Miksi kannattaa myydä lastenvaatteet Kidian täyspalvelulla?

Me Kidialla myymme ilolla ja ammattitaidolla lastenvaatteet ja -tarvikkeet puolestasi! Voit luottaa palveluumme, sillä meillä on vuosien kokemus lastenvaatteiden kirpparimyynnistä. Me pidämme huolen tavaroistasi ja etsimme niille uuden kodin. Suosittu myymälämme sijaitsee vilkkaalla paikalla Kauppakeskus Hertsissä Herttoniemessä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Lue kymmenen syytä, miksi kannattaa myydä Kidialla ja varaa heti oma kirpparipalvelusi!

Säästät omaa aikaasi
Ei siivottavaa myyntipöytää
Rajattomasti esillepanotilaa
Vaatteet esillä kokojen mukaan
10 päivää myyntiaikaa
Vaatteet kiertävät nopeasti
Voit seurata myyntiä reaaliajassa
Nopeat ja luotettavat tilitykset
Maksuton jatkokierrätys
Ammattimainen palvelu
Voit toimittaa tuotteet myös postitse
Markkinoimme tuotteita aktiivisesti

1. Myyminen Kidialla on todella vaivatonta

Me Kidialla uskomme, että kierrättämisen tulisi olla mahdollisimman helppoa. Siksi haluamme tarjota sinulle vaivattoman tavan laittaa tarpeettomat lastenvaatteet ja muut tarvikkeet kiertoon. Sinun ei tarvitse koskaan huolehtia myyntipaikan järjestelystä tai esillepanosta – me hoidamme kaiken puolestasi hinnoittelusta vaatteiden henkarointiin.

Voit tuoda meille myyntiin lastenvaatteita, -kenkiä, leluja, kirjoja sekä muita lapsiin ja perhe-elämään liittyviä tuotteita. Lastenvaatteita voit tuoda kaikissa kokoluokissa vauvoista koululaisiin ja teini-ikäisiin asti. Otamme myyntiin myös vaatteita odotus- ja imetysaikaan.

2. Siisti myymälämme tekee kirppariostamisen helpoksi

Kaunis second hand -myymälämme on mukava paikka tehdä ostoksia, mikä on toki myyjänkin etu. Kidia on paljon enemmän kuin perinteinen itsepalvelukirpputori, sillä meidän myymälässämme kaikki vaatteet on lajiteltu esille siististi kokojen mukaan. Meiltä löydät erillisen suositun leluosaston ja ihanan vauvanvaatteiden ja -tarvikkeiden osaston. Kidian myymälästä ei löydy epämääräisiä vaatekasoja tai ajelehtivia eksyneitä tuotteita. Kaikki vaatteet ja muut tavarat ovat kauniisti ja myyvästi esillä omilla osastoillaan. Tämä helpottaa löytöjen tekemistä ja tarkoittaa siis sinulle parempia myyntituottoja!

3. Olemme kirpparimyynnin ammattilaisia

Meillä Kidialla on vuosien kokemus lastenvaatteiden kirpparimyynnistä. Olemme hinnoitelleet vuosien varrella satoja tuhansia vaatteita ja tunnemme erittäin hyvin lastenvaatteiden jälleenmyyntiarvon ja trendit. Tiedämme, millä hinnoilla vaatteesi ja muut lastentarvikkeesi kannattaa myydä, jotta saat parhaan tuoton ja myyntiprosentin.

4. Myymme nopeasti ja tehokkaasti

Meillä Kidialla myyntiin tulleet tavarat myydään supertehokkaasti! Suositussa myymälässämme tavarat kiertävät todella vauhdikkaasti, kun ne ovat siistejä, silitettyjä ja kysynnän mukaisia. Keskimääräinen myyntiprosenttimme on reippasti yli 80% ja keskimääräinen bruttotuotto jaksoilla on yli 300€.

