Lopettavan myyjän ohjeet

Tältä sivulta löydät lopettavan myyjän ohjeet ja tietoa siitä, miten toimia myyntijakson päättymisen yhteydessä

1. NÄET PÄÄTTYMISPÄIVÄN KIRPPARIKALLESTA

Myyntijaksoosi sisältyy vähintään 10 myyntipäivää. Käytännössä myyntipäiviä voi kertyä enemmänkin, sillä keräilemme aina useamman myyjän tavarat kerralla myynnistä. Oman jaksosi päättymispäivä on näkyvillä Kirpparikallen kohdasta omat varaukset. Voit noutaa myymättä jääneet tavarat tästä seuraavana päivänä.

2. SAAT ILMOITUKSEN KUN MYYNTIJAKSOSI ON PÄÄTTYNYT

Kun olemme keräilleet myymättä jääneet tavarat pois myynnistä ja pakanneet ne sinulle valmiiksi, lähetämme sinulle ilmoituksen sähköpostilla ja tekstarilla. Myymättä jääneitä tavaroita ei voi tulla noutamaan ennen kuin olet saanut ilmoituksen.

3. VALITSE HALUATKO MAKSUTTOMAN JATKOKIERRÄTYKSEN

Voit valita, haluatko myymättä jääneet tavarat takaisin itsellesi vai haluatko, että me hoidamme niiden jatkokierrätyksen puolestasi.

Ilmoita meille sähköpostitse (info@kidia.fi), jos haluat maksuttoman jatkokierrätyksen. Tällöin toimitamme puolestasi myymättä jääneet tuotteet eteenpäin joko hyväntekeväisyyskohteisiin tai soveltuvasti lajiteltuna jätekierrätykseen. Olemme erittäin huolellisia valitsemiemme kohteiden suhteen. Toimitamme kaikki lahjoituskelpoiset tuotteet ensisijaisesti Hope ry:lle. Sellaiset tekstiilit, joita ei voi lahjoittaa eteenpäin, toimitamme Sortti-asemalle poistotekstiilien keräykseen. Muut tuotteet lajittelemme asianmukaisesti oikeaan jätekeräykseen.

Voit halutessasi myös noutaa osan myymättä jääneistä tavaroista ja jättää noudon yhteydessä osan jatkokierrätykseen. Voit tarkastaa, mitä tuotteita on jäänyt myymättä Kirpparikallen avulla. Katso tarkemmat ohjeet kohdasta 5.

4. NOUDA MYYMÄTTÄ JÄÄNEET 5 PÄIVÄN KULUESSA

Kun olet saanut ilmoituksen myyntipalvelun päättymisestä, sinulla on 5 päivää aikaa noutaa myymättä jääneet tavarat myymälästämme. Ilmoitathan meille, jos tarvitset jostain syystä lisäaikaa.

Tämän jälkeen lajittelemme tavarat jatkokierrätykseen, eikä sinulla ole enää mahdollisuutta saada omia myymättä jääneitä tavaroita takaisin.

5. KATSO MYYNTIRAPORTTI KIRPPARIKALLESTA

Löydät Kirpparikallesta myynnin seurannan, josta näet kertyneen myyntituottosi ja myydyt tuottet. Emme toimita erillistä paperista myyntiraporttia myyntipalvelun päättyessä.

Kirjaudu KirppariKalleen ja siirry kohtaan myynnin seuranta. Saldo kertoo sinulle kertyneen myyntituoton määrän, kun myyntipalvelusi on käynnissä. Sen alapuolelta näet listan myydyistä tuotteista. Huomaathan, että saldosta vähennetään vielä myyntiprovisio tilityksen yhteydessä.

Kun tilityksesi siirtyy maksuun ja myyntipalvelu on päättynyt, saldo muuttuu nollaksi. Tällöin näet tarkemman tilitysraportin kohdasta Näytä tilitykset.

6. KATSO MYYDYT JA MYYMÄTTÖMÄT TUOTTEET

Kirpparikallesta näet myös sen, mitä tuotteita on jäänyt myymättä. Pääset tarkastamaan tuotteiden myyntitilanteen vain Kirpparikallen verkkosivuilta (ei siis mobiilisovelluksen kautta) klikkaamalla omalta sivultasi ensin Tuotteiden hinnoittelu, sitten kaikki tuotteet ja myymättömät.

Jos sinulla on ollut useampia myyntijaksoja, voit myös klikata viimeisimmän tarra-arkin kohdalta näytä tuotteet, jolloin näet, mitkä tuotteet on jo myyty.

Kirjaamme Kirpparikalleen omalle tarra-arkille myös ne tuotteet, joita emme ole laittaneet myyntiin.

7. MUISTA LISÄTÄ TILINUMERO KIRPPARIKALLEEN

Lisää oma tilinumerosi omiin tietoihisi Kirpparikallessa. Emme ota vastaan tilinumerotietoja mitään muuta kautta tietoturvasyistä. Huomaathan, ettei tilinumeroa voi lisätä Kirpparikallen mobiilisovelluksella.

8. SAAT TILITYKSEN, KUN OLET NOUTANUT MYYMÄTTÄ JÄÄNEET TAI ILMOITTANUT JATKOKIERRÄTYKSESTÄ

Maksamme tilityksen sinulle 2-3 arkipäivän kuluessa siitä, kun olet noutanut omat myymättä jääneet tuotteesi tai valinnut niille jatkokierrätyksen.