Lue asiakkaidemme arvosteluita palvelustamme

4,6
Perustuu 260 arvosteluun
Showing 176 of 260 reviews (5 star). See all 260 reviews
 1. Tanja

  Nettisivujen ohjeet hyvistä myyntituotteista olivat mielestäni oikein mainiot. Olin myös tyytyväinen myyntiin, joka vastasi hyvin keskimääräistä myyntiä Kidiassa – ei tarvinnut itse arpoa sopivia hintoja.

 2. Nimetön

  Ihana liike ja näppärästi hoitui myyminen ❤️

 3. Nimetön

  Olin erittäin tyytyväinen Kidian palveluun ja myyntiin. 80 tuotteesta ihan pari hassua jäi myymättä ja tuottoakin tuli oikein mukavasti. Voin ehdottomasti suositella Kidiaa kaikille ja olen suositellutkin.

 4. Laura

  Nettisivuilla on tosi kattavasti tietoa myyntijaksoista, niiden keskimääräisistä tuotoista, sesongin kysynnästä ja muusta myynnin edistämisestä. Oli helppoa ja jopa vähän koukuttavaa seurata oman myynnin etenemistä järjestelmästä. Säästin todella paljon aikaa ja vaivaa verrattuna siihen, että olisin myynyt vaatteet itse. Ja mieltä lämmittää ajatus siitä, että rakastetut vaatteet vielä jatkavat elämäänsä.

 5. Johanna

  Kidia on ehdottomasti vaivattomin ja mukavin tapa kierrättää lasten pieniksi jääneet vaatteet. Kidiassa on todella mukava palvelu ja reilut hinnat. Siellä on aina mukava poiketa.

 6. Salla

  Kaikki toimii niin mutkattomasti! Aina tarttuu myös jotakin mukaan.

 7. Nimetön

  Olin tyytyväinen palveluun, myyntitulos oli hyvä ja tämä tuntui helpolta ja vaivattomalta tavalta kierrättää lapseni vaatteita. Aion varmasti käyttää palvelua uudelleen. Kiitos! 🙂

 8. Annukka

  Tosi vaivatonta! Kirppari-Kallesta oli koukuttavaa seurata myyntiä reaaliajassa.

 9. Susanna

  Asiantuntevaa toimintaa, loistavaa palvelua!

 10. Nimetön

 11. Kati

  Kätevä systeemi. Selkeät ohjeet vaatteiden kunnosta ja merkeistä. Oma aika ei tuhlaannu siihen, että pitää ravata järjestämässä pöytää, joka pahimmillaan on sotkuinen kun ehtii selkänsä kääntää. Tavara todellakin liikkuu ja myynnin näkee suht reaaliajassa.

 12. Sofia

  Kiitos! tosi kiva liike ja henkilökunta ja täyspavelu tosi kätevä. Suosittelen!

 13. Linda

  Kivasti hoitui. Melkein kaikki meni kaupaksi ja loppulahjoitus toimi myös hyvin. Kaksi myyntijaksoa onnistuneesti takana 🙂

 14. Marina K.

  Olen ollut todella tyytyväinen palveluun. Helpottaa hirveästi kun ei itse tarvitse miettiä hinnoittelua vaan ammattilainen hinnoittelee puolestasi. Olen ollut nyt pari kertaa myyjänä ja ihan muutama tuote ei ole mennyt kaupaksi. Viime kerralla suurin osa tuotteistani oli myyty kahden ekan päivän aikana 🤩

 15. Essi

  Vaivaton itselle. Laadukas palvelu. Varaan varmasti pian uuden täyspalvelun.

 16. Taru

  Palvelu oli juuri mitä luvattiin, helppoa ja toimivaa! Ohjeet ja viestintä myyntijaksoon liittyen oli selkeää, ja lähes kaikki tuotteeni myytiin

 17. Kaisa

  Helppo ja vaivaton vaihtoehto kierrättää hyväkuntoisia vaatteita ja saada kierrätyksestä vielä hieman rahaakin.