5. Varaaminen onnistuu helposti verkossa

Lastenvaatekirpparin myyntipalvelumme on helppoa varata verkossa. Näet heti vapaat ajat ja voit tehdä varauksen tuossa tuokiossa. Sinun tulee vain valita sopiva ajankohta ja myytävien tuotteiden määrä. Lisää palvelu ostoskoriin ja siirry kassalle maksamaan käsittelymaksumme. Saat meiltä paluupostissa tarkemmat ohjeet ennen myyntipalvelusi alkua.

6. Sinun ei tarvitse hinnoitella tai järjestellä

Kidialla myyminen on todella helppoa, sillä all inclusive -palvelumme kattaa kaiken hinnoittelusta esillepanoon. Sinun ei tarvitse itse päättää hintoja eikä huolehtia hintalappujen kiinnittämisestä tai myyntipaikan järjestelystä. Sinun tehtäväsi on vain valmistella tuotteet myyntikuntoon ja toimittaa ne meille. Me hoidamme hinnoittelun ja kaiken muun puolestasi.

Ei hätää, jos kaikki tuotteet eivät mene kaupaksi alkuperäisellä hinnalla. Alennamme myyntipalvelun loppusuoralla myymättä olevien tuotteiden hintaa automaattisesti, jotta mahdollisimman moni tuotteistasi löytää ostajan. Sinun ei tarvitse itse huolehtia lainkaan hintojen alentamisesta.

7. Voit seurata myyntiä reaaliajassa

Kun olet tuonut tavarat meille, me hinnoittelemme tuotteet ja laitamme ne myyntiin. Voit seurata verkossa tai Kirpparikallen mobiilisovelluksella, kun myymme puolestasi lastenvaatteet, lelut ja muut tarvikkeet. Myynnin seurannasta näet myydyt tuotteet ja kertyneen myyntituoton.

8. Voit lahjoittaa loput hyväntekeväisyyteen kauttamme

Jos et halua enää viedä takaisin kotiin kerran kaapeista siivottuja tavaroita, voimme hoidaa niiden jatkokierrätyksen puolestasi – täysin maksutta. Lahjoitamme kaikki lahjoituskelpoiset tavarat hyväntekeväisyyteen Hope ry:n kautta vähävaraisten perheiden tueksi. Lajittelemme myös poistotekstiilit ja muut jäteläjit asianmukaisesti kierrätykseen.

9. Aktiivinen sometyö tuo lisää asiakkaita

Pidämme aktiivisesti yhteyttä asiakkaisiimme Instagramissa ja Facebookissa. Tavoitamme Instagramin kautta useita kymmeniätuhansia ihmisiä joka kuukausi. Julkaisemme myynnissä olevista tuotteista parhaita tärppejä, joita varataan ahkerasti. Lisäksi esittelemme myymäläämme ja työtämme iloisella aidolla otteella. Aktiivisesta sometyöstämme on hyötyä kaikille myyjillemme, sillä se tuo myymäläämme asiakkaita ja parantaa tuotteiden menekkiä.

10. Saat myyntituotot tilillesi nopeasti ja luotettavasti

Maksamme myyntituottojesi tilityksen luotettavasti ilmoittamallesi pankkitilille. Maksamme tilityksiä useamman kerran viikossa, joten et joudu odottamaan tilitystäsi pitkään! Kirpparikallesta näet tarkan tuotekohtaisen myyntiraportin.


VARAA MYYNTIPALVELU NYT


LUE ASIAKKAIDEMME ARVIOITA

4,6
Perustuu 225 arvosteluun
Showing 65 of 225 reviews (4 star). See all 225 reviews
Johanna
4/5

Myyntipalvelun helppous on etu. Kidian perimä provisio on aika suolainen, mutta ilmeisesti hinnoittelu toimi, koska myyntiin jättämäni tuotteet myytiin kahta lukuunottamatta.

5 päivää ago
Nimetön
4/5

Muuten olin todella tyytyväinen palveluun, sen helppouteen ja tavaroiden menekkiin, mutta provisio 50 % on aika kova.

