei mielestäni ollut kohdallaan.

6 kuukautta sitten
Jaana
4/5

Kiitos Kidian olen päässyt eroon useista kassillisista lastenvaatteita ja leluja, se työtuntimäärä joka näiden myymiseen itsenäisesti olisi mennyt on valtava. Menekki Kidialla on kiitettävä. Olen käyttänyt palvelua 3 kertaa, ensimmäisellä kerralla 120 kpl paketti, toisella 80, ja kolmannella riitti 40 tuotteen paketti. Itseasettamaani myyntitavoitteeseen olen päässyt aina. Aion ostaa jatkossakin myyntipaikan sesonkien alkuun. Vinkkinä, jos tallessa on uutta/omasta mielestä edelleen huomattavan arvokasta tavaraa, kannattaa myydä itse. Kidialla myydään pääsääntöisesti kohtuulliseen jälleenmyyntihintaan, joten lähellä alkuperäistä ostohintaa ei tuotteestaan kannata tavoitella. Tarkista heidän sivuiltaan ennen myyntiä mikä menee kaupaksi jottei tuotteita jää hinnoittelematta ja palautuu takaisin ilman että on käynyt myynnissä (nukkainen, kulunut, sisustustuote, huono menekki tms.)

7 kuukautta sitten
Johanna
4/5

Myyntipalvelun helppous on etu. Kidian perimä provisio on aika suolainen, mutta ilmeisesti hinnoittelu toimi, koska myyntiin jättämäni tuotteet myytiin kahta lukuunottamatta.

7 kuukautta sitten
Nimetön
4/5

Muuten olin todella tyytyväinen palveluun, sen helppouteen ja tavaroiden menekkiin, mutta provisio 50 % on aika kova.

7 kuukautta sitten
Nimetön
4/5

Palvelu oli vaivaton ja myyntiprosentti todella hyvä. Mahdollisuus jatkokierrätykseen Hopelle on loistava juttu. Muutamia tuotteita olisin itse hinnoitellut hieman korkeammalle, mutta toisaalta myynti oli hyvä ja siten varmasti kompensoi tilannetta. Olen tyytyväinen ja tulen varmasti käyttämään jatkossa palveluanne.

7 kuukautta sitten
Marjut
4/5

Ystävällistä ja tehokasta palvelua. Kannattaa noudattaa Kidian ohjeita sen suhteen, mitä laittaa myyntiin. Erityisesti jos on paljon hieman arvokkaampaa tavaraa tämä on melko vaivaton tapa kierrättää ja hieman tienata.

7 kuukautta sitten
Nimetön
4/5

Olin tyytyväinen vaivattomuuteen. Parin tuotteen jääminen pois myynnistä vähän jäi mietityttämään, mutta muuten olen tyytyväinen.

7 kuukautta sitten
Nimetön
4/5

Kätevä ja vaivaton tapa myydä ylimääräiset lastenvaatteet ja - tarvikkeet.

8 kuukautta sitten
Anu
4/5

Kidian täyspalvelu oli todella helppo tapa myydä lasten vaatteita ja tarvikkeita. Myytävien vaatteiden valinta ja silitys vaativat hiukan panostusta, mutta myyntikin oli sitten huomattavasti parempi kuin odotin. Suosittelen lämpimästi!

8 kuukautta sitten
Noora
4/5
8 kuukautta sitten
Cassandra
4/5

Kiitos myyntijaksosta ja palvelusta! Sain suuren osan tuotteistani myytyä, joten tämä tekikin myyntijaksosta supervaivattoman. Sain mama, sekä bebe tavaraa myytyä samalla vaivalla. Viikon myyntihinta on ehkä hieman korkea jos myy ns.tavallista tavaraa eikä ole arvokkaita merkkituotteita. Suuret kiitokset kuitenkin, teette mahtavaa työtä!

8 kuukautta sitten
Anna-Maria
4/5

Hei, myynti onnistui oikein hyvin ja vaivatonta siitä asti kun toin tavarat. Kuitenkin 120 tuotteen pesu ja silitys oli valtava työ ja koen, että 50% provisio jakson erillisen maksun päälle oli turhan iso. Tämä on myös pohdituttanut kavereitani, joille olen palvelusta kertonut. Olisiko kuitenkin tuoton jako esim. 40/60 tai 45/55 (myyjän hyväksi)? Myyn teillä varmasti jatkossakin, mutta kalliimmat tuotteet kannattaa myydä itse tuoton jäädessä vähän vaatimattomaksi suhteessa suoraan myyntiin. Kiitos silti, huippu palvelu!