 18. Jonna

  Olin todella tyytyväinen palveluun. Ainoa ”miinus” oli että tuli myös ostettua aika paljon kun kävin viemässä tavarat myyntiin 🙂

 19. Elina

  Onnistunut myyntikokemus! Vaatteet menivät kivasti kaupaksi hyvillä hinnoilla ja myyntiä oli mukava seurata Kirpparikallesta.

 20. Laura

  Todella
  hyvin suunniteltu palvelukokonaisuus. Tuotteet menivät kaupaksi ja kaikki sujui helposti. Aion tulla myyjäksi toistekin.

 21. Iida

  Olin oikein tyytyväinen myyntijaksooni. Lähes kaikki tuotteet myytiin nopeasti. Tuotteet oli hinnoiteltu järkevästi.

 22. Pinja

  Tämä on niin vaivatonta asiakkaalle ja tuotot ovat aina iloinen yllätys. Olen todella tyytyväinen palveluun.

 23. Siiri

  Ihanaa, että tarkoitatte tälläistä täyden palvelun myyntijaksoa. Sain vihdoin lasten pieniä vaatteita eteenpäin ja tilaa kaappeihin. Tulen jatkossakin käyttämään tätä palvelua.

 24. Sari

  Kaikki sujui todella vaivattomasti, kiitos ystävällisestä asiakaspalvelusta myös!

 25. Nimetön

  Kiitos laadukkaasta palvelusta ja hinnoittelusta. Kiitos, että tuotteet pääsivät myyntiin hetkeä aikaisemmin kuin piti.

 26. Suvi

  Kaikki sujui vaivattomasti ja jokaiseen prosessin vaiheeseen löytyi helposti ohjeet. Olen todella tyytyväinen, että valitsin juuri Kidian!

 27. Laura

  Todella helppo tapa saada pieneksi jääneet lastenvaatteet kiertoon, aivan loistava asiakaspalvelu. Iso suositus ja käytän jatkossakin.

 28. Veera

  Todella helppo täydenpalvelun kirppisjakso. Tavarat menivät hyvin kaupaksi. Sopii täydellisesti kiireiseen elämänvaiheeseen. Aion käyttää palvelua jatkossakin.

 29. Karoliina

  Helppoa ja vaivatonta! Parasta se, ettei tarvitse hakea takaisin myymättä jääneitä tuotteita 🙂

 30. Nimetön

  Kiitos loistavasta konseptista! Saimme myytyä Kidian kautta lähes kaikki myyntiin tuomamamme lastenvaatteet ja seurattua myyntiä reaaliaikaisesti. Uusi myyntijakso on jo varattuna seuraavan sesongin tuotteille. Helppoa ja vaivatonta!

 31. Riikka

  Kidian kautta oli ihana toimia. Vaatteet menivät hurjan hyvin kaupaksi. Hyvää oli se, että koska tiesi että te hinnoittelette, tuli oikeasti kiinnitettyä huomiota siihen että vaatteet olivat siistit ja silitetyt ja hyväkuntoiset.

 32. Nimetön

  Olin todella tyytyväinen Kidian täyspalveluun, ylivoimaisesti suurin osa kirppisvaatteista meni kaupaksi ja ei tarvinnut itse pähkäillä vaatteiden ja tavaroiden hinnoittelua 🙂 Voin lämpimästi suositella tätä palvelua!

 33. Nimetön

  Täyspalvelu toimi loistavasti: piti vain esivalmistella myytävät tuotteet (pesu, tuuletus, pakkaaminen jne.) ja toimittaa tavarat kaupalle, kaikki muu sujui Kidian toimesta. Tavarani menivät hyvin kaupaksi ja myyntiä oli helppo seurata Kirpparikallen kautta. Sain vaatteiden lisäksi myytyä hyvin muitakin lastentarvikkeita. Kidia tarjosi hyvät ohjeet ja ystävällisen palvelun. Käytän palvelua myös jatkossa!

 34. Maria

  Erittäin tyytyväinen – saitte hyvän hinnan hyväkuntoisista vauvanvaatteista, jolloin tilitettäväksi jäi kivan suuruinen summa.