6 päivää ago
Nimetön
4/5

Palvelu oli vaivaton ja myyntiprosentti todella hyvä. Mahdollisuus jatkokierrätykseen Hopelle on loistava juttu. Muutamia tuotteita olisin itse hinnoitellut hieman korkeammalle, mutta toisaalta myynti oli hyvä ja siten varmasti kompensoi tilannetta. Olen tyytyväinen ja tulen varmasti käyttämään jatkossa palveluanne.

6 päivää ago
Marjut
4/5

Ystävällistä ja tehokasta palvelua. Kannattaa noudattaa Kidian ohjeita sen suhteen, mitä laittaa myyntiin. Erityisesti jos on paljon hieman arvokkaampaa tavaraa tämä on melko vaivaton tapa kierrättää ja hieman tienata.

6 päivää ago
Nimetön
4/5

Olin tyytyväinen vaivattomuuteen. Parin tuotteen jääminen pois myynnistä vähän jäi mietityttämään, mutta muuten olen tyytyväinen.

6 päivää ago
Nimetön
4/5

Kätevä ja vaivaton tapa myydä ylimääräiset lastenvaatteet ja - tarvikkeet.

6 päivää ago
Anu
4/5

Kidian täyspalvelu oli todella helppo tapa myydä lasten vaatteita ja tarvikkeita. Myytävien vaatteiden valinta ja silitys vaativat hiukan panostusta, mutta myyntikin oli sitten huomattavasti parempi kuin odotin. Suosittelen lämpimästi!

7 päivää ago
Noora
4/5
7 päivää ago
Cassandra
4/5

Kiitos myyntijaksosta ja palvelusta! Sain suuren osan tuotteistani myytyä, joten tämä tekikin myyntijaksosta supervaivattoman. Sain mama, sekä bebe tavaraa myytyä samalla vaivalla. Viikon myyntihinta on ehkä hieman korkea jos myy ns.tavallista tavaraa eikä ole arvokkaita merkkituotteita. Suuret kiitokset kuitenkin, teette mahtavaa työtä!

7 päivää ago
Anna-Maria
4/5

Hei, myynti onnistui oikein hyvin ja vaivatonta siitä asti kun toin tavarat. Kuitenkin 120 tuotteen pesu ja silitys oli valtava työ ja koen, että 50% provisio jakson erillisen maksun päälle oli turhan iso. Tämä on myös pohdituttanut kavereitani, joille olen palvelusta kertonut. Olisiko kuitenkin tuoton jako esim. 40/60 tai 45/55 (myyjän hyväksi)? Myyn teillä varmasti jatkossakin, mutta kalliimmat tuotteet kannattaa myydä itse tuoton jäädessä vähän vaatimattomaksi suhteessa suoraan myyntiin. Kiitos silti, huippu palvelu!

7 päivää ago
Maria
4/5

Varausmaksu oli kova, mutta voitto siihen nähden hyvä.

1 viikko ago
Noora
4/5

Kidia on helppo tapa myydä ja kierrättää lastenvaatteita, koska sinun ei tarvitse huolehtia vaatteiden hinnoittelusta eikä esillepanosta itse. Hankin itselleni palvelukokonaisuuden, jossa vein etukäteen määritellyn määrän vaatteita aluksi myyntiin ja ne vaatteet, jotka eivät menneet kaupaksi, Kidia laittoi kiertoon muulla tavoin.

1 viikko ago
Veera
4/5
1 viikko ago
Venla
4/5

Sujuva palvelu, hyvää markkinointia somessa - ja ihanan siisti liiketila! Kiitos ❤️

1 viikko ago
Nimetön
4/5

Nopea ja helppo palvelu. Himpun edullisesti osa vaatteista myytiin mutta hyvä kun menivät kaupaksi.

1 viikko ago
Nimetön
4/5
1 viikko ago
Marika
4/5

Kaikki sujui tosi hyvin ja asiointi oli helppoa ja mukavaa. Kiitos vielä

1 viikko ago
Nimetön
4/5
1 viikko ago
Anna
4/5

Palvelu toimii hyvin ja on vaivaton, ohjeet olivat hyviä. Suosittelen Kidian kaikille lapsiperheille, ja erityisen helpottavaa on se että tavaroita ei tarvitse hakea pois, vaan lahjoitus Hopelle on mahdollinen!

