Turvallisuus on meille tärkeää

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeä asia. Pyrimme kaikin tavoin huomioimaan, että voit asioida liikkeessämme turvallisin mielin covid-19 -tilanteesta huolimatta. Seuraamme tarkkaan viranomaisohjeita. (Uudenmaan alueelliset suositukset.)

Olemme laatineet Etelä-Suomen aluehallintoviraston vaatiman tartuntatautilain 58 h §:n mukaisen suunnitelman lähikontaktien estämiseksi tiloissamme. Varmistamme, etteivät henkilöt joudu keskenään lähikontaktiin tiloissamme. Lähikontakti tarkoittaa fyysistä kontaktia tai oleskelua kasvotusten tai samassa tilassa alle kahden metrin etäisyydellä yli 15 minuutin ajan.

Huomioimme, ettei myymälässämme ei ole yhtä aikaa liian suurta määrää asiakkaita. Toivomme, että ymmärrät, jos joudumme rajoittamaan hetkellisesti asiakkaiden määrää. Myymälämme aukioloajat ovat laajat, joten uskomme, että sopu sijaa antaa myös näissä poikkeusoloissa.

  • panostamme pintojen jatkuvaan siivoukseen
  • käytämme maskia
  • huolehdimme käsihygieniasta
  • emme tule sairaana töihin

Hertsin kauppakeskuksessa kaikki yleisten tilojen pinnat myymälöiden ulkopuolella on käsitelty nanoteknologiaan perustuvalla pinnoitteella, joka ehkäisee koronaviruksen leviämistä. Nanoksi-pinnoite luo käsiteltävälle pinnalle kestävän ja täysin ihmisille ja ympäristölle vaarattoman näkymättömän kalvon. Katalyysipinnoitus desinfioi pintoja jatkuvasti aina, kun siihen kohdistuu valoa. Tätä pinnoitetta on käytetty Hertsin kaikissa kaiteissa, hissin painikkeissa, kosketusnäytöissä, wc-tiloissa jne.

Näin voit omalta osaltasi auttaa

Second hand -ostoksia tehdessä ja rekkejä selatessa on hyvin tärkeää kunnioittaa turvavälejä. Anna tilaa äläkä mene liian lähelle toisia asiakkaita tutkimaan valikoimaa.

Noudata turvaväliä myös jonottaessasi.

Pese tai desinfioi kädet ennen myymälässämme asiointia. Meillä on myymälässä runsaasti käsien desinfiointiainetta tarjolla.

Käytä maskia, jos se suinkin on sinulle mahdollista.

Ennen kaikkea pidä turvallisuus mielessä ja jää kotiin, jos tunnet olosi sairaaksi. Ethän tule myöskään sairaan lapsen kanssa myymäläämme.

Toivomme, että vältät käteismaksua, kun se on mahdollista.

Pysytään terveinä ♥️