 35. Sara

 36. Laura

  Kaikki meni helposti ja sujuvasti ja kaikki tuotteeni 40 kpl meni kaupaksi myyntijakson aikana 🙂

 37. Mirja

  Hyvä ja toimiva palvelu kaikin puolin 😊

 38. Nimetön

  Tuotteet myivät paremmin, mitä osasin odottaa ja Kidian ohjeistus hyvin myyvistä tuotteista piti todellakin paikkaansa. Ekalla kerralla vaikein vaihe oli valikoida sopivat tuotteet myyntiin ja arvioida, onko tuote vielä myyntikunnossa. Hauskinta oli seurata myyntiä verkkopalvelussa reaaliajassa.

 39. Susanna

  Olen kokenut palvelun erittäin toimivaksi kiireiseen lapsiperhearkeen. Olen hyödyntänyt palveluja n. 2krt vuodessa, jolloin tavaraa ei keräänny liian suuria määriä nurkkiin.
  Ihanan helppoa käydä vain tipauttamassa tavarat, ja seurailla myyntiä verkossa ☺️

 40. Anna

  Tämä oli jo kolmas myyntijakso Kidialla ja kaikki sujui upeasti! Hinnoittelu on järkevää, tavaroista on myyty joka kerta reippaasti yli 90% ja myyntitilitys on saapunut nopeasti. Uusi jakso menee ehdottomasti varaukseen taas ensi keväänä.

 41. Nimetön

  Helppo ja toimiva, tuotto yllätti sekä se että lähes kaikki myyntiin laitetut menivät kaupaksi

 42. Janiina

  Palvelu oli äärimmäisen helppo, ja voittoa tein tuplat siihen, mitä olin arvoinut/toivonut etukäteen. Loistava palvelu, jota tulen käyttämään säännöllisesti jatkossakin. 🙂

 43. Niina

 44. Maria

  Kaikki toimi saumattomasti jakson varaamisesta myyntien tilitykseen asti. Myyntijakson aikana pystyy netissä seuraamaan miten tavarat menevät kaupaksi ja arvostan erityisesti sitä, että tuotteet on selkeästi nimetty järjestelmään. 👌🏻

 45. Mira

  Vaatteet meni hyvin kaupaksi ja myymättä jääneiden vaatteiden jatkokierrätys Hopen kautta on aivan huippu asia! Nykyaikaista kaupankäyntiä ja hyvän asian tukemista niin monella tasolla. Kiitos taas!

 46. Tuula

 47. Nimetön

  Selkeät ohjeet ja palvelun hinnoittelu. On erinomaista, että myynnin etenemistä voi seurata Kirpparikallesta. Lisänä toivoisin vielä, että Kirpparikallesta näkyisi suoraan myytyjen tuotteiden yhteislukumäärä. Kiitos lapsiperheen arkea helpottavan konseptin kehittämisestä!

 48. Nimetön

  Erittäin sujuva palvelu, jota tulen varmasti käyttämään vielä useita kertoja!

 49. Nimetön

 50. Annu

  Tämän helpompaa ei lastenvaatteiden ja tarvikkeiden myyminen voi olla! Kidialla on ihanan ystävällistä henkilökuntaa ja joustavaa palvelua. Kirpparikallesta oli hauska seurata myynnin etenemistä ja Kidian kautta lähes kaikki myytäväksi tuomani vaatteet, lelut, kirjat ja lastenhoitotarvikkeet löysivät uuden kodin. Aion jatkossakin hyödyntää Kidian palveluita!

 51. Mari J.

  Loistava, todellakin vaivaton täyspalvelu! Harjaantuneet silmät olivat karsineet tahraiset ja rikkinäiset vaatteet myynnistä, kiva tietää, että myynnissä on vain käyttökelpoista. Hinnat tuotteille olivat osuvat, kauppa kävi. ”Tavistuotteillakin” voittoa tuli mukavasti. Ostan palvelun uudelleenkin!

 52. Mari

  Kierrätettävien vaatteiden pesussa ja silittämisessä oli mulle urakkaa aivan riittämiin. Helpotus jättää hinnoittelu ammattilaisille! Kirppari-Kalle oli loistava lisä kokonaisuuteen. Myynti ja hinnoittelu tosi läpinäkyvää. Kidian kävijämäärät näyttävät takaavan hyvän myynnin. Erityisesti kengät löysivät kierrättäjänsä. Kidian nettisivujen kuvaukset ja ohjeistukset on kirjoitettu tosi huolellisesti, niistä sai selkeän kuvan siitä, mikä Kidiassa liikkuu.