1 viikko ago
Nimetön
4/5

Näppärä ja vaivaton, ja tavara meni yllättävän hyvin kaupaksi lukuunottamatta muutamia aika yläkanttiin hinnoiteltuja ns. merkkituotteita, jotka jäivät sitten myymättä. Parasta kaikessa on, että tavara menee kiertoon sellaiseen kotiin, jolla sille todennäköisesti on käyttöä.

1 viikko ago
Katri
4/5
1 viikko ago
Mirkka
4/5

Myynti oli todella vaivatonta ja kätevää Kidian kautta! Säästyi paljon aikaa ja vaivaa itseltä, ja lähes kaikki myyntiin viedyt vaatteet ja tarvikkeet menivät kaupaksi. Varmasti käytän palvelua jatkossakin.

1 viikko ago
Marja-Leena
4/5

Ihanan helppoa!

1 kuukausi ago
Nimetön
4/5

Myynti oli hyvä, mutta tiettyjen tuotteiden halpa hinta hieman ihmetytti. Tämä varmaan myyntivaltti teillä että tuotteet saa edulliseen hintaan. Myyntiprovisio 50% on todella kova, joten siinä mielessä tuotteiden täytyy todellakin käydä kaupaksi ettei tule persnettoa.

1 kuukausi ago
Elina
4/5

Ihanan helppo ja vaivaton tapa myydä nurkkiin kertyneet lastenvaatteet, lelut ja kirjat. Myös tehokas tapa myydä, itsellä jäi myymättä vain ihan muutama tuote. Myyntituotto oli ehkä pieni pettymys, mutta toisaalta johtunee siitä, että tuotteet hinnoitellaan ostavan asiakkaan näkökulmasta edulliseksi. Kaikenkaikkiaan voin lämpimästi suositella tätä kirppispalvelua kaikille!

2 kuukautta ago
Tiina
4/5

Myyntipalvelu oli näppärä vaikkakin melko kallis myyjän työmäärään nähden. Pienten vaatteiden silittely vei aikaa ja halvimpien kohdalla se ei vastannut saatua hintaa. Hinnoittelu oli osan tuotteiden kohdalla matalampi ja osan tuotteiden kohdalla korkeampi, kuin olin itse ajatellut.

Käytän myös jatkossa varmasti palvelua, mutta valitsen myyntiin menevät huolellisemmin, jotta oma työ vs. tuotto olisivat keskenään paremmassa balanssissa.

2 kuukautta ago
Johanna
4/5

Palvelu on nopeaa ja sujuvaa.
Ei todellakaan tarvitse itse muistella mitään päivämääriä kun Kida muistuttaa. Hinnoittelu tuotteille on kohtuullinen. Mahtavan Kirpparikalle avulla pystyy reaaliajassa katsomaan miten myynti sujuu.
Ainoa miinus että myyntijaksot täyttyvät liian nopeasti!

2 kuukautta ago
Päivi
4/5
2 kuukautta ago
Anu
4/5
2 kuukautta ago
Sini
4/5

Kidian palvelu on vaivaton tapa päästä lastenvaatteista ja leluista eroon. Voittoa ei juuri jää itselle perusvaatteilla ja leluilla, mutta siinä säästää aikaa ja jatkokierrätys Hopelle on hyvä lisäpalvelu.

2 kuukautta ago
Sunita
4/5

Helppo ja vaivatonta palvelua

2 kuukautta ago
Nimetön
4/5

Palvelu toimi todella hyvin ja helposti. Myyntiä oli jännittävää seurata itse netissä. Ainoa moite oli mielestäni täyspalvelun kova hinta ja 50% myyntiprovisio sekä tuotteiden hinnoittelu liian halvaksi (suurin osa). Tienaamaan tällä ei missään nimessä pääse. Positiivista oli se, että kaupaksi meni tällä kertaa sellaisiakin tuotteita paljon, joita en itse ole saanut muuta kautta myydyksi eli pääsi helposti eroon turhista kamppeista.