8 kuukautta sitten
Maria
4/5

Varausmaksu oli kova, mutta voitto siihen nähden hyvä.

8 kuukautta sitten
Noora
4/5

Kidia on helppo tapa myydä ja kierrättää lastenvaatteita, koska sinun ei tarvitse huolehtia vaatteiden hinnoittelusta eikä esillepanosta itse. Hankin itselleni palvelukokonaisuuden, jossa vein etukäteen määritellyn määrän vaatteita aluksi myyntiin ja ne vaatteet, jotka eivät menneet kaupaksi, Kidia laittoi kiertoon muulla tavoin.

8 kuukautta sitten
Veera
4/5
8 kuukautta sitten
Venla
4/5

Sujuva palvelu, hyvää markkinointia somessa - ja ihanan siisti liiketila! Kiitos ❤️

8 kuukautta sitten
Nimetön
4/5

Nopea ja helppo palvelu. Himpun edullisesti osa vaatteista myytiin mutta hyvä kun menivät kaupaksi.

8 kuukautta sitten
Nimetön
4/5
8 kuukautta sitten
Marika
4/5

Kaikki sujui tosi hyvin ja asiointi oli helppoa ja mukavaa. Kiitos vielä

8 kuukautta sitten
Nimetön
4/5
8 kuukautta sitten
Anna
4/5

Palvelu toimii hyvin ja on vaivaton, ohjeet olivat hyviä. Suosittelen Kidian kaikille lapsiperheille, ja erityisen helpottavaa on se että tavaroita ei tarvitse hakea pois, vaan lahjoitus Hopelle on mahdollinen!

8 kuukautta sitten
Nimetön
4/5

Näppärä ja vaivaton, ja tavara meni yllättävän hyvin kaupaksi lukuunottamatta muutamia aika yläkanttiin hinnoiteltuja ns. merkkituotteita, jotka jäivät sitten myymättä. Parasta kaikessa on, että tavara menee kiertoon sellaiseen kotiin, jolla sille todennäköisesti on käyttöä.

8 kuukautta sitten
Katri
4/5
8 kuukautta sitten
Mirkka
4/5

Myynti oli todella vaivatonta ja kätevää Kidian kautta! Säästyi paljon aikaa ja vaivaa itseltä, ja lähes kaikki myyntiin viedyt vaatteet ja tarvikkeet menivät kaupaksi. Varmasti käytän palvelua jatkossakin.

8 kuukautta sitten
Marja-Leena
4/5

Ihanan helppoa!

9 kuukautta sitten
Nimetön
4/5

Myynti oli hyvä, mutta tiettyjen tuotteiden halpa hinta hieman ihmetytti. Tämä varmaan myyntivaltti teillä että tuotteet saa edulliseen hintaan. Myyntiprovisio 50% on todella kova, joten siinä mielessä tuotteiden täytyy todellakin käydä kaupaksi ettei tule persnettoa.

9 kuukautta sitten
Elina
4/5

Ihanan helppo ja vaivaton tapa myydä nurkkiin kertyneet lastenvaatteet, lelut ja kirjat. Myös tehokas tapa myydä, itsellä jäi myymättä vain ihan muutama tuote. Myyntituotto oli ehkä pieni pettymys, mutta toisaalta johtunee siitä, että tuotteet hinnoitellaan ostavan asiakkaan näkökulmasta edulliseksi. Kaikenkaikkiaan voin lämpimästi suositella tätä kirppispalvelua kaikille!

9 kuukautta sitten
Tiina
4/5

Myyntipalvelu oli näppärä vaikkakin melko kallis myyjän työmäärään nähden. Pienten vaatteiden silittely vei aikaa ja halvimpien kohdalla se ei vastannut saatua hintaa. Hinnoittelu oli osan tuotteiden kohdalla matalampi ja osan tuotteiden kohdalla korkeampi, kuin olin itse ajatellut.

Käytän myös jatkossa varmasti palvelua, mutta valitsen myyntiin menevät huolellisemmin, jotta oma työ vs. tuotto olisivat keskenään paremmassa balanssissa.

9 kuukautta sitten
Johanna
4/5

Palvelu on nopeaa ja sujuvaa.
Ei todellakaan tarvitse itse muistella mitään päivämääriä kun Kida muistuttaa. Hinnoittelu tuotteille on kohtuullinen. Mahtavan Kirpparikalle avulla pystyy reaaliajassa katsomaan miten myynti sujuu.
Ainoa miinus että myyntijaksot täyttyvät liian nopeasti!