 53. Nimetön

  Helppoa ja hyvät myyntivoitot. Käytän jatkossakin

 54. Heli

  Erinomaisen toimiva palvelupaketti kaikkinensa. Ystävällinen kohtaaminen asioidessa. Ehdottoman suositeltava homma!

 55. Taru M.

  Palvelu oli ensiluokkaista! ihanan helppo tapa siirtää meille pieneksi jääneitä vaatteita uusille omistajilleen.

 56. Matleena M.

  Vaivaton ja ihana palvelu kiireisen arjen keskelle. Homma toimi mutkitta ja tuotteet oli osattu hinnoitella selvästi oikein, kun melkein kaikki tuotteet meni melko nopeasti ja sellaisilla hinnoilla, joihin olin itse todellakin tyytyväinen. Nyt on kaapeissa taas tilaa!

 57. Nimetön

  Helppoa ja sujuvaa

 58. Kaisa

  Tosi hyvä myyntijakso! Tuotteet myi paremmin kuin ensimmäisellä jaksollani, vaikka sekin oli ihan hyvä. Ehkä olin lukenut hyvin ohjeenne ja myin merinovillaa ja talvihaalareita juuri oikeaan aikaan 😉

 59. Anne-Mari

  Kidian palvelu toimi täydellisesti ja oli ihanan vaivatonta. Oli kiva pystyä seuraamaan myyntiä netissä. Tuotteiden hinnoittelu onnistui mielestäni myös hyvin. Ainakin tällä kertaa omat tavarani menivät todella hyvin kaupaksi ja tuon varmasti lisää myyntiin uudelleen.

 60. Hanna

  Todella toimiva ja vaivaton konsepti! Tulen käyttämään jatkossakin. 🙂

 61. Anni

  Kiitos, vaatteiden myynti oli ihanan helppoa ja kaikki sujui ilman mitään turhaa säätöä. Vaatteet menivät hyvin kaupaksi. Varmasti olen jatkossakin asiakas.

 62. Henna

  Kaikki sujui hienosti ja vaatteet menijät kaupaksi todella hyvin. Toimintamalli oli selkeä, kuten myös nettisivujen ohjeet ja myyjälle tulevat mailit. Myymälä on siisti ja sieltä on helppo tehdä löytöjä. Ehdottomasti käytän palvelua uudelleen. Vahva suositus!!!

 63. Sofia

  Toista kertaa myymässä Kidialla ja taas erittäin tyytyväinen! Yli 80% myyntiin viedyistä tuotteista meni ja loput kätevästi suoraan kierrätykseen. Tuottokin myös jälkeen mukava!

 64. Nimetön

  Kidian täyspalvelu sopi minulle todella hyvin, sillä en olisi jaksanut itse myydä pieneksi jääneitä vaatteita, enkä olisi osannut itse hinnoitella tuotteita sopivalla tavalla.

 65. Nimetön

  Minulla on ollut myyntipalvelu nyt kesän ja syksyn aikana useamman kerran ja olen ollut tyytyväinen koko prosessiin. Kaikki sujuu mutkattomasti: sähköpostiin tulee muistutukset myyntijaksoon valmistumisesta, tavaroiden viemisestä ja myymättä jääneiden tavaroiden hausta/lahjoituksesta. Myynti on ollut hyvää huomioiden, että olen myynnit pääosin merkitystä vaatetta, joista osa ollut jo toisella kierroksella. Asiakaspalvelu on nopeaa ja ystävällistä. Suosittelenkin palvelua lämpimästi kaikille.

 66. Kukka

 67. Laura

  Ihanan helppo konsepti ja myynti onnistunut aina todella hyvin.

 68. Kaisa

  Palvelu toimi hyvin ja tavaroista pyydetyt hinnat sopivia.

 69. Nimetön

 70. Nimetön

  Täydellistä palvelua!

 71. Maarit

  Superhelppoa myyjän kannalta!