2 kuukautta ago
Nimetön
4/5

Palvelu toimi pääosin hyvin. Myyntijakson alkamisajankohtaa oli muutettu kysymättä, mikä olisi voinut harmittaa, jos olisi jäänyt enemmän myymättä, kun olin valikoinut päiväkodin aloitukseen meneviä asioita. Nyt sillä ei kuitenkaan ollut merkitystä mutta ehkä asiakkaalta voisi kysyä, jos suurempi heitto. Mynninseuranta ja tilitys toimivat oikein hyvin ja hinnoittelu oli ok.

2 kuukautta ago
Kaisa
4/5

Hyvin meni vaatteet kaupaksi ja helppo ja toimiva palvelu.

3 kuukautta ago
Anna
4/5
3 kuukautta ago
Niina
4/5

Kauppa kävi hyvin, ja vain muutamia tuotteita jäi myymättä. Palvelu on jonkin verran hintava, mutta todella toimiva ja vaivaton.

3 kuukautta ago
Nimetön
4/5

Myyntipalvelu on vaivatonta ja kätevää! Tosin tuotteille voisi laittaa hieman korkeammat hinnat. Myymälä on siisti ja sieltä löytää tarvitsemansa nopeasti, kun tuotteet on esillä kokojen mukaan!

3 kuukautta ago
Tuija
4/5

Helppoa ja vaivatonta!

3 kuukautta ago
Nimetön
4/5
3 kuukautta ago
Tiina
4/5
3 kuukautta ago
Veera
4/5

Mahtava ja helppo palvelu.

3 kuukautta ago
Mari
4/5

Palvelu toimi hyvin mutta kohtuuttoman kallis. Kidialle jää aina yli puolet tuotoista mikä tuntuu tosi paljolta kun kirppisvaatteiden hinnat on pieniä muutenkin. Myyjälle aika pieni porkkana siis!

3 kuukautta ago
Nimetön
4/5

Vaatteiden myyminen sujui äärettömän helposti ja mukavasti.

3 kuukautta ago
Nimetön
4/5

Muuten olen tyytyväinen, mutta vähän jäi harmittamaan, kuinka monta hyväkuntoista tuotetta ei otettu myyntiin esim pesunukan takia. Silti samaan aikaan ostin ei-merkkiä olevan tuotteen, jossa huomasin kotiin päästyäni polvessa olevan reiän. Luotin siis oman kokemukseni pohjalta, ettei tuotetta tarvitse "syynätä", koska omankin myynnin kohdalla oli niin tarkkaa.

Muiden tuotteiden myynti meni oikein näppärästi.

3 kuukautta ago
Jenni
4/5

Ihan superhelppo tapa kierrättää lastenvaatteet! Mahtavaa kun myyntiä voi myös seurata reaaliajassa, ja että myyntiin voi tuoda myös pienemmän määrän kerralla (40 tuotetta). Iso suositus!

4 kuukautta ago
Elina
4/5

Ihanan vaivatonta kiireiselle kotiäidille ja ihanaa kun vaatteet kiertävät:)

4 kuukautta ago
Nimetön
4/5

Heippa, myyntijakso sujui odotettua paremmin ja 40 tuotteesta vain yksi jäi myymättä!

4 kuukautta ago
Riikka
4/5

Olin tyytyväinen palvelun helppouteen. Kaikki toimi mutkattomasti. Hieman harmitti kun myyntivoitosta yli puolet menee palvelun ylläpitämiseksi ja mielestäni olisikin kiva että varausmaksu vähennettäisiin kokonaismyynnistä ja jäljelle jäävästä maksusta maksettaisiin 50%.

4 kuukautta ago
Suvi
4/5

Palvelu on ihanan vaivaton ja helppo, järjestelyt ovat sujuvat. Tavara käy erinomaisesti kaupaksi! Ainut miinus korkeasta hinnasta - korkeahkon provision (tämä kyllä mielestäni perusteltu täyspalvelussa) lisäksi tuntuu varsin tylsältä maksaa suurehko varausmaksu.

4 kuukautta ago
Nimetön
4/5

Vaivaton ja helppo. Myynnin seurannasta plussaa.

4 kuukautta ago
Nimetön
4/5

Myyntiä tuli hurjan hyvin, ainoastaan kaksi tuotetta jäi myymättä! Todella kätevä tapa myydä eteenpäin lastentavaraa. Ainoa miinus oli että yksi myytävistä tavaroista oli kadonnut jakson aikana.

4 kuukautta ago
Nimetön
4/5

Myynti oli erittäin helppoa ja vaivatonta. Tykkään myös ostajana siitä kun tuotteet on koottain.

4 kuukautta ago
Tanja
4/5
4 kuukautta ago
Tiina
4/5

Kaikki toimi tosi näppärästi. Pieni miinus tuli siitä, että osa tuotteista meni minusta vähän halvalla hinnalla, mutta toisaalta olin tyytyväinen, ettei juuri mitään jäänyt myymättä. Muistutusviesti myyntijakson alusta olisi ollut hyvä, muistelen että ekalla myyntikerralla sellainen tuli, mutta nyt toisella ei.

Annan myös palautetta asiakkaana tässä samalla. Kiitos, että olette saaneet kerättyä sellaisen valikoiman, että joka kerta löytää hyvin ostettavaa! Kenkä- ja leluvalikoima on erittäin hyvä myös!

5 kuukautta ago
Nimetön
4/5

Kaikki myyntiin liittyvä oli helppoa ja palvelu ystävällistä!

5 kuukautta ago
Jenni
4/5

Todella hyvää asiakaspalvelua, tuotteet hyvin esillä ja suuri osa myydyistä tuotteista meni kaupaksi sekä itselle todella vaivatonta kun myymälä huolehtii hinnoittelusta ja tuotteiden esillepanosta.

5 kuukautta ago
Anne
4/5

Kidian palvelu oli vaivatonta ja myyntijakso riittävän pitkä, jotta suurin osa vaatteista tuli myydyksi. Hinnat oli aseteltu niin, että vaatteet menevät kaupaksi. Kun vaatteet ovat myynnissä koottain, moni asiakas löytää etsimänsä nopeammin eikä turhaan etsiskelyyn mene aikaa. Myymälä on siisti ja sieltä on itsekin kiva tehdä aina löytöjä.

5 kuukautta ago
Jenni
4/5

Hyvin vaivaton ja helppo palvelu, tuotteet todella menivät kaupaksi. Maksuton jatkokierrätys loistava!

5 kuukautta ago
Riikka
4/5
5 kuukautta ago
Karoliina
4/5

Myynti sujui mukavasti ja kauppa on ihana ja tärkeä, kaivattu lisä lastenvaatemarkkinoille Helsingissä. Ainoa, mitä jäin ihmettelemään, oli se että myyntijaksoani siirrettiin päivän varoitusajalla viikkoa eteenpäin. Jakso siirtyi niin, että siihen ajoittui mm vappu, jolloin asiakkaita oli varmasti vähemmän.

5 kuukautta ago
Nimetön
4/5
5 kuukautta ago
Maria
4/5

Vaatteiden myynti oli todella helppoa. Vaatteiden hinnoittelu oli mielestäni melko matala, mikä vaikutti tuottoon.

5 kuukautta ago
Emilia
4/5

Vaivaton ja reilu tapa myydä pieneksi jääneet lastenvaatteet ja muut tavarat. Käytän varmasti uudelleen.

5 kuukautta ago
Nimetön
4/5

hienoa, että Herttoniemessä on vihdoin korkealaatuinen käytettyjen tavaroiden kauppa!

5 kuukautta ago
Nimetön
4/5

Toimiva ja lähes vaivaton (tuotteiden silittäminen oikeastaan ainoa vaiva) palvelu. Myymättä jäi 5/120 tuotetta eli hyvä myyntiprosentti. Joihinkin tuotteisiin olisin toivonut korkeampaa myyntihintaa (uskon, että olisi mennyt niinkin).

5 kuukautta ago