9 kuukautta sitten
Päivi
4/5
9 kuukautta sitten
Anu
4/5
9 kuukautta sitten
Sini
4/5

Kidian palvelu on vaivaton tapa päästä lastenvaatteista ja leluista eroon. Voittoa ei juuri jää itselle perusvaatteilla ja leluilla, mutta siinä säästää aikaa ja jatkokierrätys Hopelle on hyvä lisäpalvelu.

9 kuukautta sitten
Sunita
4/5

Helppo ja vaivatonta palvelua

10 kuukautta sitten
Nimetön
4/5

Palvelu toimi todella hyvin ja helposti. Myyntiä oli jännittävää seurata itse netissä. Ainoa moite oli mielestäni täyspalvelun kova hinta ja 50% myyntiprovisio sekä tuotteiden hinnoittelu liian halvaksi (suurin osa). Tienaamaan tällä ei missään nimessä pääse. Positiivista oli se, että kaupaksi meni tällä kertaa sellaisiakin tuotteita paljon, joita en itse ole saanut muuta kautta myydyksi eli pääsi helposti eroon turhista kamppeista.

10 kuukautta sitten
Nimetön
4/5

Palvelu toimi pääosin hyvin. Myyntijakson alkamisajankohtaa oli muutettu kysymättä, mikä olisi voinut harmittaa, jos olisi jäänyt enemmän myymättä, kun olin valikoinut päiväkodin aloitukseen meneviä asioita. Nyt sillä ei kuitenkaan ollut merkitystä mutta ehkä asiakkaalta voisi kysyä, jos suurempi heitto. Mynninseuranta ja tilitys toimivat oikein hyvin ja hinnoittelu oli ok.

10 kuukautta sitten
Kaisa
4/5

Hyvin meni vaatteet kaupaksi ja helppo ja toimiva palvelu.

10 kuukautta sitten
Anna
4/5
10 kuukautta sitten
Niina
4/5

Kauppa kävi hyvin, ja vain muutamia tuotteita jäi myymättä. Palvelu on jonkin verran hintava, mutta todella toimiva ja vaivaton.

10 kuukautta sitten
Nimetön
4/5

Myyntipalvelu on vaivatonta ja kätevää! Tosin tuotteille voisi laittaa hieman korkeammat hinnat. Myymälä on siisti ja sieltä löytää tarvitsemansa nopeasti, kun tuotteet on esillä kokojen mukaan!

10 kuukautta sitten
Tuija
4/5

Helppoa ja vaivatonta!

10 kuukautta sitten
Nimetön
4/5
10 kuukautta sitten
Tiina
4/5
10 kuukautta sitten
Veera
4/5

Mahtava ja helppo palvelu.

10 kuukautta sitten
Mari
4/5

Palvelu toimi hyvin mutta kohtuuttoman kallis. Kidialle jää aina yli puolet tuotoista mikä tuntuu tosi paljolta kun kirppisvaatteiden hinnat on pieniä muutenkin. Myyjälle aika pieni porkkana siis!

10 kuukautta sitten
Nimetön
4/5

Vaatteiden myyminen sujui äärettömän helposti ja mukavasti.

10 kuukautta sitten
Nimetön
4/5

Muuten olen tyytyväinen, mutta vähän jäi harmittamaan, kuinka monta hyväkuntoista tuotetta ei otettu myyntiin esim pesunukan takia. Silti samaan aikaan ostin ei-merkkiä olevan tuotteen, jossa huomasin kotiin päästyäni polvessa olevan reiän. Luotin siis oman kokemukseni pohjalta, ettei tuotetta tarvitse "syynätä", koska omankin myynnin kohdalla oli niin tarkkaa.

Muiden tuotteiden myynti meni oikein näppärästi.

11 kuukautta sitten
Jenni
4/5

Ihan superhelppo tapa kierrättää lastenvaatteet! Mahtavaa kun myyntiä voi myös seurata reaaliajassa, ja että myyntiin voi tuoda myös pienemmän määrän kerralla (40 tuotetta). Iso suositus!

11 kuukautta sitten
Elina
4/5

Ihanan vaivatonta kiireiselle kotiäidille ja ihanaa kun vaatteet kiertävät:)

11 kuukautta sitten
Nimetön
4/5

Heippa, myyntijakso sujui odotettua paremmin ja 40 tuotteesta vain yksi jäi myymättä!

11 kuukautta sitten
Riikka
4/5

Olin tyytyväinen palvelun helppouteen. Kaikki toimi mutkattomasti. Hieman harmitti kun myyntivoitosta yli puolet menee palvelun ylläpitämiseksi ja mielestäni olisikin kiva että varausmaksu vähennettäisiin kokonaismyynnistä ja jäljelle jäävästä maksusta maksettaisiin 50%.