 72. Tea

 73. Elina

  Kidian palvelu on täydellinen kaikille vanhemmille joilla ei ole aikaa tai kiinnostusta hoitaa vaatteiden kierrätystä tai myymistä itse. Palvelu toimi superhyvin ja yhtä tuotetta lukuunottamatta kaikki myyntiin viemäni tuotteet myytiin ennen myyntijakson päättymistä. Korvaus oli myös suurempi kuin mitä ikinä olisin ns.tavallisella kirpputorilla saanut. Tämän kaltainen palvelu kannustaa ainakin itseäni ostamaan laadukkaasti valmistettuja lastenvaatteita kun tietää että ne kestävät seuraaviakin käyttökertoja!
  Ehdottomasti tulen käyttämään Kidiaa jatkossakin! 🙂

 74. vivian

 75. Johanna

  Varasin Kidialta myyntijakson, ja se oli hyvin vaivatonta! Tuptteiden valinta, pesu, silitys ja vienti Kidialle, joka sen jälkeen hoiti loput! Oli kiva seurata netistä kuinka omat tuotteet lähtivät myymään nopeasti ja hyvin. Olin todella tyytyväinen myynnin määrään sekä eurollisesti että määrällisesti. Pidän siitä, että kidialla tuotteet ovat koottain eikä niitä erotella sukupuolen mukaan. Myyn varmasti uudestaankin!

 76. Laura

  Myyntiin meni lähes 70 tuotetta ja vain 6 vaatetta jäi myymättä. 50% provikasta huolimatta itselle jäi mukava summa rahaa – eikä itse tarvinnut tehdä mitään! Se, että myymättä jääneet vaatteet lahjoitetaan Hope Ry:lle saa vielä lisäpisteet.

 77. Nimetön

  Palvelu täysi 10! Kidian avulla vaatteiden myyminen on helppoa, innostavaa ja huoletonta.

 78. Lotta

 79. Nimetön

  Kiitos sujuvasta palvelusta!

 80. Mirva

  Ohjeet on monipuoliset ja hyvät ja vaatteiden ’hylkäys-prosessi’ selkeä. Myymälässä näyttää aina siistiltä vaikka vaatteita on paljon. Olen saanut yli 90% vaatteista myytyä ennen alennusta ja tämän jälkeen jäi vain muutama. Se kertoo minusta hyvästä hinnoittelusta. Enkä jäänyt miinukselle.

  Säästin paljon aikaa, kun ei tarvitse itse punnita, postitella, lajitella, udella yhteystietoja, odotella maksusuorituksia, tai av-yv rumpaa. Toki ikitahrat ja lempparit myyn edelleen itse, ihan koska päiväkotiin kelpaa tussitahraiset vaatteet ja tunnearvo-hinta on se millä suostuu jostain luopumaan.

  Tulen jatkossakin käyttämään Kidiaa. Sinne on helppo mennä ❤.

 81. Henrika

 82. Nimetön

  Nopea vaivaton myynti, suosittelen 👍

 83. Sini

  Vaatteet ja tavarat ovat menneet molemmilla kerroilla hyvin kaupaksi. Koen, että Kidialla kohdellaan myytäviä tuotteita huolella ja arvostaen. Minusta on erityisen mukavaa, että jäljelle jääneiden tuotteiden kohtalosta saa päättää jakson jälkeen tapauskohtaisesti.

 84. Jaana

  Jo toista kertaa myyntijakso Kidialla. Palvelu toimii, tavarat kiertävät ja rahaa tulee! Osa tavaroista oli hinnoiteltu alemmaksi kuin olin ajatellut, ja osa korkeammaksi. Mutta kamat kulkivat ja tavaraa jäi 120 ihan muutama käteen. Rahaa tuli oikein mukavasti, n. 200e käteen. Olen jo kerännyt kamaa kevätjaksoa varten. En halua käyttää enää muuta kirppistä myynnin osalta. Luotan Kidian ammattitaitoon.

 85. Maria

  Ihanan vaivatonta >3
  Autolla pääsee parkkihalliin ja siitä suoraan hissillä ylös Kidiaan 🙂 Kaikki toiminut moitteettomasti.

 86. Nimetön

  Palvelu oli erittäin mutkatonta ja myyntitulos odotettua parempi!

 87. Hanna

  Helppo tapa saada ylimääräiset lastentarvikkeet myytyä.

 88. Anni

  Tosi helppo tapa päästä eroon vanhoista lastenvaatteista ja tienata vähän rahaakin samalla.

 89. Erika

 90. Nimetön

  Jännitti, miten homma toimii, mutta Kidiassa myynti oli helppoa ja vaivatonta. Sovelluksesta oli kiva seurata myyntiä. Takaisin hain vain murto-osan siitä määrästä, mitä myyntiin vein.

 91. Kirsi

  Kaikki sujui juuri niin kuin oli sovittu. On helppoa ja mukavaa olla myyjä!

 92. Paula

  Palvelu yllätti helppoudellaan. Ainoa asia, jonka koin hieman työlääksi oli tuotteiden silittäminen yms. ennen myyntijaksoa. Mutta se kannatti, koska myynti oli hyvä ja tuotteista sain paremmin kuin olin osannut toivoa. Myyntiä pääsi itse näppärästi seuraamaan, joka oli ehdoton plussa. Kaiken kaikkiaan olen todella tyytyväinen palveluun.

 93. Jaana

  Olen käyttänyt kyseistä kirppispalvelua jo kahdesti ja kolmas varaus on tehty. Olen siis erittäin tyytyväinen ja aion käyttää tätä myös jatkossa. Helppoa ja tuotteet menee hyvin kaupaksi.

 94. Nimetön

  Ennen myyntijaksoa olin vähän epäileväinen, koska varausmaksut tuntuivat korkeilta ja vaatteiden valmistelu oli kuitenkin aika iso prosessi. Vaatteet lähtivät kuitenkin todella hyvin liikkumaan ja jo parin myyntipäivän jälkeen olin voitolla. Sen jälkeen oli ilo seurata, kuinka voitto vaan kasvoi ja kasvoi. Minulla oli 120 tuotetta, joiden joukossa muutama tuote, jotka myytiin 15-20 eurolla. Muuten hyväkuntoisia, mutta ihan tavallisia vaatteita, leluja ja kirjoja, joiden myyntihinnatkaan eivät olleet päätähuimaavia. Silti sain lopulta yli 200 euroa voittoa, joten kyllä oli pesu- ja silitysrumban arvoinen. Parasta oli kuitenkin saada kaappeihin tilaa ja tavarat käyttöön. Itse olin myös mielelläni tukemassa Kidian toimintaa, koska tällainen kokojen mukaan järjestelty kirppari on ihan huippu ja parasta on, että se löytyy Herttoniemestä.

 95. Kaisa

  Todella toimiva konsepti ja ammattitaitoa piisaa. Myöskin palvelu on vaivatonta sekä ystävällistä. Hienoa, jatkakaa saa rataa!

 96. Maiju L.

  Kiitos Kidian tiimi aivan loistavasti sujuneesta myyntijaksosta! Koko prosessi toimi asiakkaan näkökulmasta helposti ja vaivattomasti, ja myyntiä oli kiva seurata helpon sovelluksen kautta. Sain myytyä yli 90% vaatteista ja tarvikkeista, ja mielestäni hinnoittelu oli pääsääntöisesti omaa käsitystäni vastaava. Suosittelen palvelua lämpimästi ja aion myös itse käyttää sitä myöhemmin uudelleen.

 97. susanna

  Tehty myyjälle todella helpoksi! Sen kun vain pakkaa kassiin ja vie myymälään. Aina on kaikki tuotteet menneet ja tosi hyvä fiilis jäänyt. Ehdottomasti myyn jatkossakin

 98. Nimetön

  Kaikki toimi todella hyvin ja tiesin koko ajan missä mennään. Lämmin suositus!

 99. Nimetön

  Vaivatonta ja helppoa!

 100. Maria

  Maailman helpointa kirppismyyntiä. Myyntivoitto ja tavaran menekki yllätti positiivisesti.


Haluatko sinäkin meille myyjäksi? Varaa myyntipalvelu!