11 kuukautta sitten
Suvi
4/5

Palvelu on ihanan vaivaton ja helppo, järjestelyt ovat sujuvat. Tavara käy erinomaisesti kaupaksi! Ainut miinus korkeasta hinnasta - korkeahkon provision (tämä kyllä mielestäni perusteltu täyspalvelussa) lisäksi tuntuu varsin tylsältä maksaa suurehko varausmaksu.

11 kuukautta sitten
Nimetön
4/5

Vaivaton ja helppo. Myynnin seurannasta plussaa.

11 kuukautta sitten
Nimetön
4/5

Myyntiä tuli hurjan hyvin, ainoastaan kaksi tuotetta jäi myymättä! Todella kätevä tapa myydä eteenpäin lastentavaraa. Ainoa miinus oli että yksi myytävistä tavaroista oli kadonnut jakson aikana.

11 kuukautta sitten
Nimetön
4/5

Myynti oli erittäin helppoa ja vaivatonta. Tykkään myös ostajana siitä kun tuotteet on koottain.

11 kuukautta sitten
Tanja
4/5
11 kuukautta sitten
Tiina
4/5

Kaikki toimi tosi näppärästi. Pieni miinus tuli siitä, että osa tuotteista meni minusta vähän halvalla hinnalla, mutta toisaalta olin tyytyväinen, ettei juuri mitään jäänyt myymättä. Muistutusviesti myyntijakson alusta olisi ollut hyvä, muistelen että ekalla myyntikerralla sellainen tuli, mutta nyt toisella ei.

Annan myös palautetta asiakkaana tässä samalla. Kiitos, että olette saaneet kerättyä sellaisen valikoiman, että joka kerta löytää hyvin ostettavaa! Kenkä- ja leluvalikoima on erittäin hyvä myös!

12 kuukautta sitten
Nimetön
4/5

Kaikki myyntiin liittyvä oli helppoa ja palvelu ystävällistä!

12 kuukautta sitten
Jenni
4/5

Todella hyvää asiakaspalvelua, tuotteet hyvin esillä ja suuri osa myydyistä tuotteista meni kaupaksi sekä itselle todella vaivatonta kun myymälä huolehtii hinnoittelusta ja tuotteiden esillepanosta.

12 kuukautta sitten
Anne
4/5

Kidian palvelu oli vaivatonta ja myyntijakso riittävän pitkä, jotta suurin osa vaatteista tuli myydyksi. Hinnat oli aseteltu niin, että vaatteet menevät kaupaksi. Kun vaatteet ovat myynnissä koottain, moni asiakas löytää etsimänsä nopeammin eikä turhaan etsiskelyyn mene aikaa. Myymälä on siisti ja sieltä on itsekin kiva tehdä aina löytöjä.

12 kuukautta sitten
Jenni
4/5

Hyvin vaivaton ja helppo palvelu, tuotteet todella menivät kaupaksi. Maksuton jatkokierrätys loistava!

12 kuukautta sitten
Riikka
4/5
12 kuukautta sitten
Karoliina
4/5

Myynti sujui mukavasti ja kauppa on ihana ja tärkeä, kaivattu lisä lastenvaatemarkkinoille Helsingissä. Ainoa, mitä jäin ihmettelemään, oli se että myyntijaksoani siirrettiin päivän varoitusajalla viikkoa eteenpäin. Jakso siirtyi niin, että siihen ajoittui mm vappu, jolloin asiakkaita oli varmasti vähemmän.

12 kuukautta sitten
Nimetön
4/5
12 kuukautta sitten
Maria
4/5

Vaatteiden myynti oli todella helppoa. Vaatteiden hinnoittelu oli mielestäni melko matala, mikä vaikutti tuottoon.

12 kuukautta sitten
Emilia
4/5

Vaivaton ja reilu tapa myydä pieneksi jääneet lastenvaatteet ja muut tavarat. Käytän varmasti uudelleen.

12 kuukautta sitten
Nimetön
4/5

hienoa, että Herttoniemessä on vihdoin korkealaatuinen käytettyjen tavaroiden kauppa!

12 kuukautta sitten
Nimetön
4/5

Toimiva ja lähes vaivaton (tuotteiden silittäminen oikeastaan ainoa vaiva) palvelu. Myymättä jäi 5/120 tuotetta eli hyvä myyntiprosentti. Joihinkin tuotteisiin olisin toivonut korkeampaa myyntihintaa (uskon, että olisi mennyt niinkin).

12 kuukautta